Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiii

am avut o noapte alba... Elena s-a tot trezit, in final m-am mutat la ele in camera...dar n-am dormit ca tot gemea, o trezea si pe Ana.. cred ca Ana e constienta ca Elena sufera.

ramo mersi frumos! concediu placut! cumpar azi si pansoral

miha o s-o dau doar cu unul!

cristina multumim de laude!

ieri le-am cumparat din Real o geanta cu 100 bile colorate... inca nu s-au plictisit, distractia e maxima!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi normal ca simte ,nu e sora ei...sa le mananc eu pe ele.
Avem si noi bile dalea si se joaca f frumos cu ele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Vazut EVA fara plete,Maria frumoasa si ochioasa si Nadia Comaneci in varianta actuala...
Dam cate un tuturor ,ca re se ridica sau nu in fundulet,care escaladeaza tot ce intalnesc in cale,care papa sau nu diversificat!!!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/PozeDaria

si pt cei care nu papa deloc nu dati pup?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Ellis tot nu mananca?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by ellis
CRISTIANA - NU DA EXCLUSIV LAPTE NICI PT O ZI!

De ce? Ce e gresit in asta?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

pt ca o data inceputa diversificarea bebe trebuie macar sa guste papa, altfel o va primi si mai greu, pt ca asteapta laptic;

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ellis tot nu mananca?

poze si filmulete

povestea nasterii

papa para din borcanas, cam 1/2 de borcanas+ max 40 piure din fructe la steamer, cu mare galagie; ieri a papat legumele doar cu o serbare de bebei la gradi; iaurtul vreo 120-130 ca avea fructe si s-a prins; acum stau pregatita cu un borcanas de vitel cu legume/ mamaliguta +ou+branza+iaurt, sa vad ce vrea; gingiile sunt inflamate mereu, cred ca si caldura e de vina; la mesele de lapte papa 200-240, asta e ok.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

salutare

cateva raspunsuri si o intrebare :

crisstiana, noi am inceput cu legumele dar nu le-a acceptat deloc, asa ca am trecut la fructe, pe care le accepta cat de cat. La pranz accepta ficatelul cu cartofior si dovlecel. Incepe incet si cauta ceva sa ii placa cat de cat, ca sa nu devina masa un motiv de stress si pentru tine si pentru el. Nu-ti face probleme ca nu va accepta legumele ca in realitate nici acum nu le accepta, nu ? Si nu e nici un capat de lume daca nu ii dau in fiecare zi, diversificarea la bebelusii alaptati se face prin introducerea de alimente complementare laptelui de san, nu menit sa il inlocuiasca. Eu una am mai citit si m-am linistit, dupa aproape 2 luni de la inceputul diversificarii, mananca inca foarte putin, dar sunt multumita ca papa alea 2-3 lingurite fara sa fie nevoie sa ne luptam. Dimineata are fructe, de exemplu piersica la aburi cu avocado, azi dimineata i-am dat si cirese la aburi cu o lingurita de cereale, la pranz va avea miel cu cartofior si plan B (daca nu accepta de loc) ficateul cu cartof si dovlecel. Si seara am inceput (de ieri) sa ii dau cereale cu vanilie de la Humana. Sophia are 74-75 de cm si cam 9.5 kg, si asta fara nici un fel de cereala pana acum.

Alina, iaurtul se face din orice fel de lapte la care adaugi iaurt ( un iaurt de 200 gr la 1 lt de lapte). Se lasa la temperatura camerei (ca acum e cald) pana se prinde. Eu mai astept cu lactatele cateva saptamani si apoi am sa incerc mai intai cu kefir facut in casa.

Aralia, acid hialuronic avem si in noi, nu vad care e problema la Gengigel, ca doar nu ii dai cu lingurita. Doar ca nu cred ca are cine stie ce efect.

Dana Vio, eu ofer apa dupa masa de pranz si uneori afara cand e foarte cald. Sincer nu cred ca va refuza vreodata sanul pentru apa, ca la restul mancarii ar renunta ntr-o clipita si pentru un balon de sapun

si acum INTREBAREA :
Pot sa ii dau in fiecare zi ficatel? Daca nu, de ce ? Este singurul fel pe care il accepta la pranz si are avantajul ca pot piti in el alte legume. Nu ma puneti sa intreb pediatrul ca nu face 2 lei (am fost aseara a mai intreb cu dermatita si cum spune vorba,m-am dus bou si m-am intors vaca...)

Si daca va intrebati cum am reusit sa-mi fac timp sa intru pe net, raspunsul e aici

mami de Sophia

Mergi la inceput

Cred ca de la dinti nu mananca saracuta,ptr ca altfel nu vroia nici lapte

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

ce bine e sa stai si sa nu faci nimik-nimikuta (adica eu). Sta sora-mea (c-am ajuns deja la VaLcea) si se joaca cu bebe (ma mir cum nu plange la ea) si eu ca o mama denaturata ce sunt, butonez pe net

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

In astfel de momente mi-as dori si eu o sora...[:P] Altfel nu, ca eu sunt egoista...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Mihuta super tare faza ,stiam eu ca mai pot folosi cadita la ceva.
Mie dr mi-a zis sa nu ii dau zilnic ficatei,eu ii dau o zi ficatei,o zi carne,o zi ou....si tot asa.
Azi are in meniu fasole verde cu pui

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput