Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)
Raspunsuri - Pagina 19
maryb spune:
exista fete care au cumparat carucior pentru bebe din oras ? daca da, pe la ce magazine v-ati plimbat si de unde ati cumparat in final ? Eu as vrea sa vad cum arata, din ce material este si pe site-urile on line nu pot sa-mi dau seama
multumesc anticipat.
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Aurorra spune:
Salutare si de la mine frumoase burticute!
Vin si eu la o
, ca nu prea am chef de nimic astazi!!!!!
Interesante subiecte si de mare interes. Si eu sunt in dilema in ceea ce priveste salteluta,totusi inclin spre cea de cocos cu mijloc de spuma ,cred ca e mai putin rigida,sa vedem ce mai ziceti si voi fetelor,mai ales daca este cineva care a folosit asa ceva sa ne dea un sfat.
Cat despre pommpita pentru san, de la nasa mea stiu ca cea manuala de la chico e foart buna,ea asa a avut la ambii copii si a fost foarte multumita!
Banu, bine ai venit la noi si sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si voinic!
Va pupacesc pe toate si o zi buna!
Aurora
24+,mamica de viitor delfinas
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
Banu2268 spune:
neata gravidutelor ce facti?
multumesc mult pentru primire tuturor
sarcina usoara si voua si sa avem toate bebei sanatosi si frumosi
21+ 
Banu2268 spune:
heeeeeeeeeeeeeeeeiiiiii
da ce burtici mari aveti voi prin pozele astea pe la 20-22 saptamani
acu eu sunt in 21 si abia se cunoaste
la eco mi-a zis ca totu-i bine greutatea lu bebe-i normala
21+ 
JulyMorning spune:
Neatza si de la mine!
Babytza, felicitari pentru bebe in grafic! 
Monic, azi mergem la curs? :p
Banu, welcome!
Anca, interesante subiectele tale, cu pompa nici eu nu sunt lamurita deloc-deloc. Plus ca nu-s in stare sa-mi dau seama daca mameloanele mele sunt "defecte" sau in grafic
Despre alegerea saltelutei am gasit ceva, inca nu-s hotarata, da' parca ceatza nu-i asa mare ca la pompa http://www.babycentre.co.uk/baby/buyingforbaby/cotscribsbedding/mattress/
_
Our future determines our past
Fasolica
de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
piolica spune:
neata si de la mine.
nushulica, ai dat comanda la 'la redoute'? era nebunie aseara, cred ca site-ul a fost efectiv asaltat. Eu vroiam sa-i arat sotului meu ce am comandat si abia reuseam sa incarc o pagina! pina ala urma o sa vada hainutele cind ajunga acasa.
Boo, sint in mari negocieri cu nenea de la Sf Gheorghe:)
Cred ca-i dau comanda!
29+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Piersicutza spune:
Buna dimineata frumoaselor si de la mine
Noroc cu voi
ca sunteti asa de harnicute si va interesati de toate din timp si faceti studiul si pentru astea care nu au timp.
Si mai ales ce bine ca avem mamicute cu experienta printre noi.
Eu m-am gandit sa nu-mi cumpar inca pompa, sa astept sa vad in spital cum ma descurc cu cea de la ei si apoi cumpar.
Banu bine ai venit la noi, o sarcina usoara si un bebelus sanatos tun!
O zi minunata si racoroasa va doresc la toate 
24+ 
Piersicutza
Banu2268 spune:
piersicutza mersi mult
da un bebe sanatos e tot ce-mi trebuie dupa antibioticele care le-am luat dupa infectii urinare
si dupa ce la inceput mi s-a spus ca-i sarcina extrauterina
21+ 
maryb spune:
banu, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. la ce dr esti ?
anca_81, sa fie !!! 
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Boo spune:
Piolica iti tin pumnii sa iesi invingatoare
. Sa imi zici ce ai facut pana la urma
Eu trebuie sa ma duc sa imi fac externarea azi din spital. Sper sa imi dea concediu cat mai mult. Sunt intr-o mare dilema insa ce si cat si cui trebuie sa dau insa. Si eu mai sunt si total penibila cand vreau sa dau un plic, mi-e mie rusine sa dau .. nu ca lor le-ar fi sa ia, dar ma rog. Aveti vreo idee?? Cat si cui ? Sa dau doar dr care s-a ocupat de problema ? Sa dau si asistentei sau cine o sa mai fie pe acolo care scrie concediul ?? HELLLPPPP
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza