Bucurii de sept-oct 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_sp_mica/Adriana_sp_mica.jpg)
Adriana mica spune:
Buna seara,
Multumim tuturor pt incurajari!
Am ajuns astazi la medic; nu este laringita (asa cum suspectase pediatra), in schimb are foarte multe mucozitati (nas si gat) plus o tuse infioratoare (dar nu "latratoare" cum ar fi fost in caz de laringita). Asa incat vom ramane pe tratamentul prescris initial (Augmentin si aerosoli). Nu sunt prea incantata de faptul ca ia antibiotic si poate nu era neaparat cazul, dar am inceput deja tratamentul aseara (cand pediatra nu a reusit sa il consulte si a preferat sa fie foarte-foarte precauta), il vom continua inca 4 zile si gata! Sincer, chiar ne-am speriat atunci cand pediatra ne-a avertizat sa fim foarte atenti la cum respira si, la cel mai mic semn ca se sufoca, sa plecam de urgenta la spital. Va dati seama cu am, sau mai bine zi nu am dormit noaptea trecuta. Dupa doua doze de antibiotic, deja se simte mai bine, speram sa treaca fara urmari.
Cat priveste "eruptia" de pe gat si omoplati, a inceput sa mai paleasca. Poate o fi fost de la transpiratie, poate de la viroza, nu stiu sigur. Oricum, un remediu foarte bun s-a dovedit a fi apa termala (este si racoritoare, iar Dudu este foarte bucuros ca are in sfarsit si el "pishul", adica spray-ul lui, asa cum are tati. Scrie pe propspect ca se poate folosi printre altele, si pt arsuri solare si tot felul de iritatii.
Mirabela, am citit si eu cazul semnalat, din pacate nu am auzit nimic despre asta. Cu siguranta, trebuie sa invatam sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de cei dragi, nu se stie cand se poate intampla ceva de genul asta! Ma rog ca Dzeu sa le dea putere parintilor sa lupte pt puiul lor!
Roxana, sa fiti sanatosi toti patru! Ce mic mi se pare Victoras!
Itzy si Lilina, multumim pt initiativa!
Astazi Dudu a facut pt prima oara la olita. Se scremea, bona l-a intrebat daca vrea sa incerce la oala, "ca Ana". Si, spre surprinderea ei, a acceptat si chiar a facut!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mephala30 spune:
am vazut poze cu copilasi frumosi: Roxana de Floricel, Cosmina de Monique, gemenii Adinei -ce scumpi sunt! si Victorasul Roxanei, .
Itzy, ft. frumos buchetul, felicitarea, totul; multumim matusico! :)
Mirabela, am citit despre cazul bietului copilas, groznic!
Din pacate, n-am nicio informatie, acum aud prima data de asa ceva...
multa sanatate micutzei si putere sa lupte parintilor.
Gety, pe 15 august mergeti la mare? Noi plecam in jur de 17: la Navodari vom face plaja si ne vom distra in Mamaia.
Voi spre ce statiune v-ati orientat?
Carmen, Iustin & Teodor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Itzy, Lilina, ati fost foarte inspirate in alegerea cadoului pentru Roxana si cel mic. Multumim frumos! Mi-a placut si aranjamentul floral!
Roxana arata foarte bine, iar Victorasul e tare scump, cumintel si asa de mic imi pare... am uitat cum e cu bebe proaspat in casa... Tare simpatica e Daria, cand o supravegheaza pe Roxana alaptandu-l pe Victoras.
Anca, eu crema o fac asa: topesc intr-o oala cam 200 g zahar; cand s-a topit inclin oala astfel incat zaharul sa se repartizeze uniform pe fundul oalei si pe peretii acesteia; separat bat 8 oua cu 150 g zahar, un praf de sare si un litru lapte. Amestecul il torn in oala si dau la cuptor. Crema imi place sa fie mai zemoasa. In ultima vreme dupa ce se coace crema pe jumatate, scot oala din cuptor si torn un pandispan din vreo 5 oua si dau iar la cuptor. Si asa am tort de zahar ars
Gety, bine ati revenit, ma gandeam sa nu fie ceva cu voi.
Alexandrina 26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sephora/Sephora.jpg)
Sephora spune:
Va pup fetelor
Sper ca vedeti ce ora e si io sunt aici,n-am somn,ma scol diminetile la 6-7 cand copilul vrea lapticul si nu mai pot adormi,bine am si o gramada de griji pe cap cu deschiderea magazinului,cred ca in 2 saptamani il dam gata.
EU sunt bine,nu ma mai doare nik,piatra nu stiu daca am eliminat-o,la dr inca n-am ajuns normal.
Matti e super fericit,toata ziua e pe afara,alearga,mananca super bine,doarme bine sunt tare multumita de el si parca s-a mai desprins un pic de mine,nu mai sta toata ziua calare.
Itzy multumesc ca te-ai ocupat de tot si ca ne-ai tinut mereu informate.
Roxana inca o data felicitari,sunteti o familie perfecta super frumosi,Doamne cat de mic mi se pare Victoras pe langa Daria.Iar tu arati super bine,esti intradevar o mamica implinita.
Adriana multa sanatate lui Dudu.
Mira sa va faceti bine,despre acea boala nu am auzit,imi pare rau ca nu pot sa fiu de folos.
Floricel sa stii ca si io l-am inscris pe Matteo la cresa,o sa mearga de pe 15 septembrie,cum Petra va pleca in Ibiza ptr o perioada mai lunga asa ca nu ma incumet sa caut pe alcineva ca nu as avea incredere.Vazut pozele,tare cocheta fata mai ai.
Alexutza nu stiu ce sa zic,ea decide,daca o vrea sa vina eu sunt aici.Daca venea ea trageam o tura si pana la Suceava,asa nu stiu daca voi ajunge,la Iasi sigur saptamana viitoare.
Vazut pozele de Cosminuta cu piscina,ce terasa lata aveti,iar tu esti o schiloada.
Adina vazut cei 2 iubiti,tare scumpi mai sunt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Sephora, mult succes cu magazinul!! Sa mergi totusi la doctor, cand o sa ai timp.
Alexandrina 26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
good morning Bucurii
superbe pozele cu Daria si fratiorul ei Victoras, cu mami Roxi si cu tati Tudor, m-au impresionat pana la lacrimi....mai ales cum se uita Dariutza la fratiorul ei....Roxana, cred ca-ti creste inima cand o vezi pe printeza ta ca ii da tarcoale lui Victorash, o sa-ti fie de super ajutor
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
Monique_new spune:
Buna dimineata Xandrutza.Vad ca esti singurica pe aici.
Ieri nu am reusit sa mai intru pe forum asa ca recuperez astazi.
Roxanaaaa doamne ce frumosi sunteti toti 4 se vede fericirea pe fata voastra. Tu arati super...o mamica implinita.Nu-mi vine sa cred ca au fost si bucuriile noastre asa mici, chiar mai mici decat Victoras. Daria se vede ca il iubeste deja pe fratiorul cel mic. Sa vezi tu ce ajutor o sa ai din partea ei
.
Alina & Lili, f frumoase hainutele si buchetul.Ma bucur ca i-au placut si Roxanei.Sper sa reusesc sa dau de voi prin parc cat mai curand, sa va dau banutii.
Sephora bafta cu magazinul. Sa sti ca nu sunt chiar schiloadami-au mai ramas ceva forme in unele parti.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
ramomar spune:
'neata,
Roxana esti o mamica fericita si implinita cu asa comori langa tine ; se vede pe fata ta, care radiaza
Felicitari mamicoo! Victoras e un dulce, seamana bine cu surioara lui, care deja il adora!
Sephora multa bafta in deschidera magazinul!
xandrutza
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
Mirabela, despre boala copilasului nu stiu nimic. Ma gandesc ca poate ar fi bine sa consulte si un medic homeopat. Sunt f multe plante care ajuta la scaderea colesterolului, insa nu stiu care ar merge la un bebe asa mic. F bun este si omega 3 din uleiul de peste, dar la o prima cautare pe google am gasit ca se da peste 3 anisori. Eu am luat in sarcina, poate se poate lua totusi si in cazuri extreme. Din pacate nu cunosc nici un medic homeopat.Sanatate multa.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
ramomar spune:
inca o data multe multumiri lilina si Alina pentru ca v-ati ocupat de surpriza Roxanei. Florile sunt minunate, la fel si hainutele!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)