Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
Cleo, felicitari de examen!!
Alyshma bucur ca esti bine!
Alina_anto, nu ne-ai spus ce a zis pediatrul. te asteptam cu vesti!
Fetelor, ma duc la culchi, noapte buna. Maine, tot aici ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
socrate spune:
fecian, doloress multumim pentru urari sunteti niste dragutze.
doloress Super poezia!
Vecina felicitari pentru examen.
Fetelor azi a fost pediatrul si ne-a facut vaccinul de 2 luni. Printisorul meu ca fat frumos creste in 2 luni cat altii in 4.
Adica are 5620 si 61 de cm. Adica a luat 1.3 kg pe luna si 10 cm in lungime, fata de 750 de grame si 7-8 cm. E un copil binecrescut cum zice medicul.
Mie mi s-a rupt sufletul cand l-a intepat. Si i-a decalotat si putza de s-a crapat pielicica. VAi am crezut ca mor.
El a uitat repede, s-a pisat pe medic, i-a tras 2-3 partzuri sub nas.
A fost ok, l-am scos si afara, s-a plimbat cu tati, iar mami in final a fost la epilat. Ma simt si eu om in final.
Ce o sa ma fac fetelor cand o fi ceva mai grav, cand o sa cada si o sa se juleasca sau cine stie ce chestii. Eu nu suport sa il vad ca e intzepat pentru vaccin. M-am uitat in alta parte nu am putut sa vad. A fost traumatizant...pentru mine. El mititelul a adormit destul de rapid.
In concluzie, toate toanele sunt din cauza caldurii si asta e. Doarme cat doarme, mananca cat mananca, avand in vedere ca face kk si pipi si creste foarte bine in greutate fac totul bine. Asa mi-a zis dr. La sf lui august inceputul lui septembrie pot sa il duc la mare, in rest pot sa ma duc oriunde cu el de acum fara limite.
Sebastian
socrate spune:
Gabitzam pup fata pentru explicatii, am si eu link in semnatura cu bb al meu.
Va invit sa il vedeti.
Sebastian
stefany_p spune:
Dolores, am activat mp...trimite-mi te rog nr tau.
eu voi naste la Lakeshore in Pointe Claire
ce-mi bazaie burta mai fetelor...
cleo78 spune:
cofiu 
Si ca premiu de la fiica mea, a dormit de la 10 la 2, a mancat si apoi la 6 s-a trezit! Ce fifitsa am!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Reallaura spune:
Neata, fetele!
Inais, sa stii ca asa e cu cei mici. si al meu a avut 3350 la nastere, a slabit la 3150 si e un fomist. A luat in greutate 1 kg in 3 sapt si 5 cm! Ne-ar manca si urechile daca ar putea. Au de recuperat.
acum vad ca s-a mai calmat, ori am eu mai mult lapte.
Socrate, felicitari pentru bb binecrescut! Auzi, de ce i-a decalotat puta?
SI al meu are canalul f stramt, nici nu se vede glandul, orice ai face.
Ne chinuim cu el in fiecare seara, putin cate putin, si parca se vad rezultate..cum adica i-a crapat pielicica???Asa tr sa facem si noi? nu se poate treptat?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by cleo78
cofiu
Si ca premiu de la fiica mea, a dormit de la 10 la 2, a mancat si apoi la 6 s-a trezit! Ce fifitsa am!
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
S-a facut si ea mare? cat vrei sa te scoale din 2 in doua ore??
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
inais spune:
Laura sa nu mai zici de Mircea ca s-a nascut mic. Sincer! Eu as fi fost multumita si cu 2.800. Ce sa mai vb de 3 kg. Al tau a fost super mare pe langa degetzica mea! Ea a iesit din maternitate cu 2.280.
Insa oricum, e clar ca cei cu greutate mai mica sunt mai infometati!
Acum iar urla de foame! A supt la mine la san vreo ora si jumate! Asta dupa un somn de 5 ore...doarme prea mult peste noapte! Si bineinteles ca nu i-a ajuns ce a supt...deci tot la bibe am ajuns!
Merg la ea ca tati e la capatul rabdarilor.
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
inais spune:
Da' chiar...Cleo imi modifici pe prima pagina (cand ai tu timp) greutatea Iasminei? A fost 2.440, da? Nu 2.400! ![]()

mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by inais
Da' chiar...Cleo imi modifici pe prima pagina (cand ai tu timp) greutatea Iasminei? A fost 2.440, da? Nu 2.400!
mamica Iasminutzei...adicalui mami si a lui tati
Da, ai dreptate...Eu il tot compar cu Matei al lui sis: 4200... te cred si eu ca Mircea pare mic...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA