Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

quote:
Originally posted by tzitziri

July, asta cu kilele in plus dinainte nu e ea insasi si de sine statator (sper sa fi inteles ceva) indicatie de cezariana, nu?
Adica daca am "doar" kile in plus am alternativa cu nastere naturala?

25+
bebe David

Pai pana sa apara problemele cu tensiunea si IR-uri marite, doctorita nu mi-a impus cezariana, doar mi-a sugerat. Si desi la kile in plus (a se intelege ca e vorba de mai multe, nu doar 3-4 in plus ) se adaugau problemele cu coloana, faptul ca am peste 30 de ani la primul copil si sunt si mica de inaltime (1,58) mi-a zis ca o sa ma chinui destul de mult la o nastere naturala, dar daca eu sunt convinsa, ea ma lasa si natural. Dar apoi a aparut chestia cu tensiunea... si cam cade naturalul asta ...

_
Our future determines our past
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumesc de raspunsuri....deci deocamdata sa stau linistita...daca se poate spune asa:..nu de alta, dar imi place sa am alternative.
si cand ma gandesc ca dr meu(unul din ei) imi zicea dinainte de bebe sa incerc sa mai dau kile jos pentru perspectiva (pe care atunci o credeam departata) a lui bebe..

25+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Apropos de mamicile de la iulie august: Si eu intru mai des acum pe paginile lor si ma impresioneaza foarte tare sa vad cum se transforma pe rand din burticutze in mamicutze.... abea astept sa ajungem si noi in perioada in care incep bebelasii sa apara....si vorba lor:"sa scoatem agitatele in asteptarea vestilor bune..."

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

july,io am dureri seara de plang....am tot spus.....deci daca vine ceva mai mult de atat...nu stiu ce fac....ca spusesi de sapt 32 si io am acum din sapt 27.
alexa,io merg mai usor cu un pic de toculet decat cu talpa joasa-am dureri mai mari de picioare cu talpa joasa....mi-a epxlicat cineva ca se lasa toata greutatea corpului etc...
aurora,felicitari pt bebe grasunel.

carla,27+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu va poooop si ma duc acasa...gata cu munca pe ziua de azi.
ne vedem maine ca acasa nu cred ca merge net-ul

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July eu una nu ma mai duc la alt curs in afara de asta. Nu m-as fi dus nici aici dar ii dau sotului meu atestat din ala ca a fost si el si poate sa-si ia 10 zile de concediu in baza lui.
Am 2 prietene care au fost la cursuri, una la Active Center si alta in alta parte dar nu mai stiu acum cum se cheama. Amandoua au zis ca mai ales la alaptat inveti cu copilul tau cel mai bine. Acolo cu o papusa e foarte greu sa vezi exact ce si cum sa faci si sa mai tii si minte. Si important e sa te ajute si in maternitate surorile. Pe una din ele (la Euroclinic) au ajutat-o mult .. bine s-a si rugat ea de ele sa ii arate si mi-a zis ca i-a fost de mare folos. Pe cealalta (la Elias) nici nu o chemau la alaptat, ii dadeau direct biberon copilului ca sa nu tipe cumva si sa le deranjeze fonic pana venea mama. Si evident ca a avut ceva probleme cand a ajuns acasa ..

Hai ca am plecat la curs. Mai intru diseara.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

si io va puuupppp.......
si gata si la mine cu munca....
la mine merge netu....dar doare bazinu(a se citi funduletu ) ffff rau si nu mai putem sta pe scaun la calc.

pup.......si o seara buna si racoroasaaaa!!!

carla,27+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
Originally posted by andreutac

July, Boo, voi ati ales cezariana sau la recomandarea medicilor vostri?

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Eu am facut FIV si inainte de asta aveam niste chisturi de endometrioza pe care le-am lasat acolo si banuiesc ca exista inca. Herghelegiu mi-a spus asa, textual : "cand vom face cezariana scoatem si chisturile atunci" Nu m-a intrebat daca vreau natural sau nu .. Initial m-a deranjat un pic ca eu vroiam natural, dar m-am gandit mai bine si mi s-a parut pertinenta ideea de a-mi scoate si chisturile la cezariana ca sa nu mai fie nevoie de o alta operatie pe urma. Asa ca am lasat-o asa.

gata, plec

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

ratonelu' sa stii ca si eu la fel, merg mai bine cu ceva cu putin toc, macar 2-3 cm. Cand era mai racoare, mai veneam in blugi si adidasi la munci... nu intelegeam nici picata de ce ajung lesinata, parca ma calcase trenul la 9 jumate dimineatza, desi eu plecasem fresh de acasa. Si intr-o zi m-am prins ca e de la tocuri. Culmea este ca nu ma dor gambele in sine daca merg fara toc, dar obosesc mult mai rau.

Nu stiu ce o veni mai incolo, mai bine nu ne mai gandim si luam fiecare zi pe rand, cum vine :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

laura, multumesc mult. io's mai timida
si piolic dulcic. esti dulce rau in poze, de fapt cred ca asa esti si in realitate.

alexa simami

tu esti o simpatica ca intotdeauna.

29+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput