Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetele, eu va pup ca plec acasa.

va doresc o seara frumoasa

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

m-am intors! declar una bucata baiat, de juma de kil, normal, sanatos si cu toate cele acolo unde trebuie!
io: placenta grad 1, col de 3.17, IR normale, toate masuratorile sunt NORMALE!
Acum m-am convins: am un bebe obraznicut, cand va auzeam pe voi ce miscari finute si galante primiti, ma gandeam ca io pb sufar de mania persecutiei, ca sunt o mama denaturata ptr ca fix atunci cand atipesc sau gasesc o pozitie comoda, baiatului meu nu-i convine si tb sa stau/misc/ dorm asa cum vrea el
Plus ca sunt in mijlocul unei discutii/intalniri si incep sa ma schimonosesc ptr ca simt cum ma loveste taaaaaare in col.
A reusit sa-l enerveze la propriu pe nenea dr( a izbit in tastatura de cateva ori) ptr ca a aratat tot, mai putin fata, tinea manutele pe fata(partea plina a paharului stiu ca are cate 5 degetele la manute), ba il mai si intreba: unde crezi ca te duci, ma? ce, aici este abis? si teatrul operatiunii era burta mea, izbita si de o parte si de alta,dr ma impungea cu mana prin toate partile(si dupa aia se stergea pe pantaloni de gel).
Nu conteaza nimik el sa fie sanatos in continuare!

intre timp incarc si DVD sa vedeti si voi doar o jamatate de fetisoara!

citesc din urma si revin

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

felicic felicitari pentru rezultatele bune de la eco. sa fie sanatos bebele obraznic de juma de kil....are deja juma de kil ???

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bravo Felicic, sa-ti traiasca nazdravanul!

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

feli, esti totala, ca de obicei! povestesti de la tine si la bb grasunel si neastimparat.
merg sa hranesc copchilu' si revin.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Yupiiii!! Bravo Felicic....deci juma de kil de bebe Vasile. La mai multe si acum ai mai scapat de un pas

25+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bafta la eco felicic, irina si eva!

Eu ma simt bine acum, am si mancat,d ar am avut o sesiune seriosa de …

Ma bucur pentru Clau, chiar incepusem sa-mi fac si eu probleme, dar n-am mai postat pe forum ca sa un ma resc coeficientul de ingrijoarare colectiva. Clau.

LE dar… am mancat iar vreo doua caise si iar mi s’a facut rau! La noi in bijou e AC si e racoare. Poate au fost stropite, dar am spalat fructele. Or fi bacterii si in fructe?? Vad ca ratonelu ai patit la fel, o fi de la caldura plus mancat aiurea plus fructe plus… bebe. Cine stie? Si mie-mi plac caisele!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Felicic, sa-ti traiasca baietelul maricel si obraznic! Ma bucur ca toate sunt ok cu voi 2.

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Felicitari Felicic pentru bebe, nu conteaza ca nu sta locului important este sa fie sanatos

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by andreutac

Fetelor, am si eu o intrebare...bebelusii vostri au zile cand sunt mai putin activi? Bebelina mea ma obisnuise seara si dimineata cu destula activitate, iar uneori o simteam destul de bine si in timpul zilei (in fct de pozitia in care stateam). De cateva zile totusi mi se pare mai putin activa, inclusiv seara si dimineata. Cred ca nu e cazul sa ma ingrijorez, insa m-ar interesa daca ati mai trecut si voi prin faze de felul asta.

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

nu te ingrijor, chiar au si ei zile si zile. Eu am aproape aceeasi varsta ca si tine, si o patesc frecvent Oricum, cred ca te-au imbarbatat deja fetele pana acum dar o parere in plus nu strica

24+

Mergi la inceput