Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Uite ca am un pic de timp si m-am gandit sa trec sa va salut. a venit mama sa stea cu Deliuta si eu cica sa imi fac prezentarea pt disertatie ca s-o sustin saptamana viitoare ca de nu.......o las si eu pe februarie.........
Ieri am fost la doctor....avem 56 cm si 4800 g.e foarte bine.
Acuma mi-a spus dr de vaccinuri....este cel gratuit, dar sunt 2, cica mai bune si fara reactii adverse......dar care costa.
Voi stiti ceva de cele cu bani? Sau de cel gratuit? V-ati gandit de care faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helloo,

Alina multumim ca te gandesti la noi!!Suntem bine,Eric tot cu colici,dar nu asa tari,cum s-ar zice,cum au fost la inceput,dar pe zi ce trece creste e tot mai maricel!!!Eu intru in fiecare zi,va citesc in mare, dar nu prea am timp sa va scriu!!!!Sara cum este?Noi va trasmitem un mare !!!!

Dollores foarte frumoasa poezia!!!!

Lilly ce mai faci?Ce face Julia?

Cleo felicitari!!!

Nu mai sunt sigura,dar cred ca Fecian a avut probleme cu operatia ca i s-a desfacut!Eu m-am facut cu apa oxigenata,apoi cu rivanol si apoi ma dadeam cu putina crema de galbenele!!Sper sa te ajutre sau cel mai bine e sa mergi la dr chiar daca dr tau e in concediu,gasesti un medic de garda!!!

Acum va las ca ma duc sa ma intind putin in pat sa ma uit la tv ca bondarelul meu face nani!!
Va pupacim!!!

Poze

Andreea , de Ericut puiut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Buna fetelor!
Uite ca am un pic de timp si m-am gandit sa trec sa va salut. a venit mama sa stea cu Deliuta si eu cica sa imi fac prezentarea pt disertatie ca s-o sustin saptamana viitoare ca de nu.......o las si eu pe februarie.........
Ieri am fost la doctor....avem 56 cm si 4800 g.e foarte bine.
Acuma mi-a spus dr de vaccinuri....este cel gratuit, dar sunt 2, cica mai bune si fara reactii adverse......dar care costa.
Voi stiti ceva de cele cu bani? Sau de cel gratuit? V-ati gandit de care faceti?

bravo pt ambats! Io nici nu ma gandesc pt dizertatie.
Despre vaccinuri: noi o sa facem cel de la Infarix. Sunt aceleashi imunizari, pt aceelasi boli, doar cica au mai putine efecte secundare. Acu - cum ti-e norocul.

sms de la MissP: a venit laptikul!! bb David pt prima data mufat. Suge ca un tigrisor, manca-l-ar mama (ca o paranteza, io in ro si dadeam in bara cu gramatica...miss a scris f. corect!!!) Ma dor sfarcurile, taietura, burta, vezica, sunt epuizata dar efricita! Va pup pe toatre si pe bebei. Feli
pt reusita!

Sinca una pt stefany_p, sa nu uiti, nu ramane niciuna nenascuta!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mi_bebelina, dr mi-a spus mie ca vaccinurile ca eficacitate sunt la fel, doar ca cele cumparate dau mai putine reactii adverse (febra, dureri de piciorus, intarirea locului unde s-a facut injectia). EU la dav le-am facut pe cele gratuite, si la cele din urma intr-adevar mi-a facut febra, ar la cel de 2,6 ani am tras citeva zile...avea piciorul umflat si tare de tot. Prin urmare am zis sa le incercam pe astea de data asta.Acum, cum ii e norocul fiecaruia...Stiu cazuri care au avut reactii chiar la astea cumparate...
Nicole, cred ca sis doarme, asa ca iti raspund eu, nu cred ca i-a pus nimic.Mirciulica avea okisorl umflat, nu cu secretii din cite am inteles..Hai ca in curind o sa poti intra si tu in magazine..Shopingul e intr-adevar foarte benefic...cum zicea si Alysh...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

acu vad si mesajul de la Cleo...Miss, hai iubita ca toate astea vor disparea in citeva zile ca si cind n-ar fi fost...Iti uram laptik mult si bun pt bb David

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Cleo, ai fo la dr? Ce-ti fac eepiziotomia? Ca nici a mea nu-i foarte.....trecuta........inca ma doare.........uoffffffff, cum o dai nu-i bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

hello mamici si bebelusi..ca burtici nu mai vaz deloc...
noi tot 2 in 1..motiv pentru care o rugam pe alina_anto sa ne zica o data acolo, oricare ar fi, poate-poate se intampla minunea

Draga de tine..uite ca nu mai ai mult..poate diseara e momentul...
Eu iti tin pumnii si mai bag niste

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Deci Simona, tu tot infarix i-ai facut bebbelului?
Bine, mai am 2-3 saptamani de gandit.......dar e bine sa incep de devreme......macar daca n-am chef sa citesc pt disertatie.....sa-mi omor timpul cu ceva.....mamica si baieteii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Poftiti la capitolul urmator

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, eu nu am dormit toata noaptea. Stiti de ce?? Aveam tot timpul impresia ca o am pe Sara pe pieptul meu sau langa mine in pat si mi-era frica sa ma misc, sa nu o deranjez... La un moment dat simteam ca fac pipi, dar nu m-am miscat deloc pt a nu o deranja pe Sara (credeam ca sta pe pieptul meu..), iar ea draguta, dormea si sefrichinea la ea in patut... Doamne..ce e asta...ori e oboseala de vina ori o iau razna... Si culmea e ca dupa masa de la ora 3, m-am bagat in pat si la fel am facut...aveam impresia ca e langa mine...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput