Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Sa va povestesc ce am visat azi noapte...
Cica ma parasea sotul si eu fugeam dupa el sa il platesc sa nu plece de la mine ... si ma cautam prin portofel si plangeam si ii ziceam ca nu am lei... am doar forinti in portofel

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Cica ma parasea sotul si eu fugeam dupa el sa il platesc sa nu plece de la mine ... si ma cautam prin portofel si plangeam si ii ziceam ca nu am lei... am doar forinti in portofel

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

si nu vroia lei?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by crisstiana

Alina, mersi mult de raspuns.Un pupic mare pt Maria.

Adra_bell, sunt copii care nu accepta usor legumele dupa fructe si nu vroiam sa ma risc.Tu si Aralia aveti noroc in acest sens. Cat despre morcov, l-am evitat in mod special pana acum caci stiam ca da constipatie.Am de gand sa-l folosesc dar in cantitate mai redusa:adica 3 parti alta leguma si o parte morcov.

Miha, cateva lingurite ar fi cantitatea ideala, dar nu mananca nici macar o lingurita mica( care nici aia nu e macar pe jumate plina).Cand incerc sa-i dau cu lingurita pireul(facut in variante diferite de consistenta) incepe sa planga si mai rau e ca acum nici zeama nu mai pot sa-i dau cu lingurita. Iar cu biberonul nu are sens sa-l invat acum(zic eu), cand toata viata lui n-a acceptat nici biberon nici suzeta.Amira ta e deja bine diversificata. Felicitari mamicii rabdatoare!

In teorie stiu ca trebuie sa am rabdare, dar e mai bine cand vad ca si alte mamici s-au confruntat cu aceleasi probleme. Parca hopul e mai usor de trecut.

Crisstiana si Mattia-Baietel (22.12.2007)

Si Antonia mananca mai bine legumele decat fructele.Daca nu ii place cartoful pune alte legume. Eu de exemplu am inceput, la legume, cu morcov si pastarnac si am adaugat cate o leguma noua in fiecare zi. Incearca fara cartof, vezi poate ii place asa. Succes!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

Buna dimineata!
noi, rarutz, ca avem timpul fff ocupat - tata se opereaza azi.

RODICA- si Alessia se ridica daca are de cee sa se prinda; o tineam pana acum intr-*un leagan, ca era in siguranta in el, acum se ridica si se duce cu capul inainte...adio linistea mea.

CRISTIANA - NU DA EXCLUSIV LAPTE NICI PT O ZI! Eu zic sa dai piure din morcov cu dovlecel si putin laptic, poate ii place, fa-l mai subtire, sa curga.

Am uitat sa va zic ca Alessia a zis sambata TA-TA, dar i-a zis cumnatului ; duminica a zis si sotului, dar si prietenului ei , Matei, se vede ca are dileme in legatura cu TATA.
In continuare papa prost, ma streseaza insa doar fructele, ca tot incearca sa vomite, rau, rau, de ii dau lacrimile; a inceput sa manance para la borcanas, ii mai dau de asta si iaurt cu fructe-humana. Ieri a papat legumele uitandu-se la o serbare de la gradi cu bebei si asa a papat aproape tot.

PUSSI, calgel e mai bun; in plus poti sa-i dai 3 ml de panadol; si Alessia s-a trezit azi noapte de doua ori tipand si am luat-o pana la urma cu mine in pat ca nu mai puteam eu de somn.

noi iesim afara pe la 8, asa ca va las, nu cred ca mai intru ca dupa amiaza merg la spital.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Succes tatalui tau si multa sanatate!

Asa creste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana vio

Am uitat cel mai important lucru: nu le mai dati bebeilor apa pana la diversificarea completa. Le place foarte mult si puteti avea surpriza neplacuta sa o prefere in locul hranei solide sau chiar a laptelui!

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Antoniei mele nu-i place. Cu greu bea 20-40ml apa pe zi. Si am inceput sa ii dau de la inceputul diversificarii. Deci sun copii si copii.

Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MERCI, ADRIANA! DOAMNE-AJUTA!
parca s-a prins matza mea ca-s trista si a papat tot sa nu ma mai supar, of, ce bine e asa!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:

hellou... mai reusesc si eu sa intru....
Pussi nici Raul nu se ridica singur in fund...doar daca are de ce se trage... Si daca Bacos a zis ca e ok...tu nu ma crezi????????? ...Ai intrebat de iaurt Sim.Ii dau , dar doar simplu nu si cu fructe...alea le mai bag eu cateodata.
Acum a papat branza cu smantana(ambele cumparate)... si a adormit...
Si noi avem 4 dintisori ...si inca 2 sunt la usa , acum sparg ... doamne in ritmul asta pana la 1 an ii avem pe toti
Fetele cu probleme la diversificare nu stiu sa va dau sfaturi sau tertipuri de ai pacali... ca noi suntem foarte papaciosi.. si bem si apa si din cana cu cioc si din bibe ...si la urgenta si din sticla direct

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Felicitari pentru dintisori!
Noi mai degraba bem apa din sticla sau din pahar decat din bibe. Iar canita cu cioc nici sa nu o vada! Nu ii place.

Asa creste

Mergi la inceput

quote:

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Pai si nu vroia?

Asa creste

Mergi la inceput

quote:

MERCI, ADRIANA! DOAMNE-AJUTA!
parca s-a prins matza mea ca-s trista si a papat tot sa nu ma mai supar, of, ce bine e asa!

POVESTEA NASTERII

papacioasa mica! Sa o tina tot asa!

Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
CRISTIANA - NU DA EXCLUSIV LAPTE NICI PT O ZI!

De ce? Ce e gresit in asta?

pt ca o data inceputa diversificarea bebe trebuie macar sa guste papa, altfel o va primi si mai greu, pt ca asteapta laptic;

M-am linistit... Ma gandeam ca cine stie ce greseala am facut... Depinde de copil cred...La noi n-a fost asa...Ba chiar dupa pauza a inceput sa pape mai bine... Probabil si pentru ca eram si eu mai relaxata si fara prea multe asteptari de la ea...
La fel se poate spune si la inceputul diversificarii...refuza mancarea pentru ca asteapta lapticul cu care e invatat copilul...Depinde doar de mama sa gaseasca si sa ghiceasca momentul oportun,sa invete sa asculte si preferintele copilului...
Hai ca dau eu un pentru copii nemancaciosi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput