Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

laura, multumesc mult. io's mai timida
si piolic dulcic. esti dulce rau in poze, de fapt cred ca asa esti si in realitate.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Boo, pai tinem pumnii atunci, sanatosi sa fie, leu sau fecioare :) Si succes la cursuri. Eu maine incep modulul gratuit.

Apropo de cursuri, am gasit pe pagina active center niste cursuri tare interesante, http://www.activecenter.ro/cursuri_gravide_bebelusi.php
M-ar tenta foarte tare cel de ingrijire a bebelului, pentru ca pare a fi despre alaptare. Mai e cinva tentata? POate mergem in grup :p

_
Our future determines our past
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Piolioca si Mami de Alexa, felicitari pentru schimbarea semnaturilor si la mai mare!
Eva, intr-adevar arati super cu burtica si ai mari sanse la titlu!
Clau, bine ai revenit printre noi si foarte important e ca ai adus cu tine numai vesti bune
July, dc iese si micuta Maya leoaica ve-ti fi o familie exploziva!!!! Nu-mi doresc sa stiu cum va fi cand se vor incinge spiritele.
July, Boo, voi ati ales cezariana sau la recomandarea medicilor vostri?

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreutac

Piolioca si Mami de Alexa, felicitari pentru schimbarea semnaturilor si la mai mare!
Eva, intr-adevar arati super cu burtica si ai mari sanse la titlu!
Clau, bine ai revenit printre noi si foarte important e ca ai adus cu tine numai vesti bune
July, dc iese si micuta Maya leoaica ve-ti fi o familie exploziva!!!! Nu-mi doresc sa stiu cum va fi cand se vor incinge spiritele.
July, Boo, voi ati ales cezariana sau la recomandarea medicilor vostri?

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Andreea, sa vezi ce lighioane mai sunt si soacra si cumnata, facem menajerie

La mine este recomandata cezariana, ceva probleme cu tensiunea, cu coloana vertebrala, kile in plus dinainte sarcina, etc

_
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

andreutac, multumesc
fetelor, daca deja vb de data nasterii, de puiuti vorbesc, v-ati gindit cind o sa ne mutam la "scutece" cum sa ne numim?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

andy.p - merci

boo, am luat legatura cu nenea ala de la Sf. Gheorghe, fac livrari in Ungaria, asa ca astept vesti de la el sa-mi spuna cit costa transportul.

29+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

july, esti mortala si nici n-ai zice dupa chipul tau.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, asta cu kilele in plus dinainte nu e ea insasi si de sine statator (sper sa fi inteles ceva) indicatie de cezariana, nu?
Adica daca am "doar" kile in plus am alternativa cu nastere naturala?

25+
bebe David

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami

july, esti mortala si nici n-ai zice dupa chipul tau.

alexa simami

alina avantaj io, toata lumea zice ca-s o inocenta La scutece cum tre sa ne numim? Cre'ca tre sa zicem ceva de norocosi, pt ca a fost o odisee tare norocoasa pana acum.

Apropo de odiseea de iulie-august... am mai citit si eu p-acolo si m-apuca groaza: toate fetele, incepand cam cu 32-43 de saptamani se vaita de toate durerile posibile si imposibile. Oare pe toate ne asteapta acelasi lucru?

_
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Tzitziri, nu cred sa fie vreo contraindicatie kg in plus. Prietena mea e ceva mai corpolenta si are 2 nasteri vaginale la activ.
Mie initial dr. mi-a zis ca nu voi putea naste normaldin cauza bazinului ingust, dar a ramas sa stabilim asta mai aproape de termen. Eu sicer, as opta pt. nastere naturala pe cat posibil.

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput