Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Nicole1980

Doloress – super poezia…esti o mare poeta. Eu votez pentru si poate mai facem cateva randuri.
Simoncip – super costumas draguta…si accesoriile pe masura. Va invidiez, abia astept si eu sa mai creasca bebe sa putem merge la shoping. De la promod parca ziceai, nu ? (pana sa trimit mesajul, vad ca i-ai rasspuns alinei)
Inais – eu am avut sanii pietrificati in primele 5 zile, acum avem 10 zile, insa se pare ca s-a reglat lactatia. Nu mai mulg nimic, iar bebe suge la sanul dr la o masa si la stang la cealalata masa.
Socrate- la multi ani si tot binele din lume
Laura – si noua ne-a decalotat putin asistenta cand ne-a facut baita in primele 6 zile, acuma ii facem noi baita si incerc sa decalotez insa nu stiu cat de mult trebuie sa trag.Oricum imi este tare mila de el.

Iubitul meu pui nu prea ragaie, insa face parturi, cred ca este acelasi lucru, nu ? Ar trebui sa nu-l mai chinui atat cu ragaitul

Fetelor al meu pui plange ca din gura de sarpe cand il schimb. El doarme, se trezeste k ii este foame, eu il schimb de fiecare data (timp in care urla), si ii dau sa manance. Ai vostri au rabdare sa ii schimbati ? Problema este k face si kk la fiecare masa si nu il pot lasa neschimbat.

Si mai avem o problema ne-am trezit cu un ochisor lipit si umflat. L-am sters cu ser, insa tot mai face secretii. Sa fie oare de la current ? Laura parca si voi ati patit asa, cum ai procedat.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Nicole, cu decalotatul, am inteles ca trebuie sa tragi din ce in ce mai mult, pana se vede glandul. LA noi nu se vede nimik. Tati se ocupa de asta. perseveram.

Cat despre okisor umflat, da, de 2 ori l-am gasit asa dimineata. S-a desumflat singur pana la pranz. il mai spal cu ser fiziologic cand are secretii si-i fac masaj la canalul lacrimal cand alaptez.

sa stii ca un timp si Mircea urla non stop pana il schimbam. De fiecare data.trece cam in 2 sapt, sa se faca el mai mare.Si mie mi se parea ciudat si ma ingrijoram daca va face mereu asa. o sa treaca

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Fetelor, mia venit menstruatia !!!

Si eu stateam linistita ca pana cand alaptez numi vine si putem sa ne iubim si noi linistiti !!
Eu cu bb suntem mai bine, mananca mai bine, si dc nu vrea miam luat mameloane de silicon si il mai pacalesc cu alea... acu de ex numai ce lam pus jos, ca adormise la tzitzi meu mancand... are si el perioade, nu mai imi fac griji, iaca cum o luat asa bine in greutate pana acuma, acu mai stationeaza... poate a afectat si chestia cu menstruatia umpic...

Getutza draga nici macar daca nu iti vine menstruatia can dalaptezi nu poti sa te iubesti linistit, e o preconceptie care poate sa aduca surprize...nu stiu cat de placute. E greu cu gemeni dar e super greu sa fii insarcinata si sa ai bblush de doua luni, pe car enu il mai poti alapta fiindca esti insarcinata si de care trebuie sa te ocupi nu poti sail dai la altu' ca e prea mic. Vorbesc din experienta mamei mele. Intre mine si al meu frate sunt 11 luni diferenta, fiindca si ea a crezut ca se pot iubi...Fratele meu nu a mai fost alaptat dupa ce a ramas mama insarcinata cu mine, iar pentru mine nu a avut lapte fiindca a fost epuizata de cele doua sarcini. A fost distrusa ca d ela un moment dat nu a mai avut voie sa il ia in brate pe al meu frate din cauza ca sarcina cu mine era prea fragila si vorba aia, era un bebelus care avea nevoie de ea...asa ca mi-a sugerat sa ma protejez cum pot mai bine sa nu trec prin aceeasi drama. Ea, biata de ea si acum sufera ca nu a putut sa ne alapteze pe nici unul cat ar fi trebuit sau deloc si mi-ar da sfaturi dar nu stie ce...ca nu a trecut prin aceleasi experiente.

SOCRATE LA MULTI ANI!!! Fericire si Sanatate maxima!!!

Esme

Mergi la inceput