Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

http://good-times.webshots.com/photo/2417183210102537454jKivuG

teo

e super fain caruciorul moldoveanca,de unde l-ai luat?

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salut Dani din boots online am facut comanda si l-am luat cu 77 de lire au avut o oferta pana pe 24 iunie.Acum e 89 parca e foarte usor de manevrat si imi place la nebunie culoarea are si footmof si rain cover.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Salut Dani din boots online am facut comanda si l-am luat cu 77 de lire au avut o oferta pana pe 24 iunie.Acum e 89 parca e foarte usor de manevrat si imi place la nebunie culoarea are si footmof si rain cover.

teo

e super,stiu ca sunt lucruri faine la boots doar ca mi se par mai scumpe ca la alte magazine,eu l-am luat pe al fetii de pe ebay cu footmof si rain cover si am dat 55 cu tot cu trimis,e ffff usor,mai ales cand mergicu autobuzul (stii cum e) :((

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu sunt tot aici. Piticot a facut diaree si 38.2. Asa ca ...am ramas acasa sa il ingrijesc si sa incerc sa il pun pe picioare pana plecam la munte. Tati a plecat cu Alex la mare. Sunt ingrijorata pentru Andrei, dar si pentru Alex, sa nu care cumva sa o lase tati sa isi faca de cap si sa vina cu ea racita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Time-out pentru capitol nou.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitolul 162 aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian
Adi, Stefan bea apa doar la masa, de asta-noapte vad ca a servit niste ceai de chimen si anason neindulcit. Probabil ii e familiar gustul pt ca am baut mult ceai de asta. Asta-noapte a bagat vreo 200 ml, iar azi inca 125 pana acum.

Si la noi a fost Zana Maselutza, a spart gingia un incisiv lateral si in max o zi, doua sparge si celalalt. Am vorbit cu Zana si i-am zis sa se duca si pe meleaguri straine ca noi mai vrem o pauza sa ne petrecem concediul linistiti . Apropo de concediu, oare ce or face Miru si Marta?

Ma duc la voinic, maraie rau.

Pup smecherul vizitat de Zana. Sa va fie "incisivarea" usoara si rapida .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput