Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Am pus si eu 8 pozici noi dac aveti chef si timp sa va uitati.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
![](images/user_woman.png)
LaLa_20 spune:
Ce mare si frumos e Razvanicu.Si ce asortat e el cu mami.
APROPO DE POZE SI EU AM ADAUGAT POZE,CEI CREPT SUNT CAM MULTE.
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
creata2008 spune:
Buna dimineata spre pranz, fetelor! Azi cica e mai bine afara... hmmm, nu stiu ce sa zic.
Deschid si eu forumul si ce-mi vad ochii?! Un ditamai mesajul de la Miriiiiii, cu care nu prea m-am mai intersectat in ultima vreme. Ti-am spus ca imi place cum ai fost tu constiincioasa??? Si ai raspuns tuturor, in ordine alfabetica?? Daaa, imi place!
Dar nu mi-ai dat si mie link-ul catre pozele cu Bruno si Sacha. Vreau sa-i vad!! (imperativ, dupa cum observi! ) Multam' de aprecieri, mai ales ca vin din partea ta, dar plus ca vin din partea unei mamici cu un copilas mai mare. Recunosc ca am multe idei, unele fixe, altele flexibile, dar eu consider ca educatia de baza este cea facuta in casa. Atata timp cat vorbesc cu Mariuca ca un om mare, de ce nu i-as spune de pe acum, de exemplu, ca nu are voie sa imi ia ochelarii de pe nas?
Ideea e ca totul e intr-o continua transofrmare si adaptare, iar daca tu, ca parinte, nu te schimbi si nu cresti odata cu copilul tau, nu ai sanse sa fii in pas cu el si cu vremurile. Ma rog... putem povesti ore intregi, una la mana pentru ca imi place sa vorbesc
, si a doua pentru ca imi place sa aflu pareri si sa ascult si alte idei.
Miki, ca bine zici!!!!!! I'm in!!!! La ora 1 ne vedem la studio. Pana atunci sper sa rezolv si eu cu tot ce mi-am propus pentru maine, adica sa imi depun actele pentru aia 6 milioane, sa ridic alocatia Mariucai, ca noi eram la mare cand a venit postarita, sa ii cumpar scaunul de masina... Deci ramane stabilit! Numarul meu de mobil e pe yahoo, pe mail-ul comun, daca trebuie sa ma suni.
Shoseeee, Mariuca mareeeeee... e frumoasa-foc! Botezul imi pare reusit, asteptam si restul de poze. Felicitari pentru mica crestina, sa fie intr-un ceas bun! Si de data asta chiar ai pus poze, nu gluma, sa ne saturam!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2308406570080619897eletnj Te rog sa il intrebi pe nasu' Valentin ce parere are de fosta lui colega, Silvia. Daca zice ca are o parere buna, spune-i de unde ma cunosti, daca spune ca are parere proasta, spune-i ca n-a avut timp sa ma cunoasca mai bine.
Ce colacei haiosi! http://good-times.webshots.com/photo/2998589740080619897ZKIeGT
Ce ochi superbi! http://good-times.webshots.com/photo/2491553430080619897ksoXuf
Cat de mult imi place banda aia pentru cap, e super misto. Eu nu am vazut in Bucuresti, ce-i drept nici nu prea am cautat mult timp.
Stancuta, Sofia e o superba! Cat despre supica, mi-am reconsiderat atitudinea, dupa ce a venit si Elenuta si a zis ca nici ea nu are timp deloc.
Tinna, nu stiu ce sa zic... ar fi bine sa repeti analizele, sa fii sigura ca nu ii dai copilului antibiotice aiurea. S-au mai vazut cazuri si cand eram insarcinate, daca iti aduci aminte.
Theli, si eu sunt singura. Adica mama mea vine tarziu acasa, pe la 5.30-6 in fiecare zi, in conditiile in care se trezeste la ora 5. Noi stam spre sudul capitalei, spre Alexandria, iar pe ea au mutat-o in partea ailalta a orasului. Si face cam 2 ore jumate' dus. Asa ca mi-e jena sa o rog sa ma ajute cu ceva. Singura chestie - cand nu ajunge Dani la timp acasa, o rog sa ma ajute la baita. Plus ca are si ea casa ei, mancare, curat etc.
Socializarea... hmmm... e destul de complicat. Pentru ca stau in afara Bucurestiului si nu e ca si cum as iesi cu carutul la plimbare. Bine, sunt si aici parcuri, unul chiar foarte aproape de mine, dar nu ma duc, ca nu cunosc pe nimeni si nici nu am chef de noi cunostinte. Mai ies sa ma vad cu fetele in timpul saptamanii, dar maxim o data pe saptamana. In uikend ce ma mai scot... E plina curtea cu prieteni, dar duminica, ca sambata Dani e la treaba. Asa ca nu esti singura. A, dar vorbesc mult la telefon, asta se pune la socializare?
Monica Mat, calma te! Trec toate, vei vedea!
Ramona, am vazut pozele, asta imi place foarte tare! http://good-times.webshots.com/photo/2221469520102497651OyKScc I-am facut si eu o poza cand era plina de morcov pe la gurita si i-am transmis ca o pun pe net, sa o fac de ras, ca nu vrea sa manance!! Dar Razvan mananca mai frumos, e chiar curat la "boticeli".
Fetelor... ma retrag... dupa acest mesaj kilometric. Am chef sa ma bag la gatit. O ciorba ardeleneasca si poate o fasole verde. Nu stiu inca, sa vedem.
Va pupicesc si ne auzim vineri, ca maine am o zi absolut full!
Fetele cu Moghiorosul... ramane pe maine la ora 5?? Daca da, va rog, se indura vreuna din voi sa imi dea un sms maine si sa imi spuna exact unde, cand, cum? Pentru ca voi pleca devreme de acasa... Multumesc anticipat!
A, si am update la poze si filmulete...
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca Maria Ilona
ramonab spune:
Sa zic si eu ce poze am vazut :
Miri pozele cu Sacha si Bruno le-am vazut inca de atunci cand le-ai pus da am tot uitat sa iti zic ca le-am admirat, si ca tare buna idee e suportul ala in care l-ai pus pe Sacha, si mie mi-ar place da in handi asta de oras abia gasesc o hainuta k lumea, dapoi accesorii.
Lala20 faine poze, n-am ce zice, si imi place asa de mult cum o imbraci.Am ras tare bine si la poza Indienii, ce figura face!
Creata, ei e curat Razvan din parti, ca acolo in poza manca para si de aceea nu se vede mozolit.Erau mai in spate niste poze in care manaca piersica, acolo sa vezi tu mozolici.
M-am mai uitat la niste pozici cu Mariuca scumpa si iubita, am vazut si ca are prieteni multi deja.
Shose astept sa pui si restul pozelor si ma voi uita atunci, k?
POZICI CU RAZVANICI
anca.b spune:
Hai ca sint la moda mesajele kilometrice si nu vreau nici eu sa ies din trend.
sa incepem cu inceputul si cu "restanta" de ieri:
La multi ani Amandine si Matei!!!
Miki, felicitari!!!!! Dai de baut!!! Chiar daca numai virtual!!
LauraI, kk pe batz pentru necioplitii aia!!! mie ce mi-ar fi zis? ca am inghitit elefantul de la circ?
Shose, mi-a placut la nebunie rochita cu floricele albastre. Si bentita cu inimioara! Ai o minune!!!
Miri, zici ca e bine sa scoatem protectiile? Ca al meu bebe se trage de ele pina se intoarce pe toate partile si povesteste cu puii de pe ele…chiar ieri m-am straduit sa le “ancorez” mai bine ca vesnic le tragea dupa el…
Tinna, o doamne, nici nu vreau sa ma gindesc la copii parasiti, cind stiu atitea femei care se chinuie de ani de zile sa ramina insarcinate!!! Macar daca I-ar abandona la spital, sa aiba cineva grija de ei! Si sa semneze actele alea cum ca sint de accord cu adoptia, sa nu ramina amaritii prin case de copii toata viata!
Theli, bine ca e ok piticutza. Nici pe mine nu ma ajuta nimeni (in sensul de mama sau soacra…si ele sint aici, la doua blocuri de mine, una in pensie si una care lucreaza din trei in trei zile). Ne descurcam cum putem, eu si sotul (care are nevoie periodic de “reciclare”). Am noroc ca bebe e super cuminte, imi fac si toate treburile
, ma ocup si de el si , pe cit mai ajung, si de mine.
La multi ani, Roli!!!!
Stancutza, am vazut pozele cu Sofia, printzesica turcoaz. E o frumoasa si o cocheta. Pupici!
Ramona, am vazut pozele cu Razvanel. De unde ati luat body cu Dinamo? Vreau si eu!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
aweya spune:
Ziua buna fetelor. Abia acum imi beau si eu cafeaua si admiram clopoteii. Deci, am vazut poze cu:
Sofia de Stancutza care este o papusa, atat de dulce parca-i desprinsa din reclame, uite aici mi-a placut cel mai mult http://good-times.webshots.com/photo/2078300600102502083RLRaag
Razvanici cu Ramonici doi dulcei, ce frumos papa el... al meu se face ca un purcelus :(
Biencuta de Lala20 am vazut pozele de ieri, dar nu am mai avut timp sa le felicit pentru cat de mare a crescut, o adevarata domnisorica
Iar Bruno si Sacha sunt mortali la baita, iti vine sa-i mananci. Miri cred ca e cea mai mare fericire sa-i vezi pe amandoi cum se joaca, uiti de toate grijile. Sa-ti traiasca!
Vreau sa o felicit pe Shose pentru micuta crestina, sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Theli imi pare rau ca esti singurica, dar noi suntem toate alaturi de tine. Iar cu primul drum la Sinaia iti dam de veste. Pupici!
Oricum subscriu si eu la clubul mamicilor fara ajutor. Eu ma chinui de doua luni sa ajung la doctor pentru durerea de spate si tot nu am reusit. Problema este ca medicul meu este numai dimineata si nu am cu cine sa las copilul pt ca sotul este la serviciu.
Va doresc o zi nu prea torida si bebei cuminti!
Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)
www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai
anca.b spune:
Lala, am vazut si pozicile cu Biencutza!!! mi-a placut mult rochita cu portocaliu...si "jucaria" noua...n-o sa se supere tati daca o inhata piticutza?
Scumpa, decizia ta de a te intoarce la sotul tau n-o s-o comentez. e bine ca macar continui cu actiunea de divort. vezi tu dupa aceea ce-o sa mai fie.
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Stancutza m-am uitat si la pozele Sofiei cea frumoasa si buclata.imi place in poza aia Sunt mare , am 5 luni
Am de facut cateva strigari; lipsesc cateva fete tare de multa vreme:
DANIBV, EREENA, IULIA, ROLI25, IRINOUKA,ALINA 023, ZERIRILOUIZA, GALAXI
Sper ca sunteti la mare, sau pe undeva in concediu si de aceea nu ne scrieti!
POZICI CU RAZVANICI
anca.b spune:
Fetelor, noi de azi ne-am schimbat programul: iesim afara dimineata, de la 8.30 la 10 si ne adapostim apoi pina seara, la 18.30. e mult prea cald ca sa mai iesim...iar bebe cade lat dupa fiecare masa ne-lapte (adica la 11 si 14 cind papa fructe si supica). numa' bine ca ramine la patutz.
Aaaa si o veste super buna: am primit cadou de la firma doua salarii nete (pe linga cel primit chiar cind s-a nascut bebe) - inca un bonus pt nastere...se pare ca visul meu de a-mi cumpara masina la toamna are toate sansele sa se implineasca, ca m-am trezit cu o suma frumusica in cont.
Povestea Nasterii