Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

io o las balta, m-a scos a 3 oara din forum si n-am nervi sa mai incerc, revin pe seara

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Auziti ca vad ca se tot vorbeste de apa si recipiente de baut.
Erika pana acuma a baut apa din biberon,model cu toarte...sa si-l poate tine si singura.
Si de curand i-am cuparat in loc de tenita...www.arlyna.com/blogs/twins/uploaded_images/combimug-756147.jpg" target="_blank"> asa ceva...gen pai,facut din latex si/sau silicon...moale si usor de folosit.
Erika e cea mai fericita...acum bea apa mult mai multa decat o facea inainte.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, drum bun. Daca mai esti pe receptie, mai scoate vreun maimutzoi de ala ca s-a latit rau pagina.

Adi, Stefan bea apa doar la masa, de asta-noapte vad ca a servit niste ceai de chimen si anason neindulcit. Probabil ii e familiar gustul pt ca am baut mult ceai de asta. Asta-noapte a bagat vreo 200 ml, iar azi inca 125 pana acum.

Si la noi a fost Zana Maselutza, a spart gingia un incisiv lateral si in max o zi, doua sparge si celalalt. Am vorbit cu Zana si i-am zis sa se duca si pe meleaguri straine ca noi mai vrem o pauza sa ne petrecem concediul linistiti . Apropo de concediu, oare ce or face Miru si Marta?

Ma duc la voinic, maraie rau.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marunziko, iar ati dus fata la fotograf? E tare scumpa

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata, Sim m-am executat, dar concluzia mea este ca nu din cauza mea s-a largit pagina, cel putin la mine in ultimele zile, ba este prea larga ba prea ingusta, la pagina ma refer...zic eu reclama lu'peste este vina.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, trimite Zana aia pe la noi, ca Andrei mai are doar un incisiv lateral de jos si gata, si mai bine sa iasa acu in weekend cand e cu ai mei si nu la munte saptamana viitoare.

Papanash, se latise pagina si la mine la birou, acolo am explorer. Acasa pe Mozilla le-am blocat reclama.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va pup si va doresc weekend placut! Ma apuc de bagaje pentru mare. Duminica seara cred ca apuc sa va mai salut inainte de plecarea in conced.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Fetelor,sa stiti ca avea dreptate Nana(parca ea a zis),am vazut si eu azi la Profi Nan3,de la 10 luni...deci exista

Noi suntem bine,cam greu cu caldurile astea,lui Miru i-au aparut o gramada de bubite pe ea,cu toate ca mai toata ziua e numai in pampers..Asteptam sa implinim 9 luni,ca sa mergem la revizie,caci n-am mai fost de la 6 luni...Ne laudam cu dintele nr.2,deci zana e prin preajma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello hello si pe noi ne-a vizitat Zana si suntem tare maraiti si nu vrea sa pape.Ne-a venit carutul e frumos super usor dar cam mic pt grasul meu.Pun poze imediat

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2417183210102537454jKivuG

teo

Mergi la inceput