Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)
Raspunsuri - Pagina 20
anca81 spune:
Boo, eu zic sa-i dai doar medicului care-ti va da concediul. Cat ... habar nu am
, poate 1 mil 
O burtica mititica
29+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Boo spune:
Asa zic si eu .. Hai ca trebuie sa plec. Uffff ce urasc eu fazele de genul asta. Eu sunt cam prostanaca la chestiile astea. Prefer sa iau amenzi de la politie decat sa dau ceva.. ca nu stiu cum 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Banu2268 spune:
pai prima data am fost la hipocrat aici pe socului dupa ce mi-a iesit testul de sarcina pozitiv
nebuna aia mi-a zis gata extrauterina ori sa iau un medicament pentru cancer care opreste sarcina din evolutie sau laparoscopie.
a fost un soc mai ales ca eu n-am fost niciodata internata in spital mi-e frica si de o injectie e si prima sarcina,
nebuna imi daduse nr de tel gata la operatie daca e, sa o sun ....
in aceeasi zi am plecat la alta clinica privata unde mi-a zis sa astept inca 1 saptamana ca poate-i prea mic si nu se vede la eco.
si peste o saptamana s-a vazut bebeloiul meu la eco.
apoi aveam colul intredeschis si vroia sa imi faca cerclaj.
de urgenta am plecat la alt dr. alina ursuleanu cantacuzino
care mi-a facut si un desen cum arata inauntru si mi-a zis ca atata timp cat orificul intern este inchis nu mai conteaza cum e cel extern si sa stau linistita.
Si-am ajuns la concluzia ca cu cat mergi mai mult la clinici private si cu cat le mai dai si ceva cand te mai cheama la spital cu atat vor mai mult si iti dau mai multe analize sa faci si sa te jecmaneasca mai mult.
bine zicea cineva ca majoritatea dr sunt niste HIENE
21+ 
Banu2268 spune:
am uitat sa mai spun ca am facut si de 2 ori infectie urinara
si am luat antibiotic la 6 si 12 saptamani
si am mai luat un antibiotic cand n-am stiut ca sunt gravida
si la eco mi s-a spus ca totul e bine.
sper din tot sufletul sa fie asa si sa avem toate copilasi sanatosi
21+ 
JulyMorning spune:
Eu cand am fost internata in spital, la externare, concediul propriu-zis mi l-a scris asistenta-sefa. Oricum am dat pe acolo pe la toata lumea, cu vreo ora inainte de externare ii dadusem vreo 50 de lei, asa ca a venit si m-a intrebat cat vreau concediu. Si mi-a dat 21 de zile, ca mai mult cica nu putea. Asa ca depinde cum sunt aranjamentele prin spital, daca medicul o lasa pe asistenta sa scrie concediul sau nu si alte d-astea...
Maryb, iti spun cam cum am facut eu in legatura cu carutul: am studiat pe net, am mai intrebat fetele, am citit review-uri, am studiat si preturi si sincer pe net sunt cele mai ieftine. Eu o sa-l comand din italia. Dar, intr-adevar, m-am dus in vreo 2 magazine si la baby-expo ca sa le vad, sa pun mana pe ele, dar stiam pe care vreau sa le vad, facusem oarecum o triere in prealabil... le-am mai studiat si in parc pe la mamici
.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Banu2268 spune:
july da-i in plic acolo 4-5 sute
si asa......... doar n-o sa se uite in plic sa vada cat i-ai dat si apoi sa-ti dea medicalul nu>?
da la medicul de familie nu scapi mai ieftin? eu cel putin asa am facut
o cafeluta .... 2 sute.///
21+ 
Banu2268 spune:
aaaaaa
am gresit nu-i july e boo
tu decat scoate plicul usor din buzunar
nici nu trebuie sa-l intinzi cred ca hienele de dr sau asistente ti-l smulg direct din mana
nici n-o sa-ti dai seama ca nu-l mai ai ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
21+ 
piolica spune:
quote:
Originally posted by Boo
Piolica iti tin pumnii sa iesi invingatoare. Sa imi zici ce ai facut pana la urma
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
Boo, merci mult de tot! m-ai ajutat enorm pina acum! eu sper sa iasa. o sa-ti spun ce si cum! deja mi-a dat niste preturi cu vreo 10% mai mari fata de ce ai platit tu, poate ca zice ca astia de la budapesta sint mai bogatani. oricum, tipul este simpatic si sper sa scapam 'mai ieftin'
Succes! sper sa obtii concediul medical!
29+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

. Sa imi zici ce ai facut pana la urma