Bucurii de sept-oct 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Alexandrina 26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Mira, imi pare tare rau ca nu stiu ce sa spun despre acel caz, decat ca ma rog ca totul sa fie bine pentru micuta. Nu se pot interesa la o clinica din strainatate pentru un diagnostic clar si o schema de tratament?
Eu nu am noutati momentan, Maria e bine, nepotica noastra si-a luat rolul de "sora" mai mare foarte in serios, deci totul e OK. Aseara cand am ajuns acasa am ramas cu gura cascata, era sufrageria aproape goala. Asa mi s-a parut initial. De fapt nepoata-mea muncise toata ziua sa faca ordine
Lilina si itzy, multumim pentru noutatile despre Roxana si bebe Victor. Poate se poate intalni vreuna din voi pe la inceputul lui august cu noi, sa-i facem si noi un cadouas lui Victoras (nah ca am facut rima ) ca nu cred ca Roxana va avea prea mult timp
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
lexi, sa inteleg ca vii la noi ? sau sa venim noi la tine ?
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Pai ne intalnim si noi intr-un loc neutru, un parc ceva... Asta daca puteti si vreti, bineinteles. de
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
![](images/user_woman.png)
GETY spune:
Am servit si eu o salata de rosii cu castraveti.
Xandrutza, ieri am fost ocupata dimineata cu , afara n-am iesit ca a fost foarte cald. Abia ieri pe la 18 am scos-o afara pe Maria.
In schimb am reusit sa vad pozele cu Cosminutza cu mamica ei in piscina. Ar incapea si la mine in balcon o piscinutza, dar la mine nu bate soarele decat dimineata si ma gandesc sa nu se faca racoare dupa aia.
Am vazut pozele cu gemenii. Sunt foarte nostimi. AdinaF, nici Maria nu sta la pozat. Cum vede ce intentii am, cum intoarce spatele.
Am vazut si pozele cu Lexi miresica. Am vazut-o si pe Mexxa cu o poza pe acolo. Toate miresicile sunt frumoase.
Mirabelac, am citit si eu postarea pe forum, chiar nu stiu nimic despre asta. Imi pare tare rau.
Pe 14 plecat la mare? Noi pe 15.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
A, si mai vazusem poze cu Roxana a Floricelei79. Frumoasa fetita, inaltuta, nu a renuntat la margele inca
Daca aveam pareri proaste despre bone, acum m-am ingrozit, nu alta. Mai vazusem la televizor, pe la straini, asa ceva. Totul e posibil.
Cristina, pupam Vladicul tau sa nu-l mai doara asa tare cand ii ies caninii.
Adriana_mica, eu zic sa mai consultati un pediatru.
Si Mariei i-au iesit niste bubite mici pe corp, cred ca de la caldura, ca la fel i-au iesit si anul trecut cand a fost foarte cald afara.
Iar febra pot face si de la caldura, daca e foarte cald in casa, asa mi-a zis mie dr. ei, in caz ca nu sunt alte cauze.
Asa creste Maria Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Dragelor am vb iar cu Roxana, mi-a spus din nou ca va multumeste tuturor si va pupa. Au ajuns acasa la pranz, Daria este innebunita dupa fratiorul ei, nu voia sa manance, voia doar sa se joace si sa stea in preajma lui...
draga de ea...Au apucat sa faca cateva poze si mi le-a trimis mie sa le postez ea neavand inca timp. Aranjamentul floral i-a placut f mult ...zicea ca l-ar pastra toata viata
.
www.flickr.com/photos/12644193@N07/2613346924/in/set-72157605824222318/" target="_blank">POZE ROXANA01
Si aici aveti:
www.flickr.com/photos/12644193@N07/2613348364/sizes/l/in/set-72157605824222318/" target="_blank">aranjament floral
www.flickr.com/photos/12644193@N07/2613348156/sizes/l/in/set-72157605824222318/" target="_blank">flori
www.flickr.com/photos/12644193@N07/2613348856/sizes/l/in/set-72157605824222318/" target="_blank">hainutele si felicitarea
www.flickr.com/photos/12644193@N07/2613348768/sizes/l/in/set-72157605824222318/" target="_blank">text -felicitare
www.flickr.com/photos/12644193@N07/2613348586/sizes/l/in/set-72157605824222318/" target="_blank">hainute
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Wow ce poze super! Roxana radiaza toata, emana atata fericire! Victor e duuuuulce foooc
iar Dariuta e tare scumpa cum isi studiaza fratiorul. Roxana, sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si fericiti! Sunteti o familie superba!
Itzy, multumim pentru poze de
scumpik_lui spune:
Itzy si Lilina multumim ca v-ati ocupat de tot, tocmai l-am admirat pe Victoras si Daria, sunt niste scumpei, si am vazut florile care mi-au placut f mult si hainutele cu felicitarea...
La noi e foarte cald, mai ales in casa ca bate soare in geamuri de la ora 12 si pana apune...si inebunim de cald, plus ca am mai facut o ciorbita si ceva la cuptor
Luca ma termina cu prostiile, mai nou bea apa din canitza lui si ce ramane o varsa pe covor sau pe parchet si se balaceste cu mainile. Daca ii iau cana sa nu verse urla parca l-as taia, nu stiu ce sa mai fac sa-l dezvat.
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Cristina la fel se trezeste si Luca noaptea si plange de nu-l pot linisti, si la somnul de amiaza la fel, sigur e de la canini.
xan ziceai ca ai reteta de la crema de zahar ars? mi-o dai si mie? eu am avut una si am facut-o ieri dar nu mi-a iesit cred ca stiu si cauza, toata compozitia se cocea pe bait, a ta e la fel? de aia nu mi-a iesit, sunt sigura, plus de asta am spart si un bol de iena f fain, asta e. Reteta la prajitura cealalta ti-o dau maine, sper ca nu te superi, dar nu am timp astazi.
Itzy i-am dat lui Luca limonada, dar fara miere, doar apa cu lamaie , s-a cam instrambat dar ia placut. Noaptea ii dau un body cu maneca scurta si un pantalonas f subrire, ca nu e f cald noaptea, si geamul e inchis, deocamdata.
Mirabela imi pare rau, dar nu am nici un raspuns legat de ceea ce ai postat. Multa sanatate si tie si lui David
Floricel imi pare rau de ceea ce ai patit cu bona, o lume nebuna nebuna . Am vazut pozele cu Roxana e tare dulcica
, sa stapanesti sanatoasa masinuta si multi km.
Monique ce fain de voi ca aveti terasa asa mare, foarte frumoase pozele, imi place cea in care Cosmi e in piscina singura si sta pe spate si cu manutele intinse si se tine de piscina.
Adina am vazut si pozele voastre cu gemenusii, sunt foarte draguti, unul seamana cu mami si unu cu tati, nici nu zici ca-s gemeni
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"