Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Adi, eu ii dau galbenus numai cu cartof combinat cu dovlecel, iar ficatul numai cu cartof, papa cu mare placere.In ce priveste branza a facut mofturi in ultiml timp si nu i-am mai dat, papa iaurt simplu, dar o sa revin la branza facuta cu lamaie(asta o papa la inceput)
Cecilia, merci. Eu inca ficat nu i-am dat. SI mi-e cam teama sa incerc iar cu branza facuta de mine cu lamaie. Poate candva mai incolo. Deocamdata sunt fericita ca papa iaurtul si branza asta feliata.
![](pupic.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mada28 spune:
Multumim mult pentru urari.
Iaca am facut si 9 luni. Luca e bine, vorbeste mult pe limba lui. Ieri imi spunea mama si ma imbratisa si pupa. Suntem topiti dupa el.Merge foarte bine in patutul lui.
Astazi mergem si la revizia de 9 luni.
De saptamana trecuta avem si bona. Se intelege f bine cu ea. E ca o bunicuta. Incerc si eu sa ma obisnuiesc cu ea. Mi-e greu sa-l las pe Luca dar trebuie. S-a acumulat si oboseala si s-au acumulat si treburi.Pe 1 sept merg la servici.
In concediu plecam pe 17 iul la Cheile Gradistei si apoi la Busteni. merge si Luca. Primul concediu in 3.
In rest doua plimbari pe zi: dimineata pana in 11 cu bona si apoi seara cu mami si tati pe malul marii sau in Mamaia.
Va pupam
Mada28 si Luca
Mada28 spune:
Am pus si poze de luna asta
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563926786qepShj][/URL]
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by crishtina
Adimercedes nu stiu exact la ce ii spui u branza de cedru, eu stiam ca parmiggiano sau grana padano sunt recomandate pt copii pt ca contin f mult calciu. Ma gandesc ca e doar o perioada cand nu vrea lactate...daca accepta cate o lingurita rasa in legume cred ca e asigurat cat de cat calciul...pana mananca iar de toate.
Crishtina, "branza de cedru" e traducere(a mea) libera pt "cheddar cheese"
![](icon_smile_big.gif)
O sa caut si grana padano - apropos, stii cumva denumirea in engleza?
![](pupic.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Dantje
Adimertano , uf nu te ingrijora de prefix, ca sunt alti care sunt pe acolo pe unde ai terminat matale cele 2 cincinale.....deci e drum lung, asa ca bucura-te de toate ca cincinalele zboara.
Hannah a descoperit ca e mai fain sa stai in picioruse in box decat sa stai intinsa...deci exerseaza bine si vrea sa si paseasca, uf ce-a trecut timpul , mai acum ma plangeam ca io nu mai nasc ...oricum de caruta am ramas.
Dantje, merci de incurajare
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Pup pe misunel gingie cheala
![](pupic.gif)
Lisa
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by rnico
nan2 incerc eu sa ii dau din cana cu cioc sau din pahar. incerc cam de 2 saptamani. dar au fost seri in care am sarit, ca era prea obosita sa manace nan2. eu prepar cerealele cu nan de la inceput (noi am inceput cu cereale la 6 luni, alesia fiind exclusiv alaptata la san). ea nu vrea mai deloc. adica jumate inghite jumate da afara.
bb alesia 23oct2007
rnico, multumesc pt detalii. Cred ca totusi voi incerca sa ma descurc fara formula. Azi si ieri a mancat f bine branzica de care am zis, a papat-o dupa masa sau intre mese, pe post de snack. I-am dat-o ei in mana si a halit-o. O sa mai incerc diverse combinatii.
Azi dimineata am luat pauza de la cereale, asa ca maine incercam din nou iaurt cu mar si caise. Sper sa ii placa.
Lisa
adimercedes spune:
Yaia, hai ca sunt datoare cu un raspuns apropos de nickul meu.
Ehei, draga moshului, era pe vremea erei pre-telenovelistice, ai putea zice chiar la inceputul erei televizionistice... Nu mai tin minte cati ani aveam, cred ca vreo 4-5. Eram in vizita la strabunica mea si la ea erau nepotii ei, mai mari decat mine cu vreo 10-12 ani si niste prieteni de-ai lor. Pe una din fetele prietene o chema Adriana Mercedes. Copil fiind, eram fascinata de numele ei si de ea, ca persoana. Mi se parea gratioasa si finuta. Am carat amintirea sentimentelor alora cu mine. Cand a fost sa imi fac nick, eu fiind tot Adriana, am ales sa alatur si Mercedes si asa a iesit Adimercedes. Nu are legatura nici cu marca de masina .
Si era inainte de a fi invazia de telenovele pe piata media. Desi atunci cand mi-am facut nickul pe DC tin minte ca au sarit cateva cucoane la mine cum ca telenovele, manele si alte alea, cand eu postasem la un subiect de engleza. In fine. Era in vremea cand inca moderarea era subtire si nu aveai nici butonul magic de "raporteaza la moderator". M-am aparat si eu cum am putut si mi-au luat si alti membri apararea, mai ales ca se pierdea padurea de copaci si nu nickul meu era esential la subiectul respectiv.
Deci? Te-am lamurit?
Dar la tine de unde pana unde Yaia? Ce legatura are cu Irina? Sau e din seria "frati mai mici" (eu eram Na-na, Adana si mai te miri ce alte variatii) .
Lisa
Yaia spune:
Roxana, felicitari! Dai de baut nu? Si pentru Carpatina tort, da? Nu ca nu m-as baga si eu la o felie...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
A inceput sa ploua si la noi, deci Yaia vezi ca ti-am trimis caldura!
Nu am sunat socrosenia, am zis sa fiu mai "duamna" decat ea, dar azi am facut o vizita scurta si am tot intepat-o!
Am fost la oftalmo cu Yannisa si nu are strabism, mai mergem in iulie sa vada de tre' sa poarte ochelari si inca o data in sept pt strabism.
Azi am fost la dr de familie pt mine....mai aveam putin si cadeam din picioare de ameteala si el mi-a luat tensiunea si mi-a facut programare pt analize pe 27.iulie....i-am spus aleia la receptie ca pana atunci ma ingroapa de 2x daca nu-mi da ceva buline. Astia-s nebuni aici!
Gata s-a trezit Puppi si tre sa manance!
Multumim pt urarile de ieri si la multi ani sarbatoritilor de azi!
Multumesc de caldura! Chiar a venit si la noi soarele ieri si azi...super, mai iesim si noi la plimbari mai lungi!
Bravo pt. rezultatele lui Puppi. Tu insa ai grija cu sanatatea, ca daca tu nu esti bine, cine are grija de Puppi? Si un 'tip' de la mine: ca sa te bage in fata si sa-ti dea 'appointment' mai repede, exagereaza putin simptomele cand suni la cabinet. Altfel, la astia (adica la vestici) astepti mult si bine pentru o programare.
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by sim_stoianquote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by luy
Eeee, am vazut doi papanashi frumosi si aventurosi, Tudorsi Stefan
Si pe mamicile lor, gatite, aranjate , foarte coolmi-au placut tare mult
Am remarcat si eu asemanarea izbitoare dintre Tudor si Yaia, de Stefan si Sim nici nu mai zic, ca de multa vreme o stiam. Cred ca ar trebui sa faceti si cate o fetitza, sa fie si tatii ferciti ca au o copie in miniatura
Multumim muuuult!
De cat te-a platit tati de Stefan, nu vreau sa intreb, ca nu e treaba mea, dar berbantu' meu cat te-a platit sa pui o vorba buna sa facem si o fetita?(Pentru cele care citesc rar, asta e gluma, Luy nu face bani din 'vorbe'. Inca! {speram noi})
Problema e ca daca iese tot baiat? Ce ma fac eu cu 3 baieti in casa? (intrebare retorica)
Pupici ochioasei si mamicii ei.
Poze
Al meu sotz a zis ca mai vrea un baiat, chiar daca va semana tot cu mine.
Ei, stai bine. Al meu sot voia o printesa de prima data (printesa lui, fireste, ca nu are niciun os domnesc in el, din cate stim
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Pai eu va zic spor la lucru!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Poze