Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza, felicitari pt bebe in grafic!Si tu..stai linistita la orizontala si totul e ok?De ce zici ca banuiai ca e deschis colul, ce ai simtit?

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

babytza, felicitari pentru bebe in grafic.
imi pare rau ca ai probleme cu colul, va trebui sa stai mai mult la patut, dar bebe sa fie bine.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Preety felicitari pt bblina

Babytza la fel si tie felicitari dar stai mai mult si odihneste-te.

Noi am luat acum CM pana pe 30 inclusiv , am anunta si sc, nu le convine dar asta e.

Acum bem o bere fara alcool, cine vrea e invitat

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am simtit aseara cand m-am spalat ca ceva nu e in regula , ma cam durea burtica , aveam contractii si m-am gandit sa vad ce se intampla acolo. Si se simtea ca e usor deschis, dar speram sa mi se para...Oricum daca nu mi-a zis repaus total inseamna ca nu e grav.A zis ceva de col exterior intredeschis ...Nu stiam ca e si unul interior... Ma rog, bine ca nu e grav..

Doamne ajuta sa stea bebe la caldurica atat cat trebuie si sa fie sanatos.

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

felicitari pentru bebei!
preety si babytza
maryB: facand doua ecografii la interval de 12 zile am observat o dif de 63 gr la bebe, Nu stiu cat de exacte sunt ecografele, dar de acum o sa vedem cresteri mai mari si la bebeii nostrii.Depinde mult de materialul genetic, degeaba le-a explicat sora mea dr din Spania ca sotul ei are 1.98 si vreo 120 Kg, ptr ca bebelusele au fost mari, au monitorizat-o la ambele sarcini pentru diabet gestational. Asa ca eu una ma multumesc sa fie in grafic si atat
babytza: nu ti-a spus sa stai la pat? Mie mi-a explicat dra ca scurtarea colului se datoreaza faptului ca bebe apasa si sarcina "trage" din col, stand la orizontala acesta se relaxeaza. Asa ca picioarele in sus Un cerclaj nu ai mai putea face acum? este prea tarziu? ma gandesc numai la faptul sa stai tu linistita sufleteste.......Oricum odihna multa si relaxarea fac minuni..
monica: facem galerie pana luni! Sa nu uiti de programarea de 1 iulie , apropo ca intrebai de pret , pe mine m-a costat 480Ron, 450 ron ecografia si 30 ron dvd-ul.

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: o cunoaste cineva pe dr Bolintineanu ? Daca da, ce parere aveti despre ea ? E dr bun?

Valentina 25 + Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

babytza, te rog sa ai grija cu colul intredeschis la exterior, nu ai voie sa faci pic de efort.
si eu abia astept sa vad care e treaba cu colul meu, sper sa fie inchis ca si eu am avut dureri de burta vreo 3 zile la rand

eu va poop ca plec acasa.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Ba da Felicic, mi-a spus de serclaj. Ma asteapta la ea si sapt viitoare si daca tot asa se prezinta situatia apelam la aceasta masura. Dar stai linistita ca nu ma sperie deloc ideea asta. Cel mai important e bb. Asa ca orice pentru el...

Valentina 25 + Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Felicitari preety si babytza pentru bebei in grafic.

Felicic, n-am uitat, cum sa uit? ABia astept nu mai am rabdare. Si sa sti ca am vazut un bebel frumos pe nume Vasile azi intr-un fimuletz . Si degeaba zici ca nu i se vede fatzuca pt ca i se vede destul de binisor

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 80 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

babytza felicitari ptr bb in grafic.Imi pare rau ca ai probleme cu colul ,dar daca stai in pat relaxata vei fi k.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput