*Gravidute de noiembrie-decembrie (48)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

buna burtici....
abia acum am reusit sa termin de citit si sa va scriu....am avurt extrem d emulta treaba azi...am fugit de la servici si eu si sotul si am fost sa nasim nioste prieteni la cununia civila...ea naste la sf lui iulie si vroia legalitate....am revenit la birou si de atunci ma agit....cred ca BEBE DAVID face tumbe si ma cearta ca il agit si pe el...
CATA....trebuie sa fie bine....cei 2 louloudakia...au o mama curajoasa si stapana pe ea....asa ca....CAPU' SUS SI TOT INAINTE!!!! SI EU SI bebe DAVID SUNTEM ALATURI DE VOI!!!!!
KITA...ma bucur ca esti bine si bebe... eu iau asa: CLEXANE, of course, BIO MAGNEZIU, TARDYFERON (4 PASTILE /SAPTAMANA), vitamina C efervescent (1/2 zi), aspenter (de 3 ori pe saptamana: luni, miercurio si vineri)si acid folic 2 mg/zi. atat...

19+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dandusa,Mirtha:sar'mana mult
Va intrebam pentru ca mie nu mi-a recomandat ginecologul nicio analiza pana acum.I-am dus rezultatele de la analizele facute si nimic altceva.Poate ca nu-i cazul inca?Habar n-am...

Flori 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Flori anlaizele de trim. I mi-au fost recomandate la 10-11 sapt.
Urmeaza analizele de trim. II pe care le voi face undeva in sapt.25-26. Ma uimesti cu ce spui despre ginecul tau. Poate e mai relaxat , nu stiu ce sa spun.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ma bucur sa aud ca bebei mici ai Catalinei sunt bine si sper ca, cu ajutorul doctorului, sa treaca repede peste problema care o are cu placenta si mai ales cu contractiile..

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by flori76

Dandusa,Mirtha:sar'mana mult
Va intrebam pentru ca mie nu mi-a recomandat ginecologul nicio analiza pana acum.I-am dus rezultatele de la analizele facute si nimic altceva.Poate ca nu-i cazul inca?Habar n-am...

Flori 13+

si eu stiu un ginecolog care nu pune accent asa de mare pe analize, de fapt pe TT in special...Dar are aparatura de ultima ora si doar daca i se pare ceva in neregula incepe investigatiile.

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna mamicutzele!

Mirtha am avut pb cu netul si mergea foarte prost site-ul, nu puteam sa citesc decat prima pagina de la odisee. Nu ma simt de loc bine, de cateva zile ma simt fara energie si foarte slabita, iar azi deja sunt la pamant. Am lesinat de dimineata bine ca eram acasa si toata ziua am avut ameteli. Sunt la serviciu acum si astept sa vb cu dr. sa-mi mai dea niste vitamine ceva.

Catalina sper sa treaca cat mai repede perioada asta grea pt tine si bebelusii sa fie sanatosi si puternici in continuare.

Pupici la toate mamicutzele

Babyzapi fericita 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna, fetelor!
Catalina imi pare tare rau pentru ca nu te simti bine! Iti doresc multa sanatate si tie si bebeilor, sa va faceti repede bine si sa ajungeti acasica! Brie multumim ca ne-ai spus ce se intampla cu ea!
Mirtha multumesc mult pentru raspunsurile legate de concedii. Am sa ma mai interesez si eu legat de program. Sincer din luna a 7-a incolo as fi vrut sa intru la program de 6 ore si sa merg pana cand se poate la servici, iar chestia asta m-a dat peste cap.

Pe mine m-a topit caldura! La servici am avut o gramada de intreruperi ale curentului electric si trebuie sa folosim vreo 3 zile pana schimba nu stiu ce cei de la electrica, aparatele de aer conditionat pe rand pe cele 3 etaje ale noastre...asa ca am fost varza astazi.
In rest, ma doare rau mijlocul, mai mult oasele, clar se mai lateste bazinul... Bebe misca de multe ori pe zi deja si-mi e taaare drag sa-l simt

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 21+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Medicul la care merg eu, reomanda analizele de prim trimestru, adica atunci cand se confirma sarcina, la a doua intrevedere trebuie sa-i duci analizele...astea fiind cele de medic de familie, si astea de virusi,: rulbeola, cmv, toxo, listeria etc. Apoi 2 morfofetale, TT, si apoi iar analize de medic de familie si streptococ in saptamanile 28 si 36.
Acuma, fiecare medic cu "schema" lui...

Flori, te-ai mutat inapoi in RO? ca acum vad ca nu mai scrie Rejkavik si Islanda la locatie... Te reintorci acolo dupa ce nasti?

Ma bucur pt Catalina, ca totul e in regula cu bebelusii ei, si Doamne ajuta sa ramana totul ok. CU placenta previa, intr-adevar e o situatie mai delicata, trebuie o monitorizare stricta, dar au fost atatea sarcini cu o astfel de placenta duse cu bine pana la capat.

Cu caldura, da, nasol....sper sa mai treaca valul asta o data...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, mersi de vestile despre Catalina.

Pe mine nu ma surprinde ca e vorba de placenta praevia. Cred ca desi mie moasa nu mi-a zis la ecografie, cam asta era si diagnosticul meu daca ea a spus ca "placenta este peste col". Din fericire in ultimele doua saptamani nu am mai avut decat scurgeri normale. Asa ca astept cu mare speranta ecografia de peste doua saptamani.

Babyzappi, ai grija de tine, tu si slabuta si anemica si caldura mare. Prin anul intai de facultate ne intrebam eu si colegele de camera cum este cand lesini. Bine ca acum nu mai sunt curioasa sa aflu, mai ales dupa ce-am experimentat o anestezie generala.
Kita, ma bucur ca tu si baiatul sunteti bine!
Ank83, doar atat, nu mai spui nimic despre voi.
Monicabo, tu mergi la Tutunaru si el este unul dintre cei care recomanda chiar multe analize. Aici in Norvegia, zoonozele nu intra in analizele obligatorii, am facut eu inainte de sarcina in Romania rubeola, toxoplasmoza si citomegalovirus. Aici nu stiu exact toate analizele de sange care mi-au facut ca nu mi se da foaia acasa, stiu de hepatite, HIV, sifilis, glicemie, albumina si ureaplasma, Rh- iar acum varicela dar a fost o urgenta. Iar ecografie morfologica se face una singura in jur de 20 de saptamani.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Catalina imi pare bine ca situatia s-a imbunatatit si bebeii tai sunt bine. Tu si cei doi micuti sunteti in gandurile mele.
Brie, multumim pt ca ne-ai spus de Catalina. Cat despre adus aminte de tine, stai linistita, cand nu am putut sa mai scriu pe forum doar mav si parca inca cineva a mai intrebat de mine. Asa se intampla cand suntem multe, scriem putin mai rar si mai ales ca ne stim majoritatea dintre noi numai dupa nume si mai avem si o fata atasata dupa ce am vizionat pozele. Din punctul meu de vedere e normal sa se intample asa.
Si acum....The Grand Finale!!!!!
E BAIAT!!!!! V-am spus eu ca simt ca e baiat. Acum vreau sa cer ajutorul fetelor care au habar de notatiile astea de la eco sau macar sa faca o comparatie cu datele mele sa vad daca sunt in grafic. Pe ecografie mi-a scris asa:
Sarcina monofetala in prezent cu pelvis interior; D.B.P=39 mm (18 sapt si 2 zile); Femur=24.6 mm (17 sapt si 4 zile); A.C.=132mm (18 sapt si 4 zile); BCF=144batai/minut. A bifat la orbite simetrice, os nazal, membre trisegmentare. Lichid amniotic normal, placenta fundica si anterioare. Varsta gestationala dupa biometrie este de 18 sapt si 4 zile. Data probabila a nasterii 26 noiembrie.
Ma intereseaza de la ce sunt prescurtarile si daca sunt in parametri normali. Va pup

Mihaela 18+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput