Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Papanasho, cum e? Il luati cu voi? Sau aveti curaj sa-l lasati?
Grea decizie, n-as vrea sa fiu in pielea ta!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Hei Mario... unde esti?

Picio, mai da o tura si pe la noi si povesteste cum a fost reintalnirea! Hai ca uite, imi iau sacosa de la usa ta.. ca s-a pus praf pe ea cat degetul si tortul tot n-a aparut...

Tomaso, iar ai plecat in concediu fara sa zici?

=====================

Mergi la inceput

Brava... io' sting lumina, io' pun de cafea.... nu-i de mirare ca sunt asa obosita daca trebuie sa le fac pe toate...

Alo, Japonica, totul bine prin partea aceea?

Alo, canguru', aici bericioaica... receptie!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Brava... io' sting lumina, io' pun de cafea.... nu-i de mirare ca sunt asa obosita daca trebuie sa le fac pe toate...

Alo, Japonica, totul bine prin partea aceea?

=====================

Daaaa...e totul excelentDarama o casa exact langa dormitorul nostru si mai doarme Erika din parti...este ora 15 si ea n-a inchis un oki azi...m-a capiat,si ca sa fie tacamul complet...nici n-am timp de stat,am ramas in urma cu niste chestii la munca...asa ca stau si peste programul meu normal de lucru...si ca sa va mai spun ceva...i-am dat fetii o ciorba in care cu mana mea batusem un ou......sper sa nu pateasca nimic,in cat timp apare alergia,daca apare?
Moemntan sunt pplina de nervi ma doare capul,ma duc sa-mi fac o cafea...Erika urla de zor in camera...

Cand ai examenele?

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Hai ca va scriu pe fuga. Am 8 ferestre deschise pe Maxthon ca sa raspund si tot mi se aduna si nu le mai dovedesc.

Lisa a papat ieri branzica feliata si i-a placut. Azi de dimineata i-am dat 2 mere aburite, 2.5 caise si 2 linguri de iaurt. A papat tot. La amiaza m-a luat valul si credeam ca va manca mamaliguta cu parmesan si iaurt. Nope. A papat vreo 2 linguri si gata. Mai incercam diseara .

Acum sta langa mine si roade un biscuite de orez expandat (ii adora) si bea apa ca o rata.

Revin.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

=====================

Bericioaica, aici canguru'. Care e miscarea in front?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxali
Adimercedes aici sant si robotei care faca iaurtelul si dupa pusin borcanele si la frigider...poti incerca cu lapte + una lig iaurtel pus la fiert si dupa in frigo

Roxali, merci, o sa incerc si asa. Desi iaurtul pe care il iau ii place(a) f mult. Sa vedem cum decurge treaba in continuare. Mise pare ca azi a supt ceva mai bine. Adica, tot facea "mniam-mniam-mniam" si ii era de duca, dar macar statea putin mai mult (adica peste un minut, dar nu a depasit 4)

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatzaaaaaaaaaaa!

Carpatino, daca tot aprinzi lumina, nu dai si o cafea? Sacii i-am incarcat io cate unul, dar pe carucior a trebuit sa ii duc pe toti odata ca doar nu aveam sa fac 10 drumuri de la masina in magazin, la casa de marcat si inapoi. Oricum, azi ma dor muschiuletii mei care vegetau bine mersi pana i-am pus la treaba, desi aseara a prestat masaj sotul, degeaba.

Acestea fiind zise, ma duc sa hranesc voinicul si plecam pe afara.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isabeluta
Adi fructele date pe razatoare de sticla sau blendute cu branzica si mai nou am incercat de cateva ori si i-a placut mult biscuitele faramitat si lasat un pic sa se inmoaie in iaurt. Aaa si i-a mai placut lui Vlad avocado cu branzica! Eu ii fac branzica cu iaurt. Am incercat toate cele 3 variante, dar asta e cea castigatoare...

Isabeluta, merci de idei. O sa incep sa aplic din ele sa vedem ce ii va place.

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78

seara buna.
adi - eu ii dau galbenus cu spanac sau cu piure de cartofi.
pupici dulci tuturor.ma duc la meci...

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Gabitz, merci. O sa incerc sa ii pun galbenus la legume. Lisa uraste cartoful. Deci trebuie deghizat. O sa vedem cu o sa fie cu galbenusul.

Lisa

Mergi la inceput