Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 4
Lorich spune:
quote:
Originally posted by andora
......
FELICITARI MISS P
DAVIDUC SCUMP, SA FII SANATOS SI PAPACIOS!!!
IAR TU, MAMI DE BEBIC GRASUNIC,
SA TE REFACI REPEDE SI SA TE BUCURI DE COMOARA TA IUBITA!!!
Nu pot crede ca a nascut Miss, imi pare rau ca asa greu, insa cand a vazut dolofaniciul cred ca n-a mai contat... abia astept sa vad poze,cred ca seamana leit cu mami dupa eco....
Noi rarut rau pe aici,desi avem 10 zile azi tot incercam sa ne obisnuim cu casa plina, cu caldura, cu surioara mai mare, am iesit si afara, pacat ca nu pot sta eu mai mult de-oora jumate-2... Bebe e cumintelcica,insa face cum citeam eu adineauri la voi, papaputin, adoarme si apoi se scoala maraind dupa tzitzi... am ajuns sa-i bag suzeta,doar-doar s-o scula mai infometat sa pape tot... Eu am avut belele cu o masea,infectie cu febra,a trecut cu paracetamol dar 3 zile m-a chinuit...
Lui bebe ii curge ochisorul drept,nu stiu daca edoar conjunctivita,ca nu e rosu, sau o fi canalul lacrimal infundat,tre' sa vina pediatra acasa...
In rest mor de dragul lui,l-as papa tot, mai ales cand zambeste....
Mda, gata cu distractia,la supt cu mine ca cineva isi cere drepturile....
Va pupacesc pe toate, cu bebici si burtici, aveti grija de voiwww.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Andora, ce Dumnezeu, vad ca bebeii de la CF2 au canalul infundat la ochisor si o secretie, dar nu rosu ca la conjunctivita????
Eu simt ca ma apuca dispararea cand il vad cand se trezeste cu ochiul, ala plin de secretie. Am incercat netacin, n-a mers, acum sunt pe tobrex, si tot timpul picur acolo si lapte de san, ca se zice (adica mi-au zis doctorii) ca face minuni. Deocamdata nu-s mari minuni :(
Tu ce faci in privinta asta? Eu efectiv nu stiu, incotro s-o mai apuc, ca n-am chef de alti dr. fiecare cu tratamentul lui super-toxic. Uoooff.
Pup, sanatate multa
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
DanaH spune:
Felicitari, Miss si Bine ai venit pe lume, Davidutz-pui iubit!! Refacere rapida, Felicia si sa veniti cat mai repede acasa. sper ca nu esti dezamagita ca a trebuit sa faci cezariana. pana la urma ai facut ce e mai bine pt bebe. important este ca sunteti amandoi bine, restul se uita.
celelalte burtici ce or mai fi facand?
La multe lunisoare si anisori, Simona, pt puiul tau. Si teodora face azi doua lunisoare.
Noi (cred) am trecut cu bine de vaccin. a fost putin mai maraita, dar nu foarte. inainte de baitza avea temp 38, dar nu i-am pus supozitor. in schimb am lasat-o in body cu maneca scurta. peste noapte mi s-a parut mie ca ar arde, dar cand am luat temperatura avea 37.5. in rest, a dormit bine, a mancat la fel. sper ca perioada in care puteau apare reactii a trecut.
in schimb eu sunt zombi. am dormit azi noapte, dar cam cu grija, ca puneam mana pe ea cam la fiecare ora, de teama sa nu faca temperatura. asa ca dimineata nici nu stiam cum ma cheama. a venit alexandru langa mine, in pat, si nici nu l-am simtit. dar dupa ce l-am dus pe el la scoala, am venit acasa si am dormit de pe la 10 pana pe la 12:30. acum fac repede o supica si apoi fug la control la oftamolog.
si daca ma lasa mandra, poate ajung si pana in oras, ca joi are alexandru serbare la scoala cu tema "indieni" si vreau sa ii caut un vopsea de pictat pe fatza si poate si un costumas. i-am cumparat niste pene de pus pe cap, dar nu prea stiu cum sa il imbrac. sper sa gasesc ceva.
in rest, ma uit la ceas sa treaca timpul mai repede si sa vina tati acasa. dar mai este pana joi. si deja ma gandesc la vacantza in romania. in curand o sa incep cu liste de ce trebuie sa iau la mine.
cu cadourile pt acasa stau foarte prost, dar cred ca il trimit pe sotz, el se descurca de fiecare data foarte repede.
eee, cam atat de pe la noi.
va uram o zi buna si poate mai vorbim mai pe seara.
pupici si mamici si pitici
YLARI spune:
Laura, pai m-am apucat de nu stiu cand sa scriu povestea, dar de ceva vreme nu avansez deloc.
Eu mereu rad cu Iuby si ii spun ca nu am nascut eu, ci Parpalici in locul meu (doctora) - apropo de mare scofala ca am nascut cu cezariana...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
elenuca spune:
Buna fetele !
Felicitari Miss Parker, , recuperare usoara iti doresc si sa reusesti sa-ti pastrezi optimismul si rabdarea si increderea in tine pe mai departe, asa cum ne-ai obisnuit !
Bebe David, bine ai venit, sa iti bucuri parintii, sa fii sanatos si mancacios si fiecare zi sa fie o sarbatoare !
Eu intru mai rar, dar de citit va citesc, nu apuc sa postez, insa... acum profit ca Lizuca doarme, mama pregateste masa de pranz si ma grabesc sa va scriu cateva randuri, inainte sa uit ce aveam de spus...
Real Laura, mi-au placut pozele foarte mult, tu esti adorabila, ai cateva poze, absolut superbe. Nu am putut sa nu remarc privirea usor obosita din biserica, sau poate era emotia de vina? Oricum mi-ati placut tare mult si vreau sa te rog sa -mi dai si mie pe pm detalii despre fotograf, mi s-a parut meserias, poate aranjam ceva pentru botez.[floare]
Cleo, lasa mama cantarul ala pacatos, baga-l in cutie si arunca-l pe cel mai inalt raft si uita de el. Important e ca bebe sa pape bine, sa doarma bine sa faca pis si kk si o mama isi da seama cand bebe e ok. Cu productia cum mai stai? Tot asa mult laptic ai? Mai da-ne si noua nitel, hai ca punem umarul sa te ajutam cu mastita
Cuscra Simonel,daca o sa tina caldurile astea infernale pe mai departe, cred ca o sa-i intalnim pe Lizuca cu Matei pe web cam...[rade]
Am mai pus niste pozele pe picasa, fug la masa acum ma striga mama.
Va pupic si mai vb !
Elenuca mami de Lizuca
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Elenuca
Povestea nasterii
Simonix spune:
Salutare fetelor !
Cu bucurie constat ca Miss nu mai face parte din grupul ultimelor gravidutze :)FELICITARI !!! Bine ai venit, bebe David ! Sa fii sanatos, voinic, sa treci usor peste perioada de acomodare la noua viata si sa iti bucuri parintii cat mai repede cu zambetele si cu mutritzele tale :)
Miss - imi pare rau ca nasterea nu a fost asa, ca in visele tale, dar ce este cel mai important este ca ai un bebe David sanatos si voinic ! Aproape 4 kile de David !!! Din toata inima sper ca alaptarea sa iti reuseasca si sa iti aline eventualele regrete legate de cezariana de urgenta
Doloress - scumpa, ce a fost, a fost. Citeam undeva ca un copilash nu este atat rezultatul unei dorinte a parintilor, cat al propriei sale dorinte de a se naste :) El hotaraste daca vine in viata noastra, nu noi. La fel, el poate decide cum vine pe lume. De cele mai multe ori nu avem nici un control asupra celor ce se intampla cu fatul in burtica. Bebe Patrick s-a grabit, la fel si al meu, ne putem invinovati la nesfarsit noi, dar ce rost are acum? Ce conteaza este ca bebelushii sunt bine. Nu cred ca Patrick va avea probleme mai departe in viata lui, cunosc oameni nascuti la 7 luni care nu au absolut nici un fel de health issues - ok, e prematur si i-a fost greu sa "debuteze", o perioada va fi mai sensibil, dar sa nu crezi niciodata ca prematuritatea lui il va afecta toata viata :) Vad ca face progrese mari ! a luat super in greutate, iar problemele pe care le are el, un bebe prematur, pot aparea bine merci si la un bebe la termen :) Trebuie sa crezi ca nu a fost vina ta, de fapt nu a fost vina nimanui, asa s-a intamplat si poate ca toate aceste experiente au un rost.
Ah, si sa stii ca si noi va urmarim in secret :) Ba chiar le tot povestesc mamei si sotului despre Patrick, ce mai face, ce mai spune mamica lui etc :) Uneori am impresia ca vorbesti despre bebele meu :p Imi pare rau ca esti asa departe, mi-ar fi placut sa va cunosc :) Bine, sunt super geloasa pe fetele din Romania care tot ies la chinezi etc :p Mi-as dori si eu sa particip la astfel de evenimente cu voi toate :)
Cat despre cezarienele de urgenta... fetelor, nu are rost sa va invinovatiti si sa traiti nasterile puiutzilor vostri ca niste esecuri. Poate ca nu au fost momentele asteptate, asa cum vi le doreati... dar ganditi-va... au fost momentele in care au venit bebicii vostri pe lume ! Cele mai importante momente din vietile vostre si din vietile lor. Personal, recunosc ca si eu m-am gandit uneori ca vai, nu am participat deloc la nasterea lui Robert, avand in vedere ca dureri nu am simtit deloc si expulzia a fost floare la ureche... insa imediat imi trag o palma si imi spun ca asta nu e o mentalitate prea buna, nu trebuie sa sufar intai ca sa ma bucur apoi de bebele meu. Ganditi-va ca suntem fericite ca exista cezarienele facute in conditii profi, ca v-au scutit de suferinte si mai mari, sau chiar cine stie ...
Esme - foarte frumos ai scris despre Lorelei :) I-am citit lui Robertel si m-am certat singura ca eu nu am retinut atatea amanunte depre prima luna din viata copilului meu :) Deh, am fost mai lenesha Deci, cand ne zarim ?? Ca Robert e ditamai flacaul, sa vezi in parc ce ii fug ochii dupa fete deja De-abia astept sa ne vedem - vorbim pe Ymess ;) Si de-abia astept sa il vad pe bebe David de Miss ;) in cateva luni, sigur organizam o intalnire cu fetele de pe aici !!!
Noi raportam un bebe dragalash, cu tot mai multe zambete, ba chiar si un inceput de hohoteala :) Mai ne doare burticul din cand in cand, ne agitam in somn si ne schimonosim, dar toate sunt in limitele normalului si ale suportabilului. Imi place ca imi zambeste cand ii vorbesc sau cand ma joc cu el, cand il pup pe obraz sau cand il mangai pe fatza :) Nu mai pot dupa el ...
Hai ca fug, mergem la doctor iar maine ... VACCIN !!! Aoleo ! Vai de noi !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Reallaura spune:
Andora, Lorich PAi si Mirciulica al meu are okisorul drept - tot dreptul mai pacatos. Are mereu secretii - le sterg cu ser fiziologic, dar altceva nu i-am pus.
Doar un oki, s-a si umflat de 2 ori, dar pana la pranz era desumflat, fara roseata, fara alte chestii..
nu stiu...o sa-i spun si eu pediatrei..eu cand am vazut ca se desumfla nu m-am mai alarmat...
Elenuca sigur, cum sa nu, iti trimit pe pm. Ma bucur ca ti-au placut pozele...si mie ale tale cu sis...daaa..eram obosita la biserica. Nu stiu cum am rezistat o seara intreaga, si pe tocuri, eu care nu mai ieseam din casa din cauza sciaticii!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
cleo78 spune:
fetelor, daca va aud cu discutiile astea, ca cezariana nu e nastere ca cea naturel si ca nu aveti c scrie..va bat. Pai ce, acolo nu sunt dureri?? recuperarea e asha, cat ai pocni din dejete?
Diferentsa de optica e ca daca la natural durerea creshte gradual si apoi..subit speri sa dispara, la cezariana e invers, te trezesti ca lovita de tren, si tot te rogi sa scada treptat.
Travaliul urca muntele, cezariana o coboara. Si uite ca unele fete au si urcat, si coborat.
Elenuca, nu mai cantaresc fata!! Gata!! Promit! Banuiam ca o sa devin paranoica si psihopata...parca nu ash fi fo
mai, io is mama denaturata. tin copilu in curu gol. Na. Adica noaptea e doar in body cu maneca scurta, si ziua il mai dau jos, apoi ii mai dau shi pampersu jos...si mai sta fifitsa la pielea goala. si io is tot la bustu gol, o pun pe burtica mea, si sa vedeti cum zambeste si se agita manutsele asha...o fericire!
Sosete nu am fol. deloc!! si am primit vreo 10 perechi. Le dau si io mai departe...am gasit o gravidutsa acu in luna a5a, a zis ca imi primeshte lucrurile. Pacat ca are baiat. Oricum avem chestii unisex care doar le-am spalat si calcat si atat.
Cat despre ochisor, si la fifitsa mea mai lacrimeaza un ochisor. Stangul ei. Sau in dreapta mea . La inceput au fo amandoi, dr a zis ca i se pare ca e un incepout de conjuctivita, si mi-a dat si picaturi, + masaj de desfundarea canalelor. Nu am pus prea multe picaturi ca repede a trecut la un ochi. La celalalt, stangul ei inca mai maasez. Ashadar...nu e legat de spital. Ci de cat de mic e bebe, si ca e f. posibil sa aiba canalele infundate.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by anaxena
ajutati-ma si pe mine!!!
eu sunt cam rau:
epiziotomia e mica si a dracu rau de tot,dar nu asta e problema...oricum m-ar superajuta nishte sfaturi de cum sa o ingrijesc
problema sunt sanii,s-au triplat,sunt tari de nu mai am sfarc,Maria mi-a rupt sfarcurile in doua in spital si nu o mai pot alapta si ma lupt cu pompa,sunt o rana continuua si sunt intotdeauna plini...imi vine sa plang!!!vreau sa o alaptez si nu pot pt ca in spital fara`sa shtiu mi-a inghitzit sange dintr-un sfarc si a vomat numai sange,dr nu shtia de unde e ,dar multzumesc lui DD s-a elucidat misterul,dar pana nu se vindeca sfarcurile nu o pot alapta..asha ca va rog din tot sufletul dc shtie cineva ce pot face macar sa nu mai stea mereu umflatzi ca nishte pietre sau cu ce ma pot da pe ele sa se vindece repede(garmastanul nu m-a ajutat) sa-mi spuna..e groaznic ce patzesc,sunt fff grei si curg intruna, ma mulg 150ml la 2-3 ore si curg in continuu...va rog ,dati-mi un sfat
Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena
si eu am patit lafel. a papat cu sange saracuta, am avut sfarcul stang despicat in doua dar m-am dat cu garmastan la greu si nu am intrerupt alaptarea. i-am schimbat pozitia la san, ca ma ranise cu gingia de sus si am alaptat-o o saptamana in pozitie de sezut cumva sub brat, am asezat-o invers sa nu-mi mai apuce rana...intrasem si eu in panica, am luat sfarcuri de silicon, care nu m-au ajutat la nimic, ca tragea saraca si iesea sange...continua asa, stai cu sanii goi cat poti de mult, si baga garmastan pana faci sfarcul albastru si stai asa cu el. eu acu le am tabacite si deja nu mai simt nimic, iar bubele s-au dus cam intr-o saptamana.
sper sa-ti fie bine
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana
iulia83 spune:
miss inca odata felicitari pt bebe David!!! refacere rapida si sanatate maxima!!!!!
noi am fost la spital la pediatrie, la inceput au zis ca ne interneaza, asa m-am speriat, apoi dupa ce i-am impins ceva dr. de acolo, ne-a scris reteta cu fenobarbital...s-o tratez acasa..numai ca trebuie sa ma duc la dr de fam sa iau reteta verde ca nu se da asa pe ochi frumosi medicamentul asta...deci, de maine incepem lupta impotriva icterului nenorocit. saracuta ii luara sange din vena si asa cuminte fu, doar scranci otara..i se coagula sangele si nu-i curgea si o intepa aia cu seringa si storcea de manuta biata de ea...pana ii lua suficient, imi venea sa o bat ca asa mila imi era de ea...saracuta. ieri seara ne-am chinuit cu un supozitor ca il bagam si il scotea si tot asa...era sa ne faca totuna de kk da a scos cred ca un kg de caca n-am vazut asa ceva si asa de linistita a dormit saracutaaaa, de la 11.30 pana la 5 azi dimi si apoi pana la 9 cand o trezii sa mergem la spital. da Doamne s-o tina obiceiul asta
Pozici Iulia
iulia83 spune:
melly eu momentan am 32 grade in camera cu toate ca stau cu ventilator, ca n-am AC. azi i-am luat vreo 10 body-uri cu bretelute, ca aveam numai unul..deja am renuntat la maneca scurta...am scos-o cu body cu breteluta si pantalonasi cu picior de bumbac foarte subtire, alb si tot mi-a transpirat la ceafa. in casa, numai in body...si am o gramada cu maneca lunga care o sa-i ramana mici pana sa le poarte, dar asta e...
cu lohiile, azi dupa plimbaceala imi venira si mie valuri valuri de schimbai 2 tamp...dupa 4 zile de absenta. depinde. eu iau si fier, ca am anemie si asa mi-a zis dr.
Pozici Iulia