*Gravidute de noiembrie-decembrie (48)*
Raspunsuri - Pagina 18
Mirtha spune:
Brie te rog transmite-i Catalinei , daca poti lua legatura cu ea mai usor decit noi , ca suntem alaturi de ea.
Nu as fi banuit asa ceva nici in o mie de ani. Mi se parea ca lucrurile decurg un pic mai dificil dar era de ghindit la o sarcina obtinuta prin fiv sa mearga lucrurile mai greoi. De aici insa pina la ce povestesti este insa drum lung. Ii tin pumnii si ma rog sa aiba sanatate si noroc si sa nu fie decit un hop.
Oare nu e cumva de vina si tratamentul pt. infectia urinara ? Are toate datele pt. diversele medicamante anti - contractii ? Stiu ca in spital , in general , medicii nu recomanda cele doua medicamente anti - contractii. Am fost internata si la prima si la a doua sarcina . In salon cu mine erau cazuri mult grave iar tratamentul era invariabil acelasi si ineficient. Sper ca ea sa aiba o alta comunicare cu medicul si sa vina acasa bine. Au emis vreo ipoteza cu privire la cauza hemoragiei ? 

Kita ma bucur ca esti ok. Incepusem sa intru la banuieli de la atita absenta.
Fetelor mi-am consultat si medicul de familie ref. la concediul medical vs. concediu prenatal. Am zis ca poate viziunea mea de jurist e diferita de cea a unui medic , ca poate fiind in domeniu are cunostinta de vreun act normativ care sa imi fi scapat si care sa reliefeze vreo conditionare intre cele doua. Nici vorba. Mi-a confirmat ceea ce deja opinasem si eu : concediul medical e una , prenatal e lata , nu au legatura unul cu altul si se acorda independent pentru situatiile care au fost create. Prenatatlul ofera insa mai multe avantaje angajatorului asa asta-i singura ratiune pt. care se pluseaza pe el si este mai facil de acordat de medic.Ar mai fi ceva argumente de adus dar ma grabesc sa plec de la servici.
Nu ma simt prea bine si incerc sa nu fortez nota.
Pup si daca nu am rapuns vreuneia dintre voi , nu va suparti ! Situatia este mai putin placuta.
Mirtha
22+
Ramo2007 spune:
Monicus, beau lapte cu cacao, cam o data pe saptamana...si atunci 1 l...zic ca nu e prea mult.
Fug acasa, ca la birou e pustiu.
Ne auzim maine numai cu vesti bune!
Ramo
15+
Puiutul meu scump
leeloo5979 spune:
Catalina sa iti ajute Dumnezeu sa fie totul bine, si rugaciunile noastre sa fie aproape de tine!
Leeloo
20 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
dandusa spune:
Catalina,
imi pare rau sa aud ca treci prin asa ceva...,ne rugam la d-zeu pentru floricelele lu' mama
nu m-as fi gandit ca lipsesti din acest motiv...altfel cu siguranta as fi zis ceva...
tu stii ca santem alaturi de tine si ne esti f draga...
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
flori76 spune:
Andy,Oti sar'mana ca v-ati gandit la mine 

Sunt bine,multumesc Domnului,nu m-a mai durut burtica decat sporadic si slab ca si intensitate.Iau in continuare pastilele(mai am o sapt de gynipral) si ma rog sa fie bine.
Cata:iti spun si aici ca ma gandesc la tine si ma rog sa fiti bine toti 3.
Felicitari fetelor care au aflat sexul bb-ilor
!Intr-adevar,multi baietei la Odiseea noastra.
Fetelor,vad ca voi faceti analize la greu.Eu am facut doar analizele din trim I si astea cu trimitere de la medicul de familie.Voua va recomanda ginecologul sau medicul de familie ce analize si teste trebuie sa faceti?
Flori
13+
Banu2268 spune:
vai vai cate raspunsuri cu tantarii.....
multumesc
in primul rand eu intotdeauna am dormit "bine" asa ca nu m-au trezit nici 10 tantari daca ma muscau toti deodata
bine macar ca v-ati distrat voi pe problema mea
21+ 
dandusa spune:
canicula asta face ravagii domle'...
Crinuta doarme invelita cu un prospop umed pe picioare...,ne balacim cat putem de mult...,mancam numai de la frigider si tot nu facem fata...s-a umplut de bubite mititica...![]()
Banu,
draga mea pe aici ca si pe la alte subiecte se mai si rade/zambeste...,daca ai luat-o personal fara sa tii cont de emoticoane...cam greu sa intelegi esenta...da' ma rog...
oricum am retinut ca nu stii de gluma...tin cont data viitoare![]()
Flory,
nu stiu de alte analize pt trim 2,sper sa ajung si eu la med de fam sa vad ce zice...la ginecolog am programare pe 1 iulie...
de la prima sarcina nu-mi aduc aminte sa fi facut altceva decat TT...in trim 2
Olivia,Oacenborn,
totul ok?
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
diana21 spune:
quote:
vai vai cate raspunsuri cu tantarii.....
multumesc
in primul rand eu intotdeauna am dormit "bine" asa ca nu m-au trezit nici 10 tantari daca ma muscau toti deodata
bine macar ca v-ati distrat voi pe problema mea
Eu am crezut ca TU glumesti, de aia nici nu am raspuns
!....................
Fetelor, am vb. de dimineata cu Catalina, e inca in spital, e destul de suparata, insa eu cred ca lucrurile isi vor reveni. Se pare (nu e inca sigur) ca pb. cu sangerarile e cauzata de una dintre placente (cea a fetitei) care e praevia, si am inteles ca e chiar deasupra colului. Eu stiu ca asta poate duce la hemoragii in sarcina. Acum principala pb. e ca dr. sa reuseasca sa ii opreasca contractiile, care am inteles ca sunt foarte dese si dureroase. Catalina e pe maini bune, am inteles ca dr. ei este foarte buna, face Gynipral prin perfuzie si e si pe antibiotic. Eu am mari sperante ca o sa fie bine!!! Bebelusii sunt bine, ei nu sunt afectati de problemele pe care le are mamica lor! O s-o mai sun zilele aste si ii voi transmite ca va ganditi la ea!
Eu ma rog din inima mea pt. gemenasi, sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!

_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
19+
Mirtha spune:
Diana ma bucur ca ne masi dai vesti si mai ales ca sunt mai bune ! E bine ca i se da tratament adecvat anti-contractii si nu vesnicul amestec litic glazurat din plin cu nospa. E nrmal sa fie foarte suparata , cine nu ar fi in situatia ei ?
Nu mi-s fi inchipuit ca placenta prost pozitionata poate genera hemoragii de la o virsta asa mica a sarcinii . Nu stiu de ce - probabil era mai degraba o dorinta inconstienta - aveam impresia ca placenta praevia poate genera hem. undeva mai tirziu , chiar in aproierea nasterii. Dar se pare ca nu e asa. De fapt nici un articol nu dadea o virsta anume a sarcinii de la care pot incepe probleme , asa ca era doar imaginatia mea. Poate ca in timp se va ridica si la ea ca si la mine. Multumesc lui D-zeu ca pe 18 sapt. era ridicata cu 4 cm. deasupra cervixului ca uite ce se putea intimpla. Nimeni nu are garantii in nici o etapa a sarcinii.
E bine ca sarcina e destul de marisoara si ca bebeii sunt bine.
Parca mai este cineva care se plingea de problema asta ? Bebecris ori Mamimiselli . Sa nu dati daca sunt in eroare!
Leeloo , Anes multumesc pentru sugestia referitoare la Maalox. Se apre ca tine figura. Trec arsurile si nici balonarea nu mai este atit de agresiva. parca e ceva mai suportabila.
Dandusa am aplicat si metoda micsorarii portiilor. Maninc mai ptuin si mai des. Mai des nu ca as vrea eu dar daca iau doar 4-5 inghitituri de alimente e firesc in citeva ore sa imi vina foame la loc. Da" macar senzatia nu mai infioratoare ca ieri. Una peste alta nu as fi crezut nici rupta in doua ca de durere pot micsora in halul asta portia de mincare. Dar se pare ca se oate !
De la Babyzapi are cineva vesti ? Stiu ca era foarte suparata din cauya anemiei.
Merg sa mai lenevesc un pic. De cind au inceput caldurile parca nici creierul nu vrea sa mai functioneze decit in "revizie".
Mirtha
22+
Mirtha spune:
Aaaa...uitai : Flori toate analizele pe sarcina mi-au fost date de gineci !
Nimic de medicul de familie. La ME am mers cu rezultatul in copie al analizelor - l-a capsat pe fisa medicala - mai merg pentru o tensiune , pentru o greutate si sa iti spun sincer de fiecare data cind am ceva dubii asupra starii de sanatate sar pe telefon si sun ME sau ajung direct la cabinet. Mie imi este mai lesne sa comuic cu ME dar pe probleme de medicatie , tratament sau analize nu merg decit pe mina ginecului.
In caz unei probleme majore pot suna oricind si ginecii. Evidenta tratamentului , a internarilor dar si a starii generale - greutate , tensiune , ecografii - o are insa si ME - ii duc rezultatele in copie.
Mirtha
22+