Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 15
inais spune:
Doloress super poezioara! Uite ca are Miss o urmasa de nadejde pe aici!
A propos, Miss...hai cu recuperarea mai rpd! Lasa ca trec ele si durerile post-operatie! Stiu sigur ca o sa te pui rapid pe picioare pentru bebe mic! Eu la capitolul laptic iti tin pumnii stransi, insa cred ca o sa fie ok. Germania nu-i Romania si aia stiu clar ce trebuie sa faci si cat de important este alaptatul pentru bb!
Alysh si Simona ce va invidiez cu shopping-ul! Sper sa ajumg si eu sa ies din casa la mai mult de 3 strazi distanta si mai ales sa-mi scot dra la shopping...ca intre fete asa! Eu una m-as multumi si cu Mall-ul Vitan...pana in iarna stateam foarte aproape de el si eram saptamanal la cate o cumparaturica...spre disperarea cuiva! Ghici cui! 
Merg la bebe mic si suparici ca i-am dat doar tzitzi si mai vrea bibe (mama lui de lapte praf)!
A propos Doloress...am observat ca bebeii astia mai mici sunt tare flamanzi. A noastra e foamea-n gat dom'le! Daca nu mananca pana la refuz urla ingrozitor! Chiar si cu dureri de burtik si cu Pampersul plin si transpirata si tot...daca e satula tace, daca nu...nu! Clar sa fie!
A luat cam 250g/saptamana. Eu zic ca e ok!
Va pup si fug!
Edit: Simonix parca zicea de suzeta de latex! Saru'mana pentru info...functioneaza!! Vrea in sfarsit o suzeta! Siliconul e cah...si 5 suzete de silicon am cumparat! Poate o sa le vrea urmatorul bebe!
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
inais, e super luatul in greutate!! Super super!! tine cont si ca a recuperat ce a scazut...si ca e mica mica si nu are aceeasi fortsa la tras.
la mancacioasa...
Doloresss, m-ai lasat fara replica la poezie!! io ma gandeam sa scriu ceva mai 'siropos', dar tenta amuzanta e cea mai buna!!!
Fetelor, profului i-a fo mila de mine si mi-a pus 9. Am fo prima, sper ca nu a mai picat pe ceilalti- ca multi erau cu restantsa. Io am mers direct la restantsa.
Dizertatia la iarna!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
getutza, asta cu agitatul de catre lume....si noi o patim. Io ma mai feresc de multi musafiri, care toti vor sa o ia in brate, sa o traga de picioare, etc. Mai nou socru meu vrea sa o sperie cand sughite! Si dupa aia ma piseaza "da ce are, da e normal? da fa-i ceva." Data viitoare il dau afara, ca sa fac shi io ceva.
lenevitul de la bibe...cam asha e. Multa lume se plange. Noaptea mananca la san? ca de obicei noaptea creshte productia de lapte, si el adormit suge si in somn si nu isi da seama.
si mai vb fetele de senzatia de foame+ vreau ceva dulce. Cred ca e de la oboseala si tensiune. Cateodata simt ca vine o cadere de glicemie
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
povestea nashterii
Asa ma enerveaza si pe mine unii. toti sal atinga, sal pupe pe manute ! cahhh... si nici nu se spala pe maini unii.. oameni tampiti !!! Cum sa sperie fata ? e prea mica pt dinastea, e dilii socruto ??? Da, noaptea suge la san, si bine, dar tot nu din amandoi, acuma dc suge din amandoi o data pe zi.... am imprumutat un cantar si am incercat sa fac proba suptului... ciuciu, ca numi iese, deoarece el se misca tare mult si e agitat de obicei si cantarul nu sta... apoi dc i dau hold, imi da tot aiurea, tot alta greutate imi arata... ma enerveaza... si apoi imi arata greutatea in grame, pe cand toate cantitatile sunt in ml... eu nu am chef sa stau sa transform... uuuoooffff atata sunt de necajita din cauza asta, cum mananca....
Sa ne mai spui de Felicia, ca tare ne tine cu sufletul la gura, sper sa fie totul bine ca o merita din plin !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by alina_antoquote:
Originally posted by Getutza81
Noi am fost la maicamea, cateva zile... nu asa am vrut, nu am planuit, dar asa sa intamplat... a fost bine, ca ma mai ajutat, am putut si eu sa mai fac altceva...
Avem probleme cu mancatul, de ceva vreme... parca vam mai spus eu... si cu kk... Alina Anto, parca tu ziceai ca ai avut un dr care va ajutat cu constipatia, poate imi spui si mie cum... Nu tiam spus, dar scortisoara ta semana tare mult cu bogdanelul meu...sotu a spus ca el nu a fo in bucvuresti...
Nu vrea sa manance de la san, parcal tai cand i pun sanul in gurita...nu stiam ce sa mai fac cu el... numai ceai vroia... a mancat un bibe de 250 ml in 2 ture.... dimineata si seara, si noaptea nu sa trezit... eram disperata....mam muls si din bibe a vrut si laptele meu, dintro inghititura.... prima data am muls 80 ml, si mai era dar ea el flamand, si a doua oara 100 ml...la papat pe tot... si san nu mai vroia deloc, se zvarcoleste, trage de el, sil scoate, urla... asa mai face si acum, dar mult mai rar... si am observat... sa si puturosit, si la maicamea e ea, mai e nepotica mea, fratii mei, multa lume, toata lumea vb, televizorul merge, agitatie mare.... si de aia nu manca... apoi si nepotica mea tot calare pe noi, sa agitat... oricum facea asa si inainte, dar cat am stat acolo, muuuult mai agravat era... acuma nui mai dau bibe deloc, nici ceai... si parca mananca mai bine... el transpira si foarte mult, de 2 sapt nu a mai pus nici un gram, are tot 5 kg... deja e cam putin... nu stiu ce sa fac... mie frica sa numi slabeasca... si caldura asta, mama masii... Azi a mancat 3 mese, dar doar de la un san... el de obicei manca din amandoi... deci pot sa spun ca mesele astea au fo de fapt juma de masa...am primit si filmarea de la botez, e super dulcic puiutu meu.. urla, revin
===============
Getamami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza, eu pt constipatie i-am dat Milchzucker, de la Humana. Ii puneam in laptele de la biberon (ea manca atunci biberon..) o lingurita de lapte din asta, de la Humana, de 2 ori pe zi - dimineata si seara. In nici 2 zile s-a reglat. Apoi eu am inceput s-o alaptez mai bine, asa ca nu a mai trebuit sa-i dau lapte la bib, deci i-am dat Milchzucker doar 3 zile.
Intreaba-ti dr daca poti sa-i dai in ceai..pt ca tu nu-i dai si bib cu formula... Oricum, eu m-am bucurat enorm pt ca am scapat de supozitor si termometru....
Succes si sanatate!!
Aaaa, ati fost foarte frumosi la botez!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
AlinaSARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Alina, ms mult de tot, o sa intreb medicul...

===============
Geta
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by fecianquote:
Originally posted by simonacip
Fecian, felicitari pt greutate, e foarte bine+ 700 gr...Ce ti-as spus medicul despre pielicica lui bb? Ai intrebat?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Simona inca nu am intrebat ca nu am fost la doctor. Am fost la un centru, sa ii zic asa, unde o data pe saptamana, miercuri intre 12 si 1, poti sa iti cantaresti copilul si o data pe luna il si masoara. Aici se tin toate dosarele cu evolutia copiilor(dosare care urmaresc evolutia lui pana la varsta de 21 de ani), iar persoana care e acolo nu face altceva decat sa masoare si sa cantareasca...atat. Abia luni avem intalnire cu pediatrul, sa vedem el ce zice. Oricum am vazut ca daca ii e caldutz, pielea revine la culoarea alba..insa daca e nervos si plange sau ii e frig, imediat se face pielea marmorata... O sa vedem luni daca avem de ce sa ne facem griji.Edvin
de socrate la cat mai multe lunitze, sa cresteti mari si sanatosi..iar mami tau sa se bucure de tine in fiecare clipa
Legat de lohii, cum iti dai seama daca mai ai sau nu. Ca de acum 2 zile parca e ceva transparent sa zic asa...dar nu prea mult si nici prea des. Pana acu doua zile am avut o gramada...deja nu stiam daca se va termina o data.
Stiu ca intrebarea e cam de kko dar...nu ma duce capul sa imi dau seama singura
.
Vad ca si Gabriel a inceput sa se agite foarte tare la san, parca zici ca l-ai picat cu ceara. Dupa ceva timp se linisteste si apuca sanul cu pofta zici ca vrea sa il inghita..Cand are aer in stomacel am vazut ca iara face scandal...Cum ii scot aerul se linisteste si se apuca din nou de papat...Dar cand se satura devine iarasi nervos si incepe sa ma bata si sa se rasuceasca...atunci, dupa parerea mea, vrea numai sa se recomforteze si sa doarma, nu mai vrea papica si il enerveaza.Ii dau suzeta si se inisteste imediat..
Acum depinde de la caz la caz, ca nici el nu face tot timpul asa, dar de cele mai multe ori reusesc sa ghicesc ce vrea.
Getutzadaca Bogdanel se satura de la un singur san nu te agita...inseamna ca atat ii e nevoie. Gandeste-te poate ti s-a marit productia si el isi ia numai cat are nevoie. Si Gabitza a facut la fel cateva zile de nu papa decat 5 minute(el care de obicei papa 20 de minute)si adormea imediat. Acum vad ca a revenit..
Ce sa zic, bafta multa cu Bogdanel si rabdare si mai multa.
Felicia,cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina
Simplicity is the key to excellency
Uof, tare mai sunt necajita.... el tot atata timp mananca, indiferent de productia mea... deci muuuult mai putin timp... nush ce sa zic... si culmea, nici dr de fam nu stie ce sami spuna, nu stiu unde as mai putea intreba...
===============
Geta
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Getutza, nu stiu pe unde a umblat sotul tau.. dar al meu a fost in fiecare zi si noapte langa mine..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
AlinaSARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Pai nici eu nu stiu, si al meu a fost zi noapte langa mine, si in plus, nu am avut vizite de la bucuresteni
===============
Geta
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Doloress, frumoasa poezie !!
Iulia, nu esti la spital inca ???
Pup toate fetele, si noapte buna sa aveti !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
cleo78 spune:
getutsa, bebelushii mai au si perioada de stangnare.
dar e pacat de laptele tau...
cat despre cantar- nu ai un cantar bun. Io am luat cantar la 24 zile, electronic, cand ne-a zis dr-itsa sa luam. Si am facut proba suptului, si chiar vedeam cat mananca. Adica f. putin. SI 1 gr= 1 ml. A, nu asheza pe cantar copilu cand e agitat. Cu sigurantsa il va agita si mai tare.
Cu a mea nu pot face nik nou de e agitata. De e calma... sa vezi ce curioasa e si zambitoare....
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
povestea nashterii
Doloress spune:
Getuta bine ai revenit, ne era dor de tine! Deci si tu ai un puturos la mancare... Poate are o perioada, cine stie. Aici ne zice ca daca uda 6 pampersi pe zi e OK.
Inais asa este, cica cei nascuti cu greutate mica sunt mai fomisti. Sper sa fie asa si cand creste sa nu am un mofturos. Eu si tati suntem amandoi mancaciosi si rai de foame, sper sa ne semene. Decat sa nu manance mai bine sa pape mai mult. Si al meu cand e flamand scoala tot blocul, stiti cum urla efectiv.
Cleo felicitari pentru examen, cand mai ai timp si de examene si de frecat baia eu nu stiu! Esti super-woman. Dar ce studiezi? Imi pare bine ca iti place poezioara, dar poti sa mai adaugi si cateva strofe in plus mai siropoase, si eu m-am chnuit sa scot ceva asa mai lacrimogen, insa nu prea am reusit, mi-am iesit din mana, ultima data cand am scris poezii eram in liceu.
Stefany tot pe baricade? Am sa trimit numarul meu de telefon pe contul comun de yahoo in caz ca vrei sa ma anunti cand nasti, am vrut sa trimit PM insa nu ai PM-ul activat In orice caz, iti trimit niste 

. La ce spital nasti?
Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)
Povestea nasterii

Edvin
. Ca de acum 2 zile parca e ceva transparent sa zic asa...dar nu prea mult si nici prea des. Pana acu doua zile am avut o gramada...deja nu stiam daca se va termina o data.
nu ma duce capul sa imi dau seama singura
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel