Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by cleo78

ehe, dizertatia la ANU in februarie! mai pe rand, asha, ca neuronu nu ma ajuta- sunt lobotomizata.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Felicitari cleo pt nota buna la examen!! Ai vazut ce noroc iti poarta scumpa ta Mara?

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Alina_anto de unde ai luat Infacol?

Referitor la pupatul Sarei...cum adica nu sta?! Pai o pupi pana o albesti si gata...ia sa vezi ca se obisnuieste si o sa stea la pupacit apoi de numa'! Io o innebunesc pe a mea! As pupa-o non-stop. Si face niste mutritze cand o pup...de-mi vine sa o tot pup!

Si eu am renuntat la Sab Simplexul pe care acu' cateva zile il laudam.
De aseara ii dau Colic Baby...sa vedem! M-am dotat si cu Debridatul lui Mihaser...chiar asa i-am spus sotului: e o mamica de la tine din oras care asta-i da puiului ei si e ok!
Am auzit de Infacol ca face minuni, dar ca nu s-ar gasi la noi in tara...asa ca nici nu mi-am batut capul sa caut pe la farmacii.

Cleo am devenit experta in probleme de sani. Stiu eu teoria cu ce trebuie sa fac la noduli. Intrebam insa daca asa o sa fie in fiecare dimineata, daca bebe o sa doarma toata noaptea...cred ca-i intrebare retorica, insa! Uofff!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by inais

Alina_anto de unde ai luat Infacol?

Referitor la pupatul Sarei...cum adica nu sta?! Pai o pupi pana o albesti si gata...ia sa vezi ca se obisnuieste si o sa stea la pupacit apoi de numa'! Io o innebunesc pe a mea! As pupa-o non-stop. Si face niste mutritze cand o pup...de-mi vine sa o tot pup!

Si eu am renuntat la Sab Simplexul pe care acu' cateva zile il laudam.
De aseara ii dau Colic Baby...sa vedem! M-am dotat si cu Debridatul lui Mihaser...chiar asa i-am spus sotului: e o mamica de la tine din oras care asta-i da puiului ei si e ok!
Am auzit de Infacol ca face minuni, dar ca nu s-ar gasi la noi in tara...asa ca nici nu mi-am batut capul sa caut pe la farmacii.

Cleo am devenit experta in probleme de sani. Stiu eu teoria cu ce trebuie sa fac la noduli. Intrebam insa daca asa o sa fie in fiecare dimineata, daca bebe o sa doarma toata noaptea...cred ca-i intrebare retorica, insa! Uofff!

vecino, am infacol in plus. Acu 2 luni, inainte de a nashte, mi-a adus un contrabandist din Anglia 3 sticlutse. 2 is in frigider, 1 l-am consumat. Iti dau una tie! Ca te tine cam 1-2 luni, iar io sper ca AM INCHEIAT capitolul asta, oricum mai am una de rezerva.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by inais

Getutza ! Crestem, crestem!

Vroiam sa ma laud cu o maaaaaare performanta: papa doar de la san si-i ajunge. Bine nu la fiecare masa. Cam una de la san, una din bibe! Si mai nou am reusit sa o facem sa pape mai des...cred ca de-aia nu-i mai e asa foame si se satura si cu sanul meu.
Doamne ajuta-ne! Ca daca merge asa eu ma declar super multumita!

Azi vine pediatra...sa vedem ce zice si ea!

Va imaginati ce copil cuminte am! A dormit de la 12 la 5.30 dimi. Apoi a papat san si a mai tras vreo 10 ml de bibe...a plans de la burtica (uoooffffff) si a adormit pe la 8.30...Au durat mult ostilitatile. Apoi la 10.30 trezirea si papat doar san si acum doarme iar. Mie nu-mi vine sa cred! Sa ne ajute Dumnezeu sa o tina tot asa!

Problema e la mine...ca m-am trezit dimineata cu sanii cu noduli...am stat prea mult fara sa-i golesc. Asta inseamna ca si daca pitica doarme noaptea, eu tot pe baricade trebuie sa fiu! Nu-i cinstit!!

Si voi patiti la fel? Ce se intampla cu lactatia cand bb incepe sa doarma noaptea? Se regleaza si ea dupa programul lui? Cu alte cuvinte nu o sa ma trezesc in fiecare dimineata cu sanii plini de noduli, da? Sau nu?

draga, asa am patit si eu.... prima data cand a dormit bb mai mult, vreo 5 ore, am avut criza de pietrele de la fiere, a doau oara cand a dormit, mam trezit pe la 3.30-4 ca sanii mierau beton, plangeam si urlam de durere... mam muls incontinuu, nu puteam de durere era ingrozitor, eram superobosita, si culmea, el chiar atunci nu sa trezit.... pana atunci si sanii imi curgeau... dra asta mi sa intamplat doar o data... acum mi sa reglat de tot lactatia, nici saniii numi mai curg, nu mi se mai intaresc, totul e ok si sunt ca o femeie normala si eu, atat ca alaptez... e super bine acuma... si dc suge de mai putine ori pe zi tot nam probleme... si dc continua tot asa, si dc nu ar suge deloc intro zi cred ca nu mi sar mai intari sanii.. deci, curaj, nu o sa trezesti la infinit sa te mulgi...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Bon...deci Getutza se intrevede o luminita la capatul tunelului! Multumesc pentru raspuns! Si daca n-o fi asa...eu tot iti multumesc ca mi-ai mai ridicat moralul.

Socrate! Sa ai o zi linistita si frumoasa, alaturi de minunea ta si familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

hello mamici si bebelusi..ca burtici nu mai vaz deloc...
noi tot 2 in 1..motiv pentru care o rugam pe alina_anto sa ne zica o data acolo, oricare ar fi, poate-poate se intampla minunea
Dolores, bafta multa cu laptele, sa speram ca sistemul va functiona in favoarea voastra...
vazut pui de Cleo...
intrebare:
vergeturile din timpul sarcinii se mai estompeaza si ele, se mai dusc in...de unde-au venit sau ramane toata gasca pe burta mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

am uitat ceva...de ce ma mir oare??
azi ortodocsii il serbeaza pe Sf. David..sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si baftosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Stefany, multam de informatie, nu stiam ca e sfintul david azi, mereu m-am intrebat daca si cind o fi..La Multi ANi baiatului meu celui mare!!!!!!!!!
Cit despre verge de pe burta, asta e o mare suparare a mea...Se mai estompeaza in sensul ca din mov -rosietice se fac albe, dar in lumina sunt tare naspa..Eu gata, trec la costum intreg ca n-am de ales...si daca nu m-as fi dat cu creme de creme, Sanosan, Chicco, degeaba.

Cleo, eu nu i-am lasat niciodata singuri, desi tot asa doar ca sa trec strada m-a tentat gindul...Dar m-am gindit imediat ca dc se ineaca si nu s epoate redresa?? Sa nu fiu aici pentru alea citeva minute ..m-a luat cu fiori. Deci nu...

Alina, ne-ai prezis la toate??? Apai esti o mama omida, pt ca noi toate 3 ne-am cam asteptat nasterileUna mai mult ca toate. COstumul din Mall, din Promode

Inais, ce dragutza e vecina Cleo sa va dea un Infacol...sper sa scapati rapid de colicuti

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

hello mamici si bebelusi..ca burtici nu mai vaz deloc...
noi tot 2 in 1..motiv pentru care o rugam pe alina_anto sa ne zica o data acolo, oricare ar fi, poate-poate se intampla minunea

Cleo, felicitari, oricum! ca tot le meriti!
Alina_anto pofta mare!! eu nu prea vreau sa mai bag in mine, macar 3 kg sadau jos pana la botez la sis... Asa ca...salate! Daca as si putea...

Azi am gasit in drumul spre parc un magazin cu hainute ieftine, de la Quelle. si sunt noi! mi-am luat 2 fuste de blue jeans, 24 ron una, f scurte, pt mare - cand oi ajunge acolo.
ma uit la ele si piere pofta de mancareSper!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Doloress – super poezia…esti o mare poeta. Eu votez pentru si poate mai facem cateva randuri.
Simoncip – super costumas draguta…si accesoriile pe masura. Va invidiez, abia astept si eu sa mai creasca bebe sa putem merge la shoping. De la promod parca ziceai, nu ? (pana sa trimit mesajul, vad ca i-ai rasspuns alinei)
Inais – eu am avut sanii pietrificati in primele 5 zile, acum avem 10 zile, insa se pare ca s-a reglat lactatia. Nu mai mulg nimic, iar bebe suge la sanul dr la o masa si la stang la cealalata masa.
Socrate- la multi ani si tot binele din lume
Laura – si noua ne-a decalotat putin asistenta cand ne-a facut baita in primele 6 zile, acuma ii facem noi baita si incerc sa decalotez insa nu stiu cat de mult trebuie sa trag.Oricum imi este tare mila de el.

Iubitul meu pui nu prea ragaie, insa face parturi, cred ca este acelasi lucru, nu ? Ar trebui sa nu-l mai chinui atat cu ragaitul

Fetelor al meu pui plange ca din gura de sarpe cand il schimb. El doarme, se trezeste k ii este foame, eu il schimb de fiecare data (timp in care urla), si ii dau sa manance. Ai vostri au rabdare sa ii schimbati ? Problema este k face si kk la fiecare masa si nu il pot lasa neschimbat.

Si mai avem o problema ne-am trezit cu un ochisor lipit si umflat. L-am sters cu ser, insa tot mai face secretii. Sa fie oare de la current ? Laura parca si voi ati patit asa, cum ai procedat.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput