Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

multumim tare mult Luy
Esti speciala!
Te pupa Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusit si eu sa rezolv tot ce mai era, ca deh o luna........
Am mai facut cateva bagaje, mai avem putin, dupa ce vine tati il pun sa le duca la masina.

Din lipsa de timp azi baiatul meu serveste la masa de pranz, piure de cartof cu ficatei, de altfel am facut si pt noi.....

Deoarece nu cred ca mai intru prea curand, urez si eu La multi ani! sarbatoritilor de azi si celor din zilele urmatoare, va urez sa aveti zile racoroase si linistite, celor care plecati in concediu distractie placuta si sa auzim numai de bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Profit si eu ca doarme Aduta si fac si eu prezenta pe aici. De cand cu caldura asta cam slaba miscarea, dar sincer nici nu stiu cand trece ziua. Cand doarme gaza mica incerc sa-mi fac si eu treburile prin casa, ca daca se trezeste nu mai pot face nimic, mai ales ca acum nu mai sta deloc locului, cel putin daca o las pe jos prinde o viteza in patru labute si se ridica pe ce apuca si mie frica sa nu cada.
Apoi de pe la 17:30 iesim afara si mai venim in casa pe la 21:30, facem baita, papa un bibe si la somnic. Se mai trezeste spre dimineata sa mai pape un bibe si apoi doarme iar pana pe la 10. Stam bine cu somnicul.
Dantje stai linistita si noi suntem fara dintisori, Zana Maseluta ne-a uitat si pe noi, dar nu-i nimic recuperam noi. Eu ii zic "baba fara dinti" si ea rade.
Acum imi astept sotul si cred ca plecam pe la socrii la tara sa mai stea si gaza la aer, mai ales ca astia de la meteo au anuntat ca nu vor mai fi calduri asa mari.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Cecilia si voua drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Si pentru ca in iulie incep aniversarile cele mai speciale,
papanasi Ryuji si Naoki de mami Ayumisi dulcetica maria Iulia de mami Sheherezada implinesc un an, ne grabim sa le uram La multi, multi ani! sa fie sanatosi si norocosi, iar mamicile lor sa se bucure de fiecare clipa alaturi de ei.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Cred ca lunile astea de vacanta va fi tare liniste pe aici. Oricum sa profitam la maxim de ele ca le meritam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Ramonaiani am venit ieri in 23 pe la 19.15 si am stat pana la 21 insa nu v-am vazut! Nici pe voi, nici pe Antonia. Chiar imi pare rau~!!!!!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello
cum de s-a latit pagina in halul asta ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Am reusit sa citesc dar cand sa mai scriu, s-a trezit peperoni si acum e calare pe mine. Nu mai doarme decat max 1h la pranz.
Yaia si eu ii dau quaek amestecat cu fructe, ca branza facuta-n casa nu mai vrea.
Carpatina pupam trandafirul belgian! Vezi ca-i pe la granita zana dintilor, ca Puppi are deja 2 si nu de foarte mult timp, asa ca-n curand ajunge si la voi!
Ana, Sim !

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Am trimis pe mail poze cu Puppi la 9 lunite si poze de pe 24-25.06.08.

papanash pupici lui Ghighi; Puppi se bucura ca o sa aiba cine s-o invete la vara la prostioare!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Yaia
Adi, la cei 60 ml apa si 3 masuri de cereale, pun cam o treime cutie de quark, cutia are 250g. Deci vreo 80g, dar e ochiometric.

Eu am introdus formula peste zi ca apa nu mai vrea deloc! Am tras cu ochiul la ce vormeau printesa ta cu amica ei din Beljica si i-am luat si Nuk din cel cu cioc de latex. Nici din ala nu a vrut apa. Si fi putut incerca ceva sucuri de fructe, dar el evit deocamdata din cauza riscului de carii. Asa ca daca vrea lapte din bibe, am zis ca oricum trebuie sa-i dau, ca la gradinita din august asta ii vor da, asa ca nu am avut incotro.

Multumim de aprecieri si de felicitari. Si sa stii ca Maruntescu a fost atat de draguta, incat mi-a trimis ceva vreme buna. Sa o suflu si spre voi?

Pupici de la celalalt capat al lumii!

Yaia, multumesc de detalii. O sa caut quark, desi ultima data cand am fost afara nu am reusit sa gasesc, ca Lisa era foarte nemultumita si striga si a trebuit sa trec val-vartej prin mall.

Referitor la apa. Sa stii ca Lisa a baut apa f rau. Initial am inceput cu cana cu cioc de la Avent, dar rodea "spout-ul". Apoi i-am scos supapa si lua apa multa si inghitea pe etape, se ineca, tusea, dadea pe ea, o scutura si se uda pana la piele. Si eram si eu disperata. Ca nu reuseam sa ii dau apa nici macar 50ml pe zi.

Am cautat si eu canuta Nuk, dar am gasit doar sticlute si prea imi aratau mie a biberon, iar cum ea nu a avut niciodata sticla/biberon, nu i-am luat, am zis ca mai incerc.

Apoi i-am pus supapa inapoi la canuta Avent si i-am dat-o si de atunci bea apa ca o rata, la orice ora, in timpul mesei, dupa, intre, oricand... Azi a baut mai bine de 200ml.

Citisem prin cartile mele ca daca bebe nu bea apa sa ii pui o masura de suc proaspat stors de portocala (poti folosi si suc de alte fructe, dar citricele sunt "racoroase" si revigorante) la 4-5 masuri de apa. Deci extrem de putin, dar suficient ca sa ii schimbe gustul.

Rabdare si inventivitate .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput