*Gravidute de noiembrie-decembrie (48)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Amalia cu multa placere . Nu strica niciodata o a doua opinie asa ca merita sa te interesezi. Rugamintea mea este sa ne comunici vestile.

Babyzapi problema cu anemia trebuie cit mai repede tratata. Are niste consecinte foarte dure asupra mamei.
Una dintre ele ai simtit-o chiar azi. Sincera sa fiu am deja emotii cu privire la urmatorul set de analize pt. ca nu m-am simtit deloc in apele mele de vreo 2 sapt. incoace.
Sper doar sa fie de vina caldura , programul aglomerat , finalul de trimestru si alte cauze sau poate chiar faptul ca transformarile de sarcina devin tot mai pregnante si corpul are nevoie de timp sa se adapteze.
Mai tot timpul ma simt umflata si obosita. Abia astept sa vina concediul.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Masmiseli felicitari pentru bebita cu putica ! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Incerc sa gasesc link-ul cu masuratori dar se pare ca e pe stick si sitck-ul pe la servici. Daca reusesc sa il gasesc revin .

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Sarcina monofetala in prezent cu pelvis interior; D.B.P=39 mm (18 sapt si 2 zile); Femur=24.6 mm (17 sapt si 4 zile); A.C.=132mm (18 sapt si 4 zile); BCF=144batai/minut. A bifat la orbite simetrice, os nazal, membre trisegmentare. Lichid amniotic normal, placenta fundica si anterioare. Varsta gestationala dupa biometrie este de 18 sapt si 4 zile. Data probabila a nasterii 26 noiembrie.
Ma intereseaza de la ce sunt prescurtarile si daca sunt in parametri normali. Va pup

Mamiseli, uite masuratorile mele de alaltaieri, 19s si 1 zi de la UM:

BPD (diametrul biparietal, adica distanta de la tampla la tampla) - 4,7 cm (corespune 20s+3z)
HC (circumefrinta capului) - 16,3 cm (coresp. 19s+1 zi)
AC (circumf. abdominala) - 15 cm (coresp. 20s+2z)
FL (lungimea femurului) - 4 cm(coresp. 19s+4z)

BPM (ritm cardiac bebe) - 136/min.

...............................

Legat de problema Catalinei, sa stiti ca dr. inca nu s-au pronuntat exact care e cauza, ei nu au exlus nici varianta unui hematom. Noi am presupus ca e de la placenta pt. ca acum a aflat cum e inserata placenta fetitei. Deci...inca asteptam vesti!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Multumesc Mirtha. Sunt super fericita. Si am uitat sa spun ca a miscat bebe luni seara. Un fluture usor in partea stanga a burtii si o zvacnire a muschiului. Sunt aproape sigura ca el era.

Mihaela 18+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Am schimbat semnatura!!
Diana am cautat in graficele puse pe prima pagina valorile de la mine si se pare ca se incadreaza in limite. Si la tine cred ca e la fel. Pupici.

Mihaela 18+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mamiseli felicitari pentru bebe baietel!!!
Mirtha daca am sa aflu noitati, am sa va tin la curent!
Va pup! Ma duc la nanic...

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 21+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
mamiseli felicitari pentru baietel si pentru miscarile acestuia sa cresteti mari si sa fiti sanatosi
babizapy rezolva problema anemiei...ia vitamine ceva vb cu doc ce se poate face sunt sigura ca sti mai multe din moment ce lucrezi in domeniu
mirtha problemata cu creierasul o am si eu gata e pe butuci deja da memory failure
la mine deocamdata nicio buba da na nu zicem hop pana nu sarim gardul...
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Am uitat ce era mai important! Mamiseli, felicitari pt. baietel!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Catalina- ma gandesc la tine si la cele 2 floricele. Sa va dea Dumnezeu sanatate.
Mamiseli- felicitari pt baietel!
Eu sunt obosita. A fost prima data de cand sunt gravi cand am mers singura la Constanta. Daca de obicei nu ma intrecea nimeni pe autostrada, acum am mers f prudent, cu viteza legala.

==========
Corina 16+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mamiliseli, felicitari pentru baiatelul sanatos. Ce bine ca poti sa simti ce este bebe, eu am sperat prima data la fetita dar nu am simtit nimic si acum tot nesimtita .

In schimb am observat ca nu imi mai aparea linea negra, sa fie bb alt sex comparativ cu bb 1?

Ma bag sa fac capitol nou. Vad ca si Mav si Olivia lipsesc de cateva zile, stit ceva de ele?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput