Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)
Raspunsuri - Pagina 20
danucu spune:
quote:
Originally posted by JulyMorningquote:
Originally posted by alexa si mami
july, esti mortalasi nici n-ai zice dupa chipul tau.
alexa si
mami
La scutece cum tre sa ne numim? Cre'ca tre sa zicem ceva de norocosi, pt ca a fost o odisee tare norocoasa pana acum.
_
Our future determines our past
Fasolicade S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Trebuie sa fie si ceva legat de stup si albinute.
26+ Baby inside
300 spune:
quote:
Originally posted by Piersicutza
Si eu am exact aceeasi problema si la fel ca si tine, am zis ca la urmatoarea ecografie o sa intreb medicul unde e capul si unde sunt picioarele. Sper sa nu-mi raspunda ca oricum isi schimba pozitia tot timpul.24+
Piersicutza
mie asa mi-a zis si n-am avut cui sa-i explic ce vreau de fapt sa stiu...
24+
andy.p spune:
Felicic felicitari,sa-ti traiasca bb nazdravan.Probabil vrea sa va arate cine va fi seful
27+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
salutare fetele!!!
eu pic de somn m-a trezit bebe de dimineata iar
la 6 fix...da fix
si n-am mai putut dormi
maine stau acasa sa dorm sa recuperez![]()
la multi ani a_rose!!!multa sanatate tie si bebelului si numai bucurii iti urez!!!

kristin saru'mana de sfat !!! chiar aveam nevoie de parerea unei mamici cu experienta in legatura cu balansoarul ala...il iau sigur chit ca nu e chiar ieftin dar macar atata sa investesc si eu in confort ca la cum ma stiu eu de somnoroasa simt ca din octombrie n-o sa mai dorm si n-o sa ma mai odihnesc niciodata ca lumea(cel putin pana creste bebe
)
irina eu despre balansoarul asta vorbesc
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=297
acum nu e pe stoc si am sunat ieri de cateva ori dar n-a raspuns nimeni la nr de pe site sa intreb daca mai aduc ...mai incerc maine si va zic si voua
andy_galro felicitari pentru toate examenele!!! de acum te simti usurata si poti merge linistita in concediu!!!![]()
ma bucur ca avem vesti bune de la clau_geo chiar ma gandeam si eu la ea...wow ce bebe mare 1.4kg
felicitari!!!
clau
intre timp am vazut ca ai aparut
ai grija cu calciul!
aly_c20 mama da ce sportiv e sebi
chiar asa tare da!!!! eu inca nu-l simt chiar asa de tare dar e mai micutz al meu
ai grija cu contractiile stai cat mai mult in pat lasa plimbarile lungi si obositoare ca numai de asta nu ai nevoie acum, lasa ca pe masa de nastere ai sa te descurci, sa vezi ce o sa impingi ca sa scapi mai rpd![]()
alinuto mami de alexa ce norocoasa esti, te duci la mare!!! eu nu merg anul asta ca dr mi-a recomandat sa nu merg drum lung cu masina si daca e nevoie neaparat sa stau pe bancheta din spate intinsa si cu picioarele in sus....si pana la mare obosesc in pozitia asta
asa ca las pt la anul cand mergem direct cu bebe
dar...te invidiez!!!iubesc marea! sa te distrezi !
july 30 saptamani deja!!! si deja ati fixat o posibila data a nasterii!!!!
mi s-a facut pielea gaina!!! ce putin mai avem...cateodata parca nu-s constienta de asta![]()
alexa m felicitari si tie pt cele 30 saptamani!!!!
eva frumoasa tare burtica!!!
perfect rotunda balonas as zice eu si mareee!!!

feli
felicitari pentru bebelushul nazdravan din burtica!!! sa fie sanatos si sa creasca mare mare!!!
cel mai mult m-a bucurat ca am citit vesti bune de micuta thea!!!! offf Doamne prin ce a trecut sunsmile dar iata ca Dne Dne a ajutat-o si de acum e pe drumul cel bun!~!!! sanatate multa in continuare!!!
23+
DAVID
andy_galro spune:
ciao fetele! in sfarsit ploua si la noi un pic si parca s-a mai racorit afara!!!![]()
piersicutza multumesc!!! Foarte frumoase pozele 
andreea_and multumesc si
...da asa este acum ma pot gandi la concediu...desi nu stiu cand va fi ca noi, cum am mai spus , suntem cu casa in constructie si mai trebuie supravegheate lucrarile...stii tu cum e cu muncitorii...dar vedem noi poate scapam macar un w-end pana la mare.
nushulica 
felicic 
bebe vasile are deja jumatate de kg....felicitari pentru bebe maricel si miscaretz...pupam o mami super-super
eva ce sa mai zic? esti superba ca intotdeauna...pupam si mamica si burtica...imi pace culoarea din camera lui Luca
clau_geo ma bucur ca si tu ai terminat cu examenele ...ai grija cu somnicul...trebuie sa ne odihnim mai mult acum 
26+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
claudinna spune:
va pup si eu pe toate}{muahhh
La Multi Ani a-rose!! sa traiesti, sa fii fericita toata viata ta si sa ai nastere usoara si bebe vioi!!
felicitari felicic!! neastamparat bubulushul:)
eva, frumoasa ca de obicei! ma uit cu drag la pozele tale. sa stii ca burta mea chiar e tzuguiata, dar pare asha cand ma uit eu la ea, de sus, nu din lateral. din lateral si a mea e perfect rotunda.
ma plimbam prin parc acum vreo 2 sptamani si niste tipe (dintre care una era proaspata mamica) imi admirau burtica si dupa ce am trecut au zis "a, o sa aiba baietel!":) posibil sa fie babisme, dar la mine a functionat chestia asta cu forma
asteptam vesti de la eco!
July, deja ai stabilit data cezarianei?? mi se pare ca trece timpul asha de repede...si eu fac maine 30 sapt....DPN-ul meu dupa ultimele masuratori e 23 august si nu se stie daca la mine va fi cezariana sau nu...pe 8 august stabilim. cred ca pana atunci nici nu ma mai duc la dr ca nu a zis nimic, a zis decat ca ne vedem pe 8 august...s-ar face 2 luni fara sa ma duc, dar e obisnuita cu mine, ca m-am dus si dupa 3 luni. cred ca ma voi duce totusi aici in oras la un eco sa vad ce face bebelusul meu dulce ca mi se face dor sa-l vad si vreau sa stiu si in ce pozitie mai vietuieste
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 71 ZILE!!
29+
Florin Razvan
nushulica spune:
fetelor uitam sa va zic la cele amatoare
de maine intra reduceri masive pe La Redoute!!!! deci daca va intereseaza sa intrati pe site sa dati comenzi pt ca se termina stocurile f repede la reduceri~!!!
claudinna eu te felicit de pe acum pentru maine!!!deja 30 saptamani!!! mai este asa putin...
ne auzim maine dimineata!!!
23+
DAVID
felicic76 spune:
bineinteles ca scrisesem un mesaj, multumisem de incurajari si felicitari, nominalizasem la greu, dar a venit tati, a tb sa dau raport complet si amanuntit, iar cand m-am intors nu mai aveam baterie.
multumim ptr urari tuturor si asteptam vesti si de la celelate mamici care fac eco.
Pe scurt, vecinico si claudina, mai aveti asa putin
, dar sa va bucurati ca aveti o aramata de viitoare mamici care va vor face galerie.
preety: venim cu galeria pentru maine!
a_rose: mie imi place ruxandra, dar nu o sa primesti tu sfaturi de la o viitoare mamica care-si boteaza baiatul vasile
pun si link cu www.dropshots.com/felicic76#date/2006-01-01/03:00:01" target="_blank">bebe, dar isi arata jumatatr de fetisoara spre final![]()
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
Muuh spune:
alina, mami lu alexa si eu sunt la 2 Mai. Stam pana pe 5 iulie. Imi merge foarte prost netul si nu pot trimite PM dar o rog pe July sau pe Boo sa iti dea ele numarul meu de telefon poate ne intalnim.
feli imi poti trimite un numar de telefon al lui Mommy Magda, daca este si ea de acord. Multumesc. Daca nu incerc eu sa ii scriu pe mail.
Miruna
27+ si Alexei (13.07.2006)
ratonelu spune:
neata burticoase,
ati facut cap nou si nu vazui io......sau dormiti toate?
eu ma simt in dim asta ffffff lesinataaa....nu stiu de ce ...si mai am si greturi......
sa nu-mi spuna cineva ca revin greturile....ca poi cer si o lama
felicic,felicitari pt bebe obraznic
...dar d c ,domle,dai cu capu .....ca-i pui vasile....daca nu-ti place,d c nu alegi alt nume?
pup..
carla,27+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....