Mamici norocoase de sept-oct 2008(82)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata gagici !!!

se pare ca nu v-ati trezit, asa ca azi dau eu

si sa incepem galeria pentru preety

hai preety, sa vii cu vesti bune de la eco azi

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata gagici! am avut aseara parte de un circ din partea cumnatei, stiti voi cea insarcinata cu snitelu'. va pove de acasa. Miruna, nu va mai prindem la mare, noi venim pe 6:( Ratonelu, imi pare rau pt starea de azi, eu dau vina pe canicula.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu sunt foarte somnoroasa si asta mi se intampla de cateva zile incoace...se pare ca revine somnolenta

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

preety nusha te iau cu mine la mare, asa cu picioarele ridicate :)))

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!!

alinuto saru'mana!!! lasa mergeti voi la mare si sa vii cu poze multe si-mi ajunge

preety sa vii cu vesti bune!!!

fetele de vreo saptamana(cam asa) n-am mai pus un gram si acum am dat iar in paranoia e normal asa??bebe creste sau ce face??ca la cantar v-am zis nici 100g in plus...e posibil ca el sa creasca si eu sa nu am nimic in plus la cantar sau e ceva in neregula??

azi dimineata am avut ceva intepaturi mai nasole ca la inceputul sarcinii si am bagat un nospa vad ca mi-au trecut ...dar nici pe david nu-l simt asa tare ca in celelalte zile...deci azi clar e zi de paranoia pt mine

scoteti-ma din starea asta !!!

23+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna ziua mamici,
Impreuna cu fiul meu care are 3 luni am venit pentru cateva saptamani in vizita in Romania si am adus si caruciorul cu noi. Mi-a fost foarte greu caci am calatorit singura pe avion si am decis sa nu il mai car si drumul inapoi spre casa. Este un Graco Quatro tour deluxe (http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010020&brid=2). L-am cumparat in USA, este o calitate foarte buna si sunt foarte multumita. Caruciorul vine impreuna cu scaunelul de masina, plus baza de la scaunel. Pretul pentru toate 3 este FOARTE ACCESIBIL in comparatie cu pretul afisat aici.:)) Acolo l-am folosit foarte putin prin cartier iar de cand suntem aici si mai putin, este in stare foarte buna si intretinut. Daca sunteti interesate scrieti-mi PM, va pot trimite si detalii si poze. Noi plecam acasa pe la sf. lui Iulie si il pot trimite
Va multumesc si va doresc o zi senina tuturor.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza burtici

Maryb am sa iau cafeaua de la tine ca suntem sonoroase azi desi am dormit destul de bine.

Preety te asteptam cu vesti bune de la eco

Nushu stai linistita, bebe isi ia de la tine din organism ce are nevoie, uneori bblina mea misca foarte putin alteori joaca fotbal

Ratonelul si eu mai am greturi si stari de somnolenta dar din cauza caldurii nu pot dormi, insa am si arsuri

Alexa si mami incearca sa stai linistita si nu lua in seama ceea ce zice sau face cumnata ta

Muhh ce bine de tine ca esti la mare, noi anul viitor mergem.

Adriuta sa iti traiasca comoara, e superb

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

ALOOO, NUSHAAA vin cu bita peste tine. normal ca davidut e bine, ce legatura are greutatea ta cu starea lui?! sa treaca paranoia.

alexa simami

Mergi la inceput

Ange, chiar nu ma afecteaza comportamentul ei de kko, chiar ma amuza. si cind o vad asa ciufuta ii mai fac si-n ciuda, ca si asa zice ca-s a drak

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata ,

Dau si eu o cafea si doua vafe in dimineata asta.

Eco placuta, preety, sa ai filmulete si poze cat mai funny de de aratat bebelului cand va fi mare!

Alina mare pacat ca ai parte de certuri intr-un moment asa de delicat - insarcinata pe canicula! sa treaca repede, daca au mai ramas urme.

nushu ppoate nu iei in greutate fiindca pierzi mai multe lichide. Oricum, sa stii ca ies copii sanatosi chiar si din mame foarte slabe, asa ca nu-ti face tu griji ca n-ai luat deloc in greutate o saptamana. Cata vreme mananci cum trebuie, totul este bine. Si inca ceva, bebelusii mai si dorm in burtici, nu joaca mereu fotbal. Nu ai peste 28 de saptamani sa trebuiasca sa detectezi 10 miscari fetale pe ora. Toate de pe forum patim la fel

Felicitari July si claudinna pentru schimbarea semnaturii. At depasit un prag psihologic, norocoaselor

Va pup pe toate, fara exceptie, si sper sa pot tine legatura cu voi azi. Se anunta ceva treburi pe la mine pe-aici.

A si sa nu uit, cat as uri apartamentul ala in care stau, are si un lucru bun. E RACOARE NOAPTEA! Cu un ventilator pus in dreptul geamului deja n-am nici o treaba.

24+

Mergi la inceput