Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Cleo, se prea poate sa stagneze acuma... dar vad ca sia revenit cat de cat... Si da, asa s pare ca e la bebelusi, eu sunt mult mai sensibili la agitatie, i agita mai tare si nu mai iesi la capat cu ei, trebuie sai linistesti... cantarul, ce sa zic...eu cred ca e bun, dar e normal cum misca el, sa miste si valorile... Felicitari pt examen !! Si sa inteleg ca seface domnisoara mare fifitsa ta ???
Doloress, acu sa puturosit, ca el manca fff bine, se vedea si dupa greutate...succes cu laptele praf...
Alina Anto, oare Milchzucker asta nu e lactuloza noastra ? acu am in trebat dr si a spus ca nu cunoaste prod dar sar putea sa fie tot lactuloza...lactuloza functioneaza in felul urmator: aduna lichidul de pe peretii stomacului si il trimite la kk sa fie kk mai moale...ei bine, al meu face kk moale, asta nu inteleg... d c face asa rar ?? ca kk e mole, deci nu cred ca e constipat, totusi face rar, deci poate e constipatie. uuuoooffff..... a, si multumim de complimente !!!
Socrate, felicitari pt bb mancacios si lungan . Cu putulica, noi am decalotat la fiecare baita, dar nu faceam bine... trebuia muuult mai mult sa decalotam... pana a vazut maicamnea cum fac si a spus ca aia nu e nimic ce faac eu, si mia aratat cum, si acuma vine pana iese capsorul afara, dar parca acolo a ramas, pe la jumatea capsorului, deocamdata e bine, dar pana la 1 anisor trebuie sa iasa tot, dc nu il forteaza...... nu as vrea asa ceva... si si la noi sa crapat pielicica si cred ca a usturat nitel... ce sa faci, asta e, mai bine decat sa faca fimoza, aia e urat de tot... Vai, ce puiut frumos aveti !!!! e un scump ursuletul.. stii si tati, tot ursulet ne spune Auzi, dar asa galage fac astia ?? mai iesi pe afara cu el, poate doarme mai bine... atat ca tu nai cums a te odihnesti langa el... sper sa termine cat mai curand aia cu renovarile... asai vara.... bine ca a trecut febra..
Stefany
Laura, mirciulica a avut greutatea normala... noi am avut mai putin ca voi, 3100 la iesire si 3300 la nastere...si miau spus ca e super... deci si voi sunteti bine, eu nu cred ca a fost mic... bb lui sis a fost mai maricel si normal in comparatie cu al tau, afost mai mic al tau,dar pe langa bb ei...
Inais, las ca cresteti voi mari !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by elenuca

Azi am iesit nitel la plimbare dar nu am stat prea mult ca incepea sa se incinga. Of si incanu a inceput vara ca lumea, dar ce o sa facem fetelor in iulie, in august... nici nu vreau sa ma gandesc.

Elenuca mami de Lizuca
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Elenuca

Povestea nasterii

Exact asa gindesc si eu, ce-o sa ne facem?
Acum e musai sa iesi pe la 8.30 ca sa poti sta ceva ceva pe afara...ca dc iesi la 10, mai mult de o ora nu poti sta..E ingrozitor...Cel putin bine ca nu umblam prin mijloacele de transport pina la sv si inapoi...

Costumul e un crem, si-i un pic lucios, e tare misto.

Pupicutz nurorii mele

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Getutza ! Crestem, crestem!

Vroiam sa ma laud cu o maaaaaare performanta: papa doar de la san si-i ajunge. Bine nu la fiecare masa. Cam una de la san, una din bibe! Si mai nou am reusit sa o facem sa pape mai des...cred ca de-aia nu-i mai e asa foame si se satura si cu sanul meu.
Doamne ajuta-ne! Ca daca merge asa eu ma declar super multumita!

Azi vine pediatra...sa vedem ce zice si ea!

Va imaginati ce copil cuminte am! A dormit de la 12 la 5.30 dimi. Apoi a papat san si a mai tras vreo 10 ml de bibe...a plans de la burtica (uoooffffff) si a adormit pe la 8.30...Au durat mult ostilitatile. Apoi la 10.30 trezirea si papat doar san si acum doarme iar. Mie nu-mi vine sa cred! Sa ne ajute Dumnezeu sa o tina tot asa!

Problema e la mine...ca m-am trezit dimineata cu sanii cu noduli...am stat prea mult fara sa-i golesc. Asta inseamna ca si daca pitica doarme noaptea, eu tot pe baricade trebuie sa fiu! Nu-i cinstit!!

Si voi patiti la fel? Ce se intampla cu lactatia cand bb incepe sa doarma noaptea? Se regleaza si ea dupa programul lui? Cu alte cuvinte nu o sa ma trezesc in fiecare dimineata cu sanii plini de noduli, da? Sau nu?

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Mesaj special pentru Cleo : pentru modificare! Acum e ok si nu, nu doresc nici un gram in plus. Degetzica mea e un copil perfect si de nota 10 (cum au zis si medicii)...doar ca e mai micutza constitutiv. Asa ca 2.440 au fost, 2.440 raman si-s mandra de ele!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata la pranz!

Au venit socrii! Am intrat sa va salut si sa le urez nastere usoara fetelor de pe ultima 100 Stefany si buburuzii/ Mihaela

Va pupacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

gata, am venit de afara, am hranit&schimbat fifitsa, am hranit mama, am cetit din urma, sa urez la multi ani vecinei Socrate, multa multa sanatate, si sa te bucuri de puiul tau!!!

inais, despre noduli, in timp se regleaza cantitatea de lapte. Sau se maresc sanii si sunt mai incapatori? . De cate ori am remarcat nodulii, am alaptat si apoi m-am muls pana dispareau.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh, daaaa, super, abia astept sa iesim toti 6 pe inserat! sa fie mai racoare la bbici.
Eu am fost in Riviera azi-da, la 8 dimi :)- m-am uitat fara succes dupa tine :)
Ma bucur ca esti ok cu sanatatea. Excursia de o sapt a curte o sa-ti prinda tare bine si tie si lui Vladi.
Stiu ca acum esti prinsa si cu botezul, dar ne revenim noi.. si papam un chinezesc. imi spui cand sunteti cu chef...
mami si bb

Gabitzule, merci mult ca m-ai lamurit..aoleu...mi-e frica...speram sa reusim noi treptat, la baita...

Getutza, deja ti-a venit CM? Nasoool! Eu sper sa ma tina cat mai mult asa...

Doloress sper sa te rezolve inimosii de la sv cu solicitarea in leg cu laptele praf. Ar fi super! care e diferenta dintre un bb de 1800 si unul de 1890? Hai sa fim seriosi...

Socrate un frumusel Sebi al tau. Sa fie sanatos!

CleoFelicitari pentru disertatia de master...nu mai stiu daca am apucat sa-ti transmit.Bravo!

Alina_anto, voi ce faceti, intra si tu mai des ca fiecare lipsa ma sperie...

Iulia ce o fi facut cu operatia?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, abia acum am observat ca ceea ce am prezis s-a adeverit!!! Adica ziua precisa in care au nascut Cleo, Simonacip si MissP ... Ce ziceti de asta??? Sunt oare vreo urmasa a mamei Omida?? Ptiu..sper ca nu...

Simo, imi place foarte mult costumul. De unde ziceai ca l-ai luat?

Socrate LA MULTI ANI!!!!

Getutza, poate Bogdanel are tranzitul mai lenes si asa face el kk,..

Laura, Sara e bine, dr. a zis ca nu mai are nici o problema. La munte vom merge dupa botezul ei pt ca acolo e totusi aerul mai rece si vreau sa se refaca bine. Mai ales ca nici la munte nu o s-o tin la soare, iar la umbra e racoare. Oricum, mai e putin pana la botez- 2 saptamani, asa ca principala mea grija acum este sa fie Sara sanatoasa.
De azi am inceput iar sa-i dau debridat, infacol (in loc de sab simplex) si colic baby. Infacolul e super! Face parturi la greu...
Am incercat aseara sa-i dau putin calma baby dar l-a scuipat mai ceva ca un suporter de pe stadion..

Azi nu prea a mancat, adica a supt doar vreo 10-15 minute, apoi adormea si nu mai puteam s-o trezesc vreo ora... Dupa aceea se trezea si iar vroia de mancare...offf..am un copil foarte pretentios...vrea sa faca numai ce vrea ea... Si ce ma supara cel mai mult este ca nu vrea s-o pup, s-o mangai.. tipa de parca cine stie ce-i fac..off

Acum merg sa pap, pt ca am facut o friptura buna de pui, cu morcovi, cartofi si multa ceapa. O bunatate!!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Alysh, daaaa, super, abia astept sa iesim toti 6 pe inserat! sa fie mai racoare la bbici.
Eu am fost in Riviera azi-da, la 8 dimi :)- m-am uitat fara succes dupa tine :)
Ma bucur ca esti ok cu sanatatea. Excursia de o sapt a curte o sa-ti prinda tare bine si tie si lui Vladi.
Stiu ca acum esti prinsa si cu botezul, dar ne revenim noi.. si papam un chinezesc. imi spui cand sunteti cu chef...
mami si bb

Gabitzule, merci mult ca m-ai lamurit..aoleu...mi-e frica...speram sa reusim noi treptat, la baita...

Getutza, deja ti-a venit CM? Nasoool! Eu sper sa ma tina cat mai mult asa...

Doloress sper sa te rezolve inimosii de la sv cu solicitarea in leg cu laptele praf. Ar fi super! care e diferenta dintre un bb de 1800 si unul de 1890? Hai sa fim seriosi...

Socrate un frumusel Sebi al tau. Sa fie sanatos!

CleoFelicitari pentru disertatia de master...nu mai stiu daca am apucat sa-ti transmit.Bravo!

Alina_anto, voi ce faceti, intra si tu mai des ca fiecare lipsa ma sperie...

Iulia ce o fi facut cu operatia?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

ehe, dizertatia la ANU in februarie! mai pe rand, asha, ca neuronu nu ma ajuta- sunt lobotomizata. Sa imi caut tema & prof.

Alina_anto, cam asha e cu infacol/sab simplex. face bebele beshinos. De cate ori o comit, am pe cina da vina "tati: fiica ta!!". Dar dupa ce paraiie fundul ei...se linishteste. Cred ca incheiem ostilitatile cu colicile! de luni nu a mai caraiit dupa amiaza!!! Pot sa visez ca asta a fo tot? sa ma pregatesc pt vaccinuri shi dintsi?
De bucurie, o sa fac un tort. Dar ar trebui sa ma duc sa cumpar ceva.
Fetelor, voi v-ati lasat pana acu copilu singur in casa? Sa nu fiu io mama inconshtienta.... dar ash trece strada 10 min sa iau quelque choose.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Laura, scumpa mea, Sara nu ma lasa sa fac mai nimic... Apuc sa citesc ce scrieti, dar cand vreau sa scriu ceva o apuca plansul...parca e programata.. Uite, acum abia a adormit cu suzeta in gura, draga de ea.. Parca e o maimutica!
Abia astept sa mai creasca si sa pot sa-i fac un program. Au dat-o p[este cap zilele cand a fost bolnavioara...
Multumim ca te gandesti la noi!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput