Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

si sper sa o dezveti usor-usor!

Foarte scump nu e, ii stiu de ceva vreme. Dar pe noi ne oripileaza ideea ca intra si parintii cu copiii, in aceeasi piscina, si nu le cere nimeni analize. Ca sa nu mai vorbesc ca nici macar copiilor nu le cer analize. Mai asteptam pana la 1 an, macar atunci are sistemul imunitar cat de cat facut.

Dar ce vroiam sa va zic de mult timp si am tot uitat, dar acum, ca ai adus vorba de inot, mi-am adus aminte. Cerasela, de la kinetoterapie din Giulesti, la care am fost mai multe fete in sarcina, face cursuri acasa, cu copiii. Si la niste preturi excelente. Iar in ea eu chiar imi pun baza si am incredere in ce face!

Eu va dau numarul ei de telefon si discutati ce si cum. Si pe mine ma batea gandul sa o sun, vine si in afara Bucurestiului, ca are masina.

Cerasela Radu: 0723.261.393

quote:
Originally posted by Ellenuta

zuzici ..

http://babyspa.ro/

e cam scump dar cred ca o bag pe bitzi ..

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Fetelor, la articolul "sarcina intre 30 si 40 ani", apare poza Ginei. Uitati link-ul: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1401

Chiar, ce o mai face?

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Cretz, de DAT! Gata..am terminat facultatea!

La 13 avem programare. Abia asteptam! Ne gandeam ca dupa sa mergem in parca si la terasa.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna seara!
Fetele de 'dincolo', please, cine imi zice si mie niste preturi la borcanelele Hipp, ma intereseaza in special cele cu fructe / cereale / guttenacht brei. Toate gramajele: 125 g, 190 g si 220 g.
Vreau sa vad daca preturile de pe babypoint.ro unde mi-am comandat mai multe sortimente sunt mari-mari sau.....accepatabile. Avand in vedere ca au sortimente foarte multe, care nu se gasesc in Ro nicaieri.
Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ven...uite aici, poate te ajuta:

http://www.hipp.co.uk/shop/index.html

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Aici, preturile sunt de 0.81 centi si 0.95 centi.Depinde de firma si daca sunt fructe sau legume cu carnita. Borcanelele de 125 ml.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA

Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hellou !
Ne mai tineti minte?
N-am mai intrat de mult pentru ca suntem plecate la tara la Campulung de o saptamana ...azi am venit in Bucuresti sa-mi rezolv niste treburi la serviciu si maine plec inapoi. Sper ca saptamana asta sa-mi bag internet la tara si sa pot sa intru mai des pe forum.
Noi suntem bine , ne prieste la tara si mie si Sarei ...ea mananca mai bine iar eu sunt mai odihnita pentru ca am ajutorul de nepretuit al mamai mele.
Astazi este prima zi cand sunt departe de Sara si ma topesc de dorul ei. Cred ca am dat vreo 20 de telefoane pana acum...
Cu diversificarea stam asa-si-asa ...Sara refuza sa manance cu lingurita. Bea suc de fructe din biberon , ii mai dau supa groasa facuta cu blenderul tot cu biberonul cu tetina in cruce . Seara papa cereale diluate cu lapte.
Nu pot s-o fac cu niciun chip sa manance piureuri cu lingurita...am cam 3 saptamani de cand incerc zi de zi si degeaba . Am incercat toate gusturile...mar , morcov , piersica , para , pepene galben ...cu niciuna n-am avut succes. Nu cred ca nu-i plac gusturile...problema este ca nu stie sa manance si eu nu stiu cum s-o invat. Daca ma puteti ajuta cu un sfat , ar fi super.
Cu greutatea stam cam prost...la 6 luni avea 6700 g , cam la limita minima.
Este activa , vioaie , se intoarce si pe burta si invers ..se propteste in genunchi si incearca s-o ia de-a buselea.
Cam asta despre noi...n-am apucat sa citesc nimic din urma ...doar ceva din capitolul asta.
Am citit ca Ginette are probleme cu Adeluta...le doresc insanatosire grabnica !
Va pup si sper sa reusesc sa intru mai des pt ca-mi lipsiti mult .

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Ieeee, bravooooo!!! Felicitari! Iti dai seama ca dai de baut, nu-i asa? Hehehe!

Pai daca aveti la 13, sa zicem ca dureaza cam o ora... Tu ziceai ca intalnirea sa fie la 5, in Moghioros. Ce facem 3 ore?

quote:
Originally posted by miki_baby

Cretz, de DAT! Gata..am terminat facultatea!

La 13 avem programare. Abia asteptam! Ne gandeam ca dupa sa mergem in parca si la terasa.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ven,
uite aici extras de pe bonul de casa de la DM unde cumpar eu borcanelele HIPP:

-mar 0,125g 0,85eur
-legume (morcov) 0,125g 0,55eur
-meniu cartof+pastarnac+dovleac 0,190g 1,25eur
-pastarnav 0,125g 0,55eur
suc de mar, morcov la 0,2l 0,85eur

cam asta am luat pana acuma, mai variat nu stiu preturi, poate luna sta sa diversificam mai mult meniul

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

seara buna...
am o dispozitie nu tocmai de impartashit, dar daca tot amo juma de ora pt damblalele mele, m-am gandit sa zic "hallo".

va multumim ca v-ati uitat la noi. adevarul e cami-e drag de puii mei si i-as arata oricui oricand oricat, dar nah... stiti voi "nu vopsi coada dracului pe pereti". insa imi sunt asa de dragi seara la baie:)))

sa incep cat de cat in ordine aleator alfabetica:

angi: cum ziceau si docdecap si creata, sunt convinsa ca mare parte din comportamentul copiiilor ni se datoreaza. toate au un invat dar si un dezvat. acu e mai usor sa-l tii in brate sa-l linistesti, dar cand va creste putin mai mare... iti doresc sa ai putere sa iei putina distanta. si cu restul (bunica daca am inteles bine) nu fa mai mult decat poti. nu-ti ridica nimeni statuie.

alinatudor, stiu ca nu e deloc interesant sa stai cu "shatra" stransa sa astpeti ca acu-acu te muti, dar crede-ma ca dupa tensiunea asta, o sa va bucurati din calea-afara de casuta voastra. va urez sa aveti cat de repede parte de ea!

ceska, eu zic ca te ingrijorezi prea tare si prea repede. copiii cresc. o tuse nu inseamna ca e vorba de raceala, dupa cum nici un 37.4 nu e e considerata febra aici. sacha tusheshte - de exemplu - cand aerul in casa e foarte curat. cata vreme e vioi benji lui mama, poate ca nu e cazul s-o iei asa in tragic. in rest, imi vine sa te iau la mine la o cafea:) asa, histoire de ... barfit si povestit, ca tare-mi place de tine. cu copilul 2, e greu, dar e frumos. e solicitant dar nici o zi nu e plictisitoare:) merita, pe cuvant de mirika.

creata, te admir pentru felul in care gandesti. nu e un secret. si-mi spun deseori in gand ca cu asa parinti ca tine si dani, creata mica are sansele cele mai bune sa devina un diamant stralucitor. faceti bine ce faceti! si cred si eu ca avem de ce sa te invidiem pentru mariuca.

docdecap, te citesc, inghit in sec, te citesc din nou, te aprob, te dezaprob, dar la esente gandim cam la fel. nush cat e de interesant sa gandim la fel dar cel putin imi da aripi sa vad ca si tu ai mai zis una sau alta. nu poa' sa-ti fie foarte usor cu criza adolescentina care se desfasoara pe langa tine, cu un "inginer sherban" istet si solicitant si cu "uniforma" de sotie grijulie pentru serile linistite. dar mai zic ca... pana la urme lucrurile se aseaza in albii, si reusim toate sa le facem pe toate. un pusi luuuuuuuuuuuuuuuuuung:)

ellenutsa, despre cresterea copiiilor se pot spune multe. se pot da sfaturi cu caruta. insa mami si tati sun singurii care conteaza cu adevarat in educatia copilului in primele luni de viata. nu te necaji ca e maraita, ingrijeste-te sa descifrezi mesajul si sa nu insisti unde nu se poate si nici sa o lasi din mana inainte sa fii convinsa ca ai insistat suficient. criptat, nu? de fapt totul devine foarte usor cand gasesti calea de mijloc:) pusici lui bitsi grasunici:) despre babyspa... numai de bine, doar ca aici s-a interzis programul bbnageur. s-a demonstrat ca apa de piscina ataca mucoaselel bebeilor si se recomanda sa nu se bage copiii in apa aia pana la 5 ani. pt ca aici bb nageur se facea de 2 ori pe sapt cate 1 ora.

emabucuresti, ce frumoasa esti! trendy, spunea una din fetele d epe aici! sunt individioasa:)))

emiliapop, oau, suedia... pai sa va simtiti bine, si sa nu va pocneasca depresia din cauza vremii si a temperaturii scazute a oamenilor... mare curaj pe voi! jos palaria:)

ginette, am citit despre necazul adelutsei. sper ca sunteti mai bine, ca tratamentul functioneaza si ca reveniti in curand acasa. gandeste-te ca trece si ca ai parte de oameni care va ajuta. pusici buburuzei, si va asteptam cat de curand aici!

gatta, ce frumos, la tara! sunteti niste rasfatate:) cum spuneam mai sus, sepot da multe sfaturi despre cum se face una, alta. dar cea mai buna metoda e perseverenta. nu te descuraja ca gattamika nu papa cu lingurita, insista. incearca - iaca sfatu - sa ii plasezi lingurita pe limba, cat mai adanc in gurita. ca sa-ti faci o idee, sacha inghite de trei ori aceeasi lingrita. scuipa, eu adun d epe barbitsa si i-o var iar in gurita. dureaza putin, dar ma declar satisfacuta daca mananca 125 de gr. cateodata mai cere si lapte, dar nu e regula generala. curaj, dureaza, dar pe urma sunteti mari!

grati. ela, si papa si mama si ozi! ai de ce sa fii mandra! cu hainele...cel putin pentru dudu mik, e simplu. cateva schimburi, le speli si le intinzi la soare si la vant de mare, iar pentru brasov... cateva tricouri cu maneca lunga si cativa pantaloni la fel. just in case:))

honey, mi-ai zis ca va pregatiti de plecare. lung lung dar frumos. si daca va opriti des... acu, ce sa zic, noi cand am luat-o spre ro cu bruno de 10 luni... nu ne-a fost moale deloc, si erau 1800 de km...

irinouka... maaaaaaaaare absenta de p-aci.... hmmmm

isidora, stim ca nu functionezi decat daca te trage cineva de urechi:) eu stiu ca e vremea buna, si isi mika vrea sa se bronzeze, si ca ioan isi disputa intaietatea, dar.... nu ma fa s amerg dupa tine pe la constantence:))) muuuuuuuuuuuuah! (glumeam)

irlandeza:) mama? sau baba? ce conteaza! principalul e ca iti vorbeste tie, numai tie, deci esti foarte speciala! pupici frumoasei papushi d eportelan!

kalosalina, ma bucur ca se rezolva problemutsa. mi se pare un pic dramatica solutia - ca de fiecare data cand aud cuvantul laser - dar stiu ca e benign. deja sunteti frumoase, cand rezolvati problemutsa... nici n-o sa va mai uitati pe la noi, ca veti fi fotomodele consacrate:)))

lala, decizia iti apartine... desi nu cunoastem decat detaliile pe car eni le dai tu, clar subiective, avem o idee ca nu ti-e usor. sunt multe in joc la tine, darparca nu m-as face preten cu dreaqu (a se intelege muta inapoi cu sotul) doar ca s-o evit pe ma-sa (familia ta) imi pare rau pt pb voastre, dar cine stie, poate poate ajungeti pe drumul cel bun.

laura_ioana... nu te necaji. gura targului e mare si n-o opreste nimeni. pt tampitii care nus tiu ca uterul unei femei are nevoie de 6 luni ca sa-si revina la forma initiala dinainte de nastere si ca e necesar un an de zile organismului sa-si gaseasca o forma apropiata celei dinainte de sarcina... nu te necaji:) pune-ne poze!

laura_dimitris, ce mai zice elenutsa? si cavalerul? ce urat, fix acu la inceputul vacantei sa se imbolnaveasca... of! pupici sa treaca si sa se poata zbengui in voie:)

marymary, ce scump eeeeeeee! ma mir ca n-a plans mai zdravan pen'ca bruno sufera ca un martir cand ii tai buclele:) noul look ti-a adus in casa un baietel mare, "matur" si cumintel:) muuuah!

miki_baby... no comment... decat felicitari pentru licenta! iar cu medlife...m-ar baba astia sa scriu tot ce-mi vine la degetele:( of of

mihaela, eu nu stiu exact ce e sindromul piramidal. suna grav si greud e digerat. de unde zic eu ca nu e voeba de asa ceva. pentru ca unii medici au o placere sadica sa lanseze teorii fara sa le sustina. asta ii face sa se simta importanti. dreaci friptsi! pusici lui matei cel curajos!

mitsu, nu te supara pe conrad ca nu vrea lapte. e un semn bun! se satura cu "grosu'". lapticul e pentru alte mese. eu mi-as dori sa ajungem la performanta d eo masa fara lapte si fara urlete peste doua ore... pupilici lui grasunu razacios:)

nemary, vazut pozele de la intalnire:) ce dodo dragutse sunteti voi (nu tu, dar voi doua) v-am invidiat pentru salopetica galbena si sunculitele la vedere. noi... inca!!!!! cu pantaloni lungi:( e soare mare, si e vaaaaaaaaaaaaaant!

nati, pe unde umbli?

rodicamarza, ti-am urat bun vneit? la cat de absenta sunt... sa-mi fie cumva la nas daca n-am zis bun-venit.

stancutsa, nu ca nu va iubesc, dar mi-a expirat timpul:( orishicum, mi-e drag sa va citesc, si mi-e dor de freza voastra disco:)))

shose... iar ai ascuns pipetul? zgarciomanooooooooooo!

theli, bun venit. sunt sigura c anu ti-am urat pana acu. dar sa te simti bine la noi!

ven, nu stiu sa iti spun preturi. noi suntem cu olvarit la bord. hipp nu prea e la moda, dar maine cand ies in oras am sa arunc un ochi prin rafturi. voi ati fost deja in vacanta?

si... plec. ma duc sa-mi recuperez sotul.:( si abia astept sa plece mama:(

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput