Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna fetele!

M-am intors de la morfologie si Slava Domnului e totul ok. Avem 483 grame si suntem 100% fetita. Drept ptr care puteti scrie si la mine in listuta ca avem o bebelina.

Voiam sa va intreb. Stiti cumva ce inseamna simbolurile de pe ecografie? adica BPD, AC, FL, TIB, HL (de fapt biometria)?
Daca da, luminati-ma va rog si pe mine.

Va pe toate.

22+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

preety, felicitari pentru rezultatele bune de la eco
zi-mi si mie cum ti s-a parut dr chitescu ? despre IR-uri ti-a zis ceva ?

BPD = diametrul biparietal (distanta intre tample din cate stiu eu)
AC = circumferinta abdominala
FL = femurul (lungimea femurului)
TIB = presupun ca este tibia
HL nu stiu ce inseamna, poate ne ajuta alte fete (eu cred ca este humerus)

pupici

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am revenit.
preety, ma bucur ca bblina este ok, felicitari!
babytza, bafta la eco! tinem pumnii.
anca, esti asa dragutza siai o burtica frumoasa foc. abia astept sa-ti vad bblusha, ca sigur o sa semene cu tine
moni, distractie maxima la mare!!! tinem pumnii pt intilnirea cu bb.

alexa simami

Mergi la inceput

Dr. Chitescu mi s-a parut f retinuta. Adik nu spune intr-adevar prea multe, dar iti spune la sf. daca e totul in regula sau nu, chestie care mi se pare suficienta. In rest scrie o droaie pe ecografie.
La mine bebelina era initial cu spatele. Drept ptr care m-a pus sa beau 4-5 pahare cu apa si sa astept sa se umple vezica ca sa poata s-o vada bine. Ca urmare am intrat in cabinet si ne-am asezat la poza de 3 ori, in interval de aprox. 1 ora ca sa se asigure ca vede tot si ca totul e cum trebuie. Ori asta mi s-a parut super ok din partea doctoritei, ca nu a scris din comoditate ca vede cand ea de fapt nu vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Preety super,felicitari ptr.bb-lina in grafic.
Anca vazut pozicile,ce dragutza esti,iar din spate zici ca nu esti .Super burtica!
Moni bafta la eco sa vii cu vesti minunate.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

preety, ti-am zis ca pe plan profesional am azuit numai de bine de dr chitescu. Ma bucur ca este totul ok cu bebelina ta.

dupa masuratori cate saptamani are bebelina ? te intreb ca sa-mi fac si eu o idee cam cate grame va avea si bebe al meu saptamana viitoare.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

asteptam vesti bune si de la celelalte fete, babytza si moni.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Maryb,

Dupa UM bebelina are 22+1 sapt. Dupa masuratori are 22 saptamani fix. Deci o zi diferenta. Iar ca greutate are 483+/-74 grame.
Asa scrie pe eco.

Mergi la inceput

hai ca m-a luat si pe mine o ameteala mica...ma duceam sa-mi iau apa si am simtit deodata cum ma clatin putin....hhhmmm....nasol...

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

pupici multi

sunt la birou ingropata in treburi. si maine nu sunt deloc asa ca va pup azi si probabil ne auzim pe vineri.

de fapt am intrat sa va spun ca am vazut dimineata pe realitatea o stire ca ikea retrage de la vanzare sacii de dormit pentru bebelusi spuneau ca au constatat ca fermoarul si nu mai stiu ce ranesc bebelusul. Aratau si poze (si mi-a sarit in ochi cel rosu cu girafa pe care sigur l-am vazut la una din voi in foto si mi-a placut tare mult). Cica se pot returna si recupera banii.

Eu, iepurica 22+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput