Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Boo, tot la Euroclinic?..cred ca e stupida intrebarea, ca parca Herghe nu mai are altundeva unde naste

25+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by anca81
Mami de Alexa, felicitari pentru cele 20 de saptamani, uite ca ai ajuns la jumatate Distractie placuta la socrii
O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

aveti dreptate, parerile difera si mie imi plac toate 3. sotul oricum nu ia decizii asa de importante asa ca o sa tragem la sorti. ramane tot in seama mea. sunteti niste fete foarte faine si imi place de voi toate.
si eu as vota-o pe eva cea mai faina dar alaturi de ea le-as pune si pe clau, anca, joy, lauretta, piersicuta si nu mai stiu pozele cui le-am mai vazut. suntem toate faine. si optimiste, nu??? si cred ca trasatura noastra comuna este ca avem sufletul plin de iubire. cel putin pentru puiutii din burticute dar nu numai, nu-i asa?
acum eu o sa va pup si sper sa vorbim si maine desi am sedinta si se anunta iar furtuna la noi la primarie.

ma duc sa petrec in continuare !

va pupa

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

quote:
Originally posted by Boo

uuuuuuuufffffffffff eu nu pot sa vad nici o poza aici la servici, e asa enervant cand vad cum vorbiti de poze si mor de curiozitate sa vad si eu

July hai ca poate ne tinem de mana In cazul meu Herghelegiu pleaca in concediu de pe 1 aug pana pe 20, revine pana pe 23 si dupa aia pleaca iar la un congres pana pe 30. Deci variantele sunt: ori nasc in perioada 20 - 23 ori pe 30 august. Oricum tot cu cezariana.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Boo Deci e posibil sa ne intalnim acolo . Cand stabilesti cu dr. H care e varianta finala?

_
Our future determines our past
Fasolica de S30+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Se supara cineva daca eu o votez pe Eva cea mai frumoasa burtika si mamika de la odiseea noastra ???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 81 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

I agree with Monica Eva, esti asa frumoasa, ai o burtica ca un balon, abia astept vesti de la eco. You look really pregnant! Acum ca am vazut burtica ta ma intreb daca o fi ceva in neregula cu mine sau cu bebe.

Fetele, va scriu mai mult incepand de vineri. Noi suntem super ok, aici e soare si frumos, moralul e ridicat, pacat ca trebuie sa stau la birou ca am chef de plimbare.

Va pup pe toate.

26+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

July, ce mari sinteti acum! felicitari pt schimbarea prefixului.

si eu am schimbat azi semnatura, 29+. wow! nu-mi vine sa cred.

29+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July ne mai vedem odata la 32 sapt pt eco. Asta ar fi cam in 14 - 18 iulie. Nu cred ca ma mai cheama pana pleaca. Si a ramas ca ne vedem pe 20 sau 21 si daca bebelul pare pregatit atunci facem cezariana. Daca mai poate sa stea la copt atunci facem cand vine, pe 30.
E simpatic ca iese ori leu ori fecioara in functie de data

Si da, la Euroclinic, evident

Am uitat sa va spun ca azi la 5.30 ma duc la First Bebe la curs. Am un optional din ala pt ingrijirea copilului. Va povestesc cum a fost cand ma intorc.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

piolica, felicitari pt cele 29S!!!
boo, sa ne povestesti cind te intorci ce ai invatat:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

piolica, felicitari pt cele 29S!!!
boo, sa ne povestesti cind te intorci ce ai invatat:)

alexa simami

merci mult Alina! nu stiu cind a trecut timpul!

29+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

piolica felicitari si la mai mare
Ce trece timpul,deja se programeaza cezarienele!!Mai avem un pic si vom fi toate cu puiutzii in bratze
Aurora felicitari ptr bb garsunel si jucaus
Alina si nu zici nimic?Felicitari ptr schimbarea semnaturii

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput