Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theli spune:

`Neatza zuzici!

Scuze pentru "disparitie".Am avut cateva zile super aglomerate.Pitika e ok, am fost ieri la control si doctorita a zis ca e ok (cand i-a turnat apa oxigenata in ureche n-a mai fiert, si nici in gat nu mai era rosie), mai tre sa-i dau antibioticul pana loi dimineatza.Acu...nu stiu ce sa fac cu diversificarea...ca trebuia sa incepem de ieri sucul de morcovi.Pediatra (la telefon) mi-a zis sa merg in continuare dupa schema ca "suntem in urma" (io una nu-s de acord-pitika are doar 4 luni jumate)...Io as astepta macar pana opresc antibioticul (pitika n-a avut oricum febra...).Ce parere aveti?
Mai am o intrebare...voi cum va descurcati cu bebeii?Aveti vre-un ajutor?Io-s 100% singura si simt ca ma cam lasa puterile (de fapt nu puterile, ci psihicul...nu mai am deloc timp pt. mine: fac dush pe fuga, totul e pe fuga...abia ce apuc sa "va citesc")...Plus ca-n orasul asta de kk nu cunosc pe nimeni...nu tu socializare, nimik...Noroc cu voi ca altfel o luam pe ulei...Teoretic stau cu sotu` si cu soacra...Dar ei nu-s in stare sa aiibe grija de ei, dar sa ma mai ajute si pe mine...La un moment dat o sa va povestesc...povestea noastra...Ai mei sunt in bucuresti, ca m-ar ajuta (mai vine buunica mea cate 2 zile, dat nu e suficint ca e batrana si nu se descurca cu pitika, ma mai ajuta de-mi face cate-o mancarica...).

N-am apucat sa citesc nik din urma...ufff...
Pupici la bebeii bolnaviori (ca am vazut ca mai sunt cativa...) si sarbatoritilor de azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Neata fetelor.
Mi-a fost dor de voi.... dar nu am avut nici cea mai mica sansa sa mai intru (stiu stiu... scuze scuze). Am ramas si fara soacra, deci sunt singura cu bebelina. In plus o am si pe cea mica a nasilor nostri care trebuie dusa la school bus in fiecare dimineata si luata dupa amiaza. Iar intre astea doua, alaptat si jucat cu fata abia mai apuc sa fac cate ceva prin casa.

Mai nou ma si cert cu barbatu-meu zi de zi...
Ma innebuneste. Azi a adus din basement un radiator, un fax... si i-am spus frumos sa nu imi mai incarce casa cu lucruri de care nu avem nevoie zilnic. E am zis eu am auzit, ca i-a venit ideea sa mai aduca si altele. Iar cand m-am dat la el... le-a dus inapoi, dar am vazut cat de ranita era mandria lui de barbat.

Of... cred ca o sa-mi iau campii curand.
Totusi seara am mai avut timp sa scap de biberon si pampers si am citit doua carti faine: Memoriile unei gheise si Aventurile fetei nesabuite. Super faine.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Am vorbit ieri cu Ginette si inca nu iesisera analizele, din cat am inteles Adela mananca de regim si primeste antibiotic cu spectru larg prin branula.Of of mititica de ea! Deci sunt in continuare in spital. I-au facut si eco la stomacel. O sa-i spun ca sunteti si voi alaturi de ele.Pupam fetele sa se faca repede bine !

Theli ce bine ca ati scapat de problema cu urechiusa!

Matgravidut am vizionat azi pozele voastre.Ce fetita mare si frumoasa ai tu acolo! Noi suntem cu 4 zile mai mici dar Bianca pare mai maricica, mai mobila decat fi-miu.

Miri merci frumos de aprecieri.Wow ce mesaje mishto mai scrii tu, ce memorie de elefant ai, sa zici o vorba buna fiecareia!Pupici tie, cretului si bulgarelului!

Shose am vazut poze!Si continuarea?ne tii in suspans!

LauraD ce mai faceti? Cred ca ai inceput serviciul.

Miky felicitari!
Fetelor, mai tarziu un pic de ora 5 nu vreti intalnirea? E f. cald atunci.Noi am inceput sa iesim pe la 7 seara in parc.Poate s-o mai racori totusi, dupa ploaia de aseara.

Stancutza vazut poze noi cu Sofia.Eu vad ca iti doarme fata bine merci, hehe, cel putin in poze!

TinnaS va tin pumnii sa va iasa analizele bine!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi sa fiti sanatosi,cumintei si sa va bucurati parintii tota viata puiuti!!!

Acu' vin si eu cu cateva intrebari,m-am hotarat sa incep dive la 6luni asta inseamna pe 01 august,la inceput nu ii voi da fructe iar cand voi incepe cu ele pe piata nu se vor mai gasi caise,piersici,pepene galben, fructe de sezon in general m-am gandit sa bag la congelat sau sa fac compot,la conge nu stiu cum va fi cand le voi scoate, compotul nu trebuie sa contina zahar si conservanti, are cineva vreo idee mai buna?

Theli nici eu nu am ajutor,cu toate ca mama si soacra sunt amandoua pensionare,o data la 2 sapt vine o tanti la calcat si cam atat,eu mai si lucrez acasa, am ajuns de ma culc la 2-3noaptea si ma trezesc la 7,nu mai zic ca mananc pe fuga, fac dus pe fuga, manichiura din an in paste, la coafor nu am mai fost de luni bune in conditiile in care mergeam aproape saptamanal inainte sa nasc,dar asta e sper sa am macar o ora pe zi si pt mine(visez cu ochii deschisi)singura relaxare e cand mai citesc pe forum 10-15min pe zi.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata fetele!

Roli25

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

theli Nici eu nu am pe nimeni care sa ma ajute inafara de sotul meu care e acasa de pe la ora 18.Da nu pot zice ca am lipsa de timp liber, adica ma descurc nu as avea nevoie de cineva in plus.Mama desi sta la 5 min distanta de noi nu prea vine ca lucreaza si ea (inca, va iesi in pensie de boala luna asta) pana la 5, si e prea obosita sa mai vina la mine.Soacra-mea e dintr-un sat,si ea vine doar duminica pt 10 min si pleaca, ea oricum nu ar avea timp pt ca are grija de celalalt nepot care e non stop la ea ca de ma-sa nu are vreme ca lucreaza.
Deci nu are cine sa ma ajute, dar cum am spus nici nu as avea nevoie.Eu am un ap mic de 2 camere, nu cere prea mult timp pt curatat, si mai am noroc si ca Razvan doarme f mult ziua.
Chiar dupa ce s-a nascut la vreo 2 sapt am ramas singura singurica pt ca sotul meu a plecat pt 3 sapt in Italia, si atunci chiar a fost mai greu pt ca nu prea dormea deloc nici ziua nici noaptea.Si tot nu am avut cine sa ma ajute, tot singura am fost.
Acuma luni iar voi ramane singura, dar doar pt 3 zile, tot pt ca pleaca sotu in delegatie in Italia.Na ce sa fac, m-oi descurca.

Miki baby felicitari!!!!
Shose felicittari pt botez, inca nu am vaz pozele, dar promit ca ma uit cat de repede.

Eu ieri am scos o gramada de poze cu razvi de pe calc si le-am asezat intr-un album, asa frumos, in ordine cronologica.Si mai am de scos inca o gramada, ca de are cateva sute, oricum am selectat din ele, da tot au iesit multe.

Na ca s-a trezit maimutica, ma duc sa ii prepar pireu de legume.Azi ii dau si caisa.
Revin dupa e doarme iar.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata si de la noi!!n-am prea citit din urma ca sunt tot cu invatatu, am prins-o pe mama mai libera si sta cu robert iar eu invat de zor...
am apucat sa vad poze de la botezul lui pipe foarte frumoase!!!ce grasuna e ea, si are niste ochisori minunati!!iar shose mamico esti tare frumoasa!!
si eu ma simt ca naiba n-am timp deloc de mine, abia reusesc sa fac un dus cand in alte veri faceam 5 pe zi...off nici sa ma mai machiez, de o LUNA vreau sa merg sa ma pensez si nu apuc!!!!off poate dupa licenta..
nu va mai zic ca am fsot duminica la gratar si am stat imbracata ca nu ma simteam bine sa ma desbrac cu burtoiu meu...si toate erau asa de slabe...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Noi ne-am trezit la 6, papat si facut cacutz, spalat, imbracat si iesit in parc. Eram singura cu carucior pe-acolo doar niste joggeri mai serveau parc la 7 jumate dimineata. Dar pitica a fost cuminte (ma rog, i-a luat vreo 40 minute sa adoarma) dar pe urma a dormit vreo ora jumate . M-am asezat si pe banca, am si citit ceva...

Ema, Sofia mai SI doarme :-) de regula afara prinde somn, dar somnurile ei sunt in medie de cate jumatate de ora. Mai ziceam eu odata ca am observat ca i-am facut muuulte poze dormind, de bucurie cred

Rochita verde pe care o admirati este de fapt un maieut turcoaz, ceea ce-mi aminteste ca a inceput perioada reducerilor la La Redoute :-)))

Ramo, Shose a avut botezul nu noi, dar ne bucuram si asa :-)

Shose, ultimele 2 pagini din albumul Sofiei au poze mai recente...

Mada nu stiu cum rezisti, mi se pare tare greu cu atatea pe cap, mai ales ca exista doua potentiale ajutoare...

Theli, va cam grabeste doctorita aia a ta...

Tinna, sper sa fie bine Luca in urma tratamentului, iar investigatiile sa nu arate nimic nasol. Probabil dr-ii se gandesc la ceva similar cu ce are Sofia, adica un defect al caliculilor renali (hidronefroza). Chiar si asa, se poate corecta de la sine. Noi asta speram cel putin...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Stancutza, da asa e,

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Adela este mai bine, nu a mai facut febra,a fost o bacterie care a dat infectia.Spera sa le externeze curand.Le-am transmis gandurile voastre bune!

Apropo de dusuri..fetelor eu nu am apa calda de 2 zile si s-o tinem asa pana duminica.

Apropo de ajutor...si mama ar putea sa vina mai des, deh asta e, bine ca ma ajuta sotul si ne crestem copilul impreuna, ca doar cu el l-am facut.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput