Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by inais

Da' chiar...Cleo imi modifici pe prima pagina (cand ai tu timp) greutatea Iasminei? A fost 2.440, da? Nu 2.400!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

printeselor, sa ne iertati greseala!!
imediat, sa mai pun nishte poze pe site cu potoroasa noastra.

Si dupa aia ma bag la facut curat, ca am casa un cotet. De pisica deoamdata.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fetele

Ylari, buna idee pt restaurat, pai hai da-i batai

Alysh, da e misto intr-adevar, abia astept reduceril masive, ieri erau la promod reduceri, adica am luat costumul cu un mil si ceva mai putin...Va pun si o pozica cu costumasul, anyway..

Getutza, Inais, Dloress, bbii isi mai perfectioneaza si tehnica suptului in timp. De unde mic fiind minca 20-30 (poate mai mult) de minute, cind creste ajunge sa termine in 5-10 minute.

Poezia e super , dar niste strofe in plus nu i-ar strica.

Cleo, felicitari dragutza pentru examen...Ai stat si tu cu doru-n piept, sau erai prea concentrata?

Socrate, felic pt evolutia lui bb, bine ca ati scapat si voi de vaccin.

Alina_anto, ce mai faceti?

Si nu in ultimul rind
Hai Stefany, biziitul asta e a buna, la fel si dopul..mai e putin

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh, Elenuca, aici e costumasul Pe mine vine mai bine decit pe canapea...desi ma stringe un pic in talie...Dar..care talie???

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

inais,ia vezi, e bine? daca mai vrei, mai mult cateva sute de grame!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Noi pe prima pagina ne-am dat oleaca mai rotunzi decat am fost in realitate, am avut de fapt 1.890 , nu 1.900, dar 10 grame nu e mare bai, avem voie sa trisam la asa o greutate record la Odiseea noastra.
Adevarul e ca toata lumea mi-a zis 1.900, abia pe dosarul de externare am vazut ca scrie 1.890, 44 cm, scor Agpar 5 si dupa 5 minute - scor 8.
Daca ar fi avut 1.800 atunci laptele praf,timp de un an de zile, ar fi fost acoperit de asigurarea privata. Eu am trimis oricum o estimare la compania mea - adica la colegii mei, ca asta e jobul meu, la o companie de asigurari, medicale studiez si tratez reclamatii pt. medicamente, echipamente, servicii neacoperite de guvern, etc. Si acuma astept, poate i se face unui sef mila si imi accepta cererea in mod exceptional caci se mai fac exceptii. Indeplinim toate conditiile in afara de greutate care a fost depasita cu doar 90 de grame. Mi-ar prinde bine ca ii iau cel mai scump lapte - la recomandarea medicului- si in plus e mare fomist!

Pofta buna ca cafea, eu nu vreau, merci ca la mine e 3 noaptea Se trezeste Patrick fix lA 3 ore, nu e chip sa il pacalesc sa doarma mai mult.

Socrate La multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta! Am vazut pozele, bebe Edvin e tare frmusel si maricel, felicitari!

Gata, am hranit fomistul, a tras un ragait, acum ma pun la muls...

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Doloress multumim pentru urari. Sunt foarte mandra de bebelul meu frumos. Dar cred ca toate suntem nu?

Fetelor am facut febra de la vaccin. A fost o noapte grea. Ne-am zbatut, nu am vrut sa dormim decat pe mami. Mami e game over, finished.

Acum a trecut dar urmaresc cu atentie. Evident nu putem sa dormim din cauza renovarilor din apartamentele vecine, cum adoarme copilul cum da careva cu bormasina. Imi vine sa ii impusc. Stiu ca au dreptul sa faca asta, dar bebele meu saracu e obosit.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, decalotarea aia mai dura, cand ii plesneste pielicica, las-o sa o faca doctorul. La Andrei parca ne-a facut-o pe la 2 luni, sau asa ceva. A plans nitelus, dar nu foarte mult. In seara aia i-am pus in permanenta comprese cu Rivanol tinut la frigider.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Fetelor, mia venit menstruatia !!!

Si eu stateam linistita ca pana cand alaptez numi vine si putem sa ne iubim si noi linistiti !!
Eu cu bb suntem mai bine, mananca mai bine, si dc nu vrea miam luat mameloane de silicon si il mai pacalesc cu alea... acu de ex numai ce lam pus jos, ca adormise la tzitzi meu mancand... are si el perioade, nu mai imi fac griji, iaca cum o luat asa bine in greutate pana acuma, acu mai stationeaza... poate a afectat si chestia cu menstruatia umpic...

Elena-Cristiana bb de Luminel LA MULTI ANI !!! sa fii un copil cuminte, sati bucuri parintii, sanatate si tot ce va doriti !!!

Socrate, , bb sa va aduca numai bucurii, sanatate si impliniri !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Alysh, Elenuca, aici e costumasul Pe mine vine mai bine decit pe canapea...desi ma stringe un pic in talie...Dar..care talie???

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Arata super iar pe tine cred ca vine trasnet!!!
Sa-l porti sanatoasa!

Lauritaaaaaaaaa, imi pare tare rau ca nu ne-am vazut saptamana asta! Am fost bolnavioara si ieri si azi am fost la cumparaturi. Acum am aterizat ca am plecat dimineata la 9, dar azi am fost pe aici prin zona cu bebe. Trebuia sa pun la punct cu ultimele cumparaturi pt botez. De maine ma mut la ai mei dar vom veni duminica seara asici si luni plec din nou, deci o zi pe saptamana venim asa incat sa ne vedem intr-o duminica seara toti 6 la restaurantul chinezesc. Am putea si lunea dimineata in parc insa cum noi ne trezim mai tarziu parca nu ma incumet pe caldurile astea sa fac atata drum si de aceea as prefera seara. DAr vorbim sa vedem cand!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Simonaaaaa, imi place mult costumasul, ce culoare are ca nu-mi dau seama din poza, e usor perlata? Pe tine o sa vina super, si daca mai zici ceva de cum arati cuscra draga te bat !

Azi am iesit nitel la plimbare dar nu am stat prea mult ca incepea sa se incinga. Of si incanu a inceput vara ca lumea, dar ce o sa facem fetelor in iulie, in august... nici nu vreau sa ma gandesc.

Mai avem vesti de la Miss? saracutza cat si-a dorit sa nasca natural, acum important e sa nu se panicheze, lapticul o sa vina si David sa pape pe saturate.

Elenuca mami de Lizuca
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Elenuca

Povestea nasterii

Mergi la inceput