Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
Ank83 spune:
hellou... mai reusesc si eu sa intru....
Pussi nici Raul nu se ridica singur in fund...doar daca are de ce se trage... Si daca Bacos a zis ca e ok...tu nu ma crezi?????????
...Ai intrebat de iaurt Sim.Ii dau , dar doar simplu nu si cu fructe...alea le mai bag eu cateodata.
Acum a papat branza cu smantana(ambele cumparate)... si a adormit...
Si noi avem 4 dintisori
...si inca 2 sunt la usa , acum sparg
... doamne in ritmul asta pana la 1 an ii avem pe toti 
Fetele cu probleme la diversificare nu stiu sa va dau sfaturi sau tertipuri de ai pacali... ca noi suntem foarte papaciosi.. si bem si apa si din cana cu cioc si din bibe ...si la urgenta si din sticla direct![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
ellis spune:
nu stiu de ce, dar mi-e tare dor de vremea cand zicea immmmmmmmmmmmmm, cand papa si tipa ca nu ajungeam destul de repede cu lingurita la guritza...
acum ii incalzesc borcanelul si sper sa pape...
voi ce mazare dati? ati luat de asta abia aparuta - mi-e lene sa curat, sau congelata? si cum o faceti?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by ram0nica
ce bine e sa stai si sa nu faci nimik-nimikuta (adica eu). Sta sora-mea (c-am ajuns deja la VaLcea) si se joaca cu bebe (ma mir cum nu plange la ea) si eu ca o mama denaturata ce sunt, butonez pe net
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
In astfel de momente mi-as dori si eu o sora...[:P] Altfel nu, ca eu sunt egoista...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
Dar este f bine sa ai surori,eu am doua si din cand in cand o mai pasez pe Maria la ele
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
ancadragoman spune:
Ank si eu i-am dat branza cu smantana si baga la greu,apa la fel bem cu cana cu cioc,bibe si chiar cu cana normala dar ne facem varza![]()
Cand afli ce e in burtan?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Ank83 spune:
Mda...eu nu am surori sau frati
...dar il mai pasez la neamuri
...
Si noi folosim dentinox... ma distreaza cum se linge pe buze de la el si se intinde dupa tub sa ii mai dau
.. L-am folosit si eu putin ca asa m-a durrut o masea intr-o zi
...si cum nu am voie sa iau medicamente
... si chiar amorteste gingia si are gust de musetel ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
sper ca l-a inceputul saptamanii viitoare aflu ce am in marsupiu ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mihuta
salutare
Aralia, acid hialuronic avem si in noi, nu vad care e problema la Gengigel, ca doar nu ii dai cu lingurita. Doar ca nu cred ca are cine stie ce efect.
si acum INTREBAREA :
Pot sa ii dau in fiecare zi ficatel? Daca nu, de ce ? Este singurul fel pe care il accepta la pranz si are avantajul ca pot piti in el alte legume. Nu ma puneti sa intreb pediatrul ca nu face 2 lei (am fost aseara a mai intreb cu dermatita si cum spune vorba,m-am dus bou si m-am intors vaca...)
Si daca va intrebati cum am reusit sa-mi fac timp sa intru pe net, raspunsul e aici
mami de Sophia
Avem mai multe chestii in noi, dar nu e bine sa facem exces. Acidul hialuronic vindeca si dizolva cheaguri. Acelasi acid este si in Lioton Gel (ala pt varice). Si sare avem in noi si nu dam la copii deocamdata nuuu?
Si raspuns la intrebarea ta: nu e bine, mai ales daca dai ficatel din comert. Am mai spus asta mai demult, in ficat se aduna toxinele, iar la puii de ferma care sunt hraniti cu concentrate care au ca PROBIOTIC diverse ANTIBIOTICE, aceste antibiotice se aduna in ficat si tu dai la copil antibiotic. Doze mici, e adevarat, dar in timp poate sa dezvolte diverse intolerante si probleme.
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by adyannaAdriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
bauuuu!!!!!
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
adyanna spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Mi-am adus aminte ca parca a intrebat cineva de pasaport. Copilul trebuie sa aiba pasaport cand iesi cu el din tara sau poate fi trecut pe pasaportul unuia dintre parinti.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Eu intrebam. Multumesc de raspuns!

Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste