Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)
Raspunsuri - Pagina 13
bitza2008 spune:
Fetelor, am dormit si eu putin dak tot stau acasa profit.
Preety, felicitari pt bebelina sanatoasa!!
30+
LUCAS
AMR 10 saptamani!!!
maryb spune:
merci frumos preety, deci cred ca si bebe al meu se apropie de aceasta greutate 

...abia astept sa aflu si eu vesti despre el si ma rog sa fie numai vesti bune.
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
preety spune:
Va multumesc tuturor viitoarelor mamici ptr sprijin.
Maryb sigur o sa auzi numai vesti bune si cred ca bebele tau fiind baietel o sa fie ceva mai greu decat fetita mea. Oricum media de greutate la bebei e mai mare decat la fetite.
Bafta multa tuturor.
22+ cu mult dorita
Sorina
maryb spune:
preety, eu am avut DT prost si TT foarte bun. De aia spun eu ca sper sa primesc numai vesti bune despre bebitu meu iubit.
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
monica_dicut spune:
Haideti ca pe mine m-au sunat de la doc de la cabinet ca doc are o nastere si nu este. M-au reprogramat pt luni ![]()
![]()
Asa ca eu mai am de asteptat. 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 80 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
alexa si mami spune:
monica, imi pare rau:( pt aminare. las' ca trece repede...
la noi a plouat putin si acum a iesit un soare... e mai cald ca la prinz 
alexa si
mami
maryb spune:
mie mi-e somn si foame, toata ziua am avut pofta de mancare...bine ca nu mai am nimic de mancare pe la mine ca altfel......devoram ![]()
moni, hai ca nu mai e mult pana luni. 
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
moni, nu mai pui si tu poze recente cu burtica, din grecia ???
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
monica_dicut spune:
mary, am promis ca pun cand o sa stau acasa ca acum sunt satula de calculator si pozele sunt pe cel mare... si ... si... n-am chef. Da daca reusesc de la 1 sa stau nu mai este asa mult 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 80 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
babytza spune:
Am revenit !!!Multumesc pentru sustinere 
Bebe este in grafic !! 25 sapt si 6 zile echografic,avem 932grame !!!frecventa cord 148 , placenta posterioara,grad 1 de maturitate
El e bine, problema e la mine...Colul este intredeschis exact asa cum am crezut si eu... Momentan raman doar cu no spa, pentru ca de la ginypral mi-a fost foarte rau.. Dar fara efort si stat in picioare evident...Ma mai asteapta la echo peste 2 saptamani.
Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru