Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 5
andora spune:
Am mai aruncat un ochi inainte sa inchid...
Lorich am vazut si eu Robertzelul in sfarsit,hihi ce grasunici eeee... magandeam ca te mai prind in spital dar fix cand te externai tu ma internam eu...
Mai,cu ochisorul chiar nu stiu ce e,noi am sunatpediatra dar n-am reusit sa vb cu ea,speram sa vina joi sau vineri sa ne vada... in prima zi chiarma uitam ca majoritatea bebeilor aveau secretii in 1 sau ambii ochisori, Dani al meu ioc.Apoi i0a aparut si lui, oi fi eu nebuna, dar era si vurent nene acolo... ai vazut ca efectiv curgeau apele pe tine acolo, iar cum deschideai geamul de facea curent fiindca la salonul nostru usa nu se inchidea... in fine, e normal ca nou nascutii sa aiba asemenea scurgeri, eu nu m-am alarmat desi il tot tine de o saptamana fiindca si fii-mea a avut si i-a trecut habar nu mai am in cat timp (parca oluna tot a tinut-o), cu ser si laptic de mami, parca si kanamicina dar nu mai stiu sigur. Acum m-am tot uitat pe net si am vazut ca se poate ajunge si la operatie, eu sper sa nu fie cazul la nimeni. Sunt si mici si isi freaca manutele toata ziua de fata, nici cu manusi nu-l tin ca moare de cald... Sa vad ce zice dr...
Elenuca ti--am vazut printesa la fantana in parc , vai ce finuta figura de domnisoara are , acum daca ajung prin parc si va vad va recunosc sigur....
Laura, tu ai fost nasica? Ca eu am pierdut sirul... N-am gasitpoze, in schimb te-am vazut cu burtica cu sis Simo,m-a apucat nostalgia... si ma gandeam ca eu nu v-as deosebi daca v-as vedea
Mai fetelor, imi pare rau ca treceti prin asa sentimente de vinovatie ref.la nastere, eu zic ca nu arenici un rost sa va simtiti astfel, doar numai spre binele copilului ati facut-o... culmea, eu as fi dat orice sa fac cezariana de data asta,tinand cont ca prima nastere a fost super usoara... dupa inducerea aceea nereusita a mea in care am vazut ce inseamna contractii dureroase la 1-2min timp de 6-7ore urmata de alte 9 zile de contractii intr-adevar neregulate - chiar as fi dat orice... si daca as fi stiut ca bebe e cu capusorul spre dreapta si iese asa greu cred camituiam si dr sa ma taie la burtica si nu m-as fi simtit vinovata... Acum stiu ca e incontrolabil sentimentul, dar chiar a fi mamica e un lucru de laudat indiferent cum a iesit bebe, fiti mandre ca aveti bebei asa reusiti si sanatosi si ganditiv-a ca totusi greul acum cam incepe... e cale lunga pana creste copilul si acum trebuie sa dati dovada de rabdarea, dragostea si grija permanenta care va confera calitatea de mama...
Hai ca am devenit agasanta,insa macar am zis ce gandesc, v-am admirat pe toate pentru puiutii frumosi pe care-i aveti si cu totii trebuie sa aiba mamici f mandre de ceea ce au realizat
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
simonacip spune:
Doloress, Dana, multumim pentru urari, si asemenea tie, Dana pentru teodora.Bine ca n-a facut reactii..Si Matei se comporta bine deocamdata..
Doloress, Ylari, Fecian ce v-ati chinuit si voi cu travaliul..Ce-a fost in capul meu de uitasem?Bine ca avem bbi sanatosi ca doar asta conteaza. Doloress, iubita nu trebuie sa-ti reprosezi nimic.Nu e vina ta ca bb a venit mai devreme.Unele fac efort toata sarcina si bb n-are nimic, se naste la termen, iar altele abia misca un pai si abia duc sarcina la termen...Si nici macar o sarcina nu seamana cu alta la aceeasi persoana...Lasa, tu esti de admirat, si la fel Simonix, pt cum ati gestionat problema, pt cum ati stat mereu linga bb, v-ati chinuit cu mulsul si cu drumuri si cu ginduri...Important e ca bblusii vostri sunt sanatosi
Elenuca ti-am vzt pozicile. Frumoasa nora ce sa zic, e minunata in rosu si tie iti sta tare bine in fustica. Va pupic inca o data ...si nu e timpul pierdut sa ne mai vedem, abia astept...cind ne-om mai araja programele si s-o mai linisti canicula...
Sis si cezarienele...nu e nici o scofala sa urli de durere la nasterea naturala, pe bune...eu zic ca n-ati pierdut nimic. Naturala cu epidurala e super, dar altfel nici una nu e de preferat alteia...
Andora, Lorich, Cleo, Sis, imi pare rau de probl cu okisorii...Lapticul de mama e cel mai bun.Matei a avut secretii si el la okiul drept, in 2-3 zile i-a trecut cu laptik, poate am fost eu mai norocoasa..
Iulia, ooof, fenobarbital? Nu e alta solutie? Sper sa scapati urgent de icter.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Lorich spune:
Andora eu am nascut luni, marti n-am avut curajul sa ma externez, ca inca nu aveam laptic si eram tare panicata ca bibi plangea rau de tot, dar miercuri, cred ca daca nu plecam acasa muream acolo... ma mutase intr-un pat la geam, cred ca se faceau 50 grade, geamul deschis usa deschisa, bebe era fix in linia aia dintre usa si geam... nu vreau sa ma gandesc la maternitate a fost cosmar.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Doloress, Dana, multumim pentru urari, si asemenea tie, Dana pentru teodora.Bine ca n-a facut reactii..Si Matei se comporta bine deocamdata..
Doloress, Ylari, Fecian ce v-ati chinuit si voi cu travaliul..Ce-a fost in capul meu de uitasem?Bine ca avem bbi sanatosi ca doar asta conteaza. Doloress, iubita nu trebuie sa-ti reprosezi nimic.Nu e vina ta ca bb a venit mai devreme.Unele fac efort toata sarcina si bb n-are nimic, se naste la termen, iar altele abia misca un pai si abia duc sarcina la termen...Si nici macar o sarcina nu seamana cu alta la aceeasi persoana...Lasa, tu esti de admirat, si la fel Simonix, pt cum ati gestionat problema, pt cum ati stat mereu linga bb, v-ati chinuit cu mulsul si cu drumuri si cu ginduri...Important e ca bblusii vostri sunt sanatosi
Elenuca ti-am vzt pozicile. Frumoasa nora ce sa zic, e minunata in rosu si tie iti sta tare bine in fustica. Va pupic inca o data ...si nu e timpul pierdut sa ne mai vedem, abia astept...cind ne-om mai araja programele si s-o mai linisti canicula...
Sis si cezarienele...nu e nici o scofala sa urli de durere la nasterea naturala, pe bune...eu zic ca n-ati pierdut nimic. Naturala cu epidurala e super, dar altfel nici una nu e de preferat alteia...
Andora, Lorich, Cleo, Sis, imi pare rau de probl cu okisorii...Lapticul de mama e cel mai bun.Matei a avut secretii si el la okiul drept, in 2-3 zile i-a trecut cu laptik, poate am fost eu mai norocoasa..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
dada! stim noi pe cineva care a facut efort si numa nu nashtea...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
simonacip spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Originally posted by simonacip
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
dada! stim noi pe cineva care a facut efort si numa nu nashtea...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Draga de tine, a experimentat de toate odiseea asta..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
socrate spune:
Buna fetelor,
Ce ma bucur ca a nascut Miss, mai avem un pic si trecem la scutece.
Eu va inteleg sentimentul de vinovatie legat de modul in care ati nascut, trec si eu prin asta cateodata, mai ales ca eu am optat pentru cezariana pentru ca mi-a fost frica de nasterea naturala. Eu m-am temut ca nu il pot naste, ca tb folosit forcepsul si ce nu o sa imi revin dupa epiziotomie. Acum daca as putea sa o iau de la capat as opta pentru nasterea naturala ca sa il vad cand se naste. Pe mine asta ma doare, ca am dorit foarte mult sa fiu prezenta cand plange prima data. Imi lipseste acel moment, dar nu pot sa mai dau timpul inapoi. Asta e.
Indiferent de modul de a naste, nu actul nasterii ne face mame ci modul in care ne ingrijim puii si dragostea pe care o oferim. Nu are importanta daca alaptam sau nu, am nascut natural sau prin cezariana, atata timp cat ii oferim tot ce avem noi mai bun.
Iulia imi pare rau ca ai probleme cu aia mica. Nu esti mama denaturata si al meu sta in body toata ziua. Seara il imbrac in pijama dar fara body dedesubt.
Doloress o sa fie un baiat exceptional micutul Patrick nu uita ca esentele tari vin in recipiente mici.
Am avut grija cum am putut noi mai bine de puiuti cand erau in burtica si vom avea si de acum incolo grija de ei. Postarile voastre demonstreaza in fiecare zi cat sunteti de preocupate de sanatatea bebelusilor vostri asa ca nu va faceti atatea probleme.
Noemi,
fecian spune:
Gata am adormit si noi dupa 1 ora jumate de papa, miorlait, jucat si gangurit(il ador cand gangureste asa mumos catre jucarii). Ieri purta asa o discutie interesanta cu pernele de la canapea...a stat mai bine de o ora si s-a conversat cu ele(noi stam si ne miram ce ar putea vedea un bebic intr-o perna)
Azi am lasat si eu cupilu la putzuca goala: a fost tare fericit..pana cand a inceput sa stinga incendiile imaginare(de a udat tot ce gasit in cale) a inceput sa se miorlaie ca e rece si ud(oare cine o fi udat spatiul puiului??). L-am luat si i-am pus pampersu' si pantalonii si acum cupilu a inceput sa se miorlaie ca ii e somn...Ne-am dragalit cat ne-am dragalit si apoi a adormit.
Acum am si eu 5 minute sa va scriu..si apoi la treaba, sa scot cearsaful din patutz ca l-a marcat bine...
Legat de ochisori cu secretii: si Gabitza a avut, cred ca vreo 3 saptamani...da' rau de tot(credeam ca are infectie,ca avea o culoare galben-verzuie). Ii curatzam doar cu apa si fasa sterila si atata tot. Acum nu mai are nici o problema cu ochisorii. Impportant e sa ii cureti de fiecare data cand vezi ca are secretii.
Eu am totusi o problema: Gabitza are pielea marmorata. Sa imi fac griji?? Vad ca la frig se accentueaza aspectul... O sa treaca?
Noi avem abia saptamana viitoare intalnire cu pediatrul, deci trebuie sa astept pana atunci.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina
Simplicity is the key to excellency
gabitzam spune:
Socrate, poate iti activezi si PM-ul
Anyway, te duci la profilul personal, in meniul din stanga. La semnatura, ca sa-ti apara linkul de poze sub un cuvant, trebuie sa ai formatul urmator:
[ url="linkul_tau_de_poze" ]Cuvinte_sub_care_apar_linkul[ /url ]
Si scoti blankurile pe care le-am pus eu intre parantezele patrate, ca sa vezi explicatia.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla