Bucurii de sept-oct 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_sp_mica/Adriana_sp_mica.jpg)
Adriana mica spune:
Itzy, noi il imbracam pe Dudu in pijamaluta intreaga (maieu sus, si in partea de jos pantalonasi scurti, dar cu totul). De regula i le luam un nr mai mare (dar deja este din ce in ce mai greu sa gasesti pt 24 de luni) si cred ca este ok asa. Iar daca intr-adevar mi se pare foarte cald, las geamul pe oscilobatant si trag draperiile.
In ceea ce priveste simptomele lui Dudu, eu chiar nu stiu ce sa mai cred: pediatra a concluzionat ca nu este rujeola (eruptia este cam aspra la atingere, nu este epidemie in Bucuresti) si ca "bubitele" i-au aparut de la caldura. Sa ii dam cu apa termala si cu Atoderm (de la Bioderma), ceva Sinupret pt mucozitati si cam atat. Gatul este curat, la plamani nu se aude nimic. Aproape ca ne linistisem, dar astazi a facut din nou febra (nu mare, doar 38.3) si este atat de ragusit incat de abia i se mai aude vocea. Sincer, nu stiu ce sa fac. Incerc de dimineata sa sun pediatra, dar nu este de gasit; nu stiu daca este cazul sa ma panichez, dar macar sa ii dau ceva pt raguseala. Va rog, imi puteti recomanda vreun siropel eficient?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alexutza_26 spune:
Seara buna fetele, acum am venit din plimbarici...
Itzy - am trimis si noi banutii, 12 lei de la ING. Si asteptam impresii si poate vreo pozica cu Victorasul
Adriana - poate Tantum Verde ar ajuta putin, asta am folosit noi cand am fost putin ragusiti, altceva nu stiu ce sa zic!multi ici lui Dudu sa se faca repede bine!
Mira - groaznic caz...oofff, viata asta
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si
15+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
seara buna
am fost cu Alina la Roxana la spital, am vazut nepotu', arata foarte bine, era tare haios, tresarea non-stop. I-am dus Roxanei un buchet frumos din mai multe flori, asezat intr-o vaza, o sa vedeti poze, dar nu azi, ca le-a facut Alina pe telefon, si vreo 5 body-uri diverse culori + o salopeta + 2 perechi de sosete.
Roxana era tare emotionata pt.ca am surprins-o, nu stia ca venim, plus ca a zis ca ea e mamica de fata si nu stie cum e sa fie mamica si de baiat oricum am linistit-o noi, i-a spus Alina ca are o familie perfecta, are si fata si baiat, ce si-ar mai putea dori
fug sa spal balamuchisul, ca face numai nebunii, mi-a aruncat o bucata de pepene in pilaf, e un mare cheff in devenire, un mic bucatar
Doamnneee, ce accident groaznic pe DN1 :(((((
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
CristinaGoji spune:
Scriu si eu repede si ma bag la somn, ca-i jale mare noaptea...
Vlad n-a mai facut febra, dar se tot trezeste noaptea in urlete, cred ca e de la canin. Rezultatele la analize sunt bune. A ragusit si el, eu banuiesc ca de la atata plans, ca si la amiaza se trezeste si urla...si noaptea. Noapte facem cu sotul schimb cam de 2 ori, ca nu as rezista atata. Plus ca i-au aparut si lui niste bubite pe corp, banuiesc si eu ca de la caldura, ca si eu am vreo 2, dar el are mai multe. Pentru raguseala eu ii dau Homeovox, Adriana. A mai fost o data ragusit, si i-a trecut bine si repede cu astea.
Alina - inca n-am pus banii ca nu am reusit sa ies prea departe de casa. Incerc maine sa ajung acolo, daca nu maine, atunci vineri. Scuze...
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Am intrat repejor ...ca am niste nervi de mooor! Am facut vreo 13 poze cu telefonul si nu le pot descarca...nu am cablu si nici bluetooth...si nici mms activat...am pus cartela la tel sotului...nu merge...el are bluetooth dar n-are infrarosu...mi-am batut capul...am incercat ...nimic...
Erau poze cu aranjamentul floral, cu hainutele, si felicitarea scrisa...Asta e..o s-o rog pe Roxana sa faca ea maine poze si sa vi le arate.
Victoras e o dulceata...ne uitam la el si nu ne venea sa credem ca au fost si ai nostri la fel de mici, ba chiar mai mici...iti venea sa-l papi nu alta. Roxana e ff bine, a fost fff surprinsa sa ne vada fiindca s-a trezit cu noi in salon (o rexerva care arata super...cu o baie maare, cu tv LCD, f curata...chiar nu ma asteptam sa vad asa ceva la Caritas). Am nimerit usor la ea fiindca am dat de o asistenta draguta careia i-am explicat pe cine cautam si vrem sa fie surpriza sa nu stie. Cand ne-a vazut s-a bucurat ff tare si ne tot intreba cum de am gasit-o
. Va pupa pe toate si va multumeste!
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Acum...nu e f elegant ca postez bonurile si tot...va vedea si ea...dar asta e...eu as avreau sa vada toata lumea exact cat a fost totul...si cat a costat. Am pus bani de la mine ca sa nu mai asteptam cateva zile pana intrau banii de la voi. Lilina a cumparat hainutele si apoi ne-am intalnit la o florarie unde am comandat aranjamentul floral ales pe culori alb-rosu.
Totul a costat asa:
53.97 ron (Hainutele + punguta cadou)+ 155ron(aranjamentul floral + felicitarea)= 208.97 ron (2 milioane 89 mii 700 lei)
Teoretic eu ar tb sa am pe card 180 ron + 35,3 banii ramasi de data trecuta = 215.3 (2 milioane 153 mii lei)
O sa vad si extrasul de cont si ne lamurim atunci.
Aveti aici:
bonul de la hainute 1
bon hainute 2
bon aranjament floral si felicitare 1
bon aranjament floral si felicitare 2
Va pup ...vb maine
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Itzy, multumim pentru organizare! Ma bucur ca ati ajuns la Roxana, la spital si ca ati facut cunostinta cu nepotul. Cumparaturile au fost foarte inspirate, iar cu pozele, rezolvati voi cumva.
Ca sa-ti raspund la intrebari, da, l-am saltat nitel pe bb, dar cred ca lui i-a placut, ca nu a zis nimic; Narcisa a gustat limonada si i-a placut (i-a placut si lamaia, tot musca din ea si nu se mai oprea); peste noapte o imbrac subtire si o invelesc simbolic, ea oricum are grija sa se dezveleasca daca ii este cald (geamul peste noapte sta inchis).
Cristina, tare rau imi pare pentru Vladic, sper sa-i iasa caninul ala odata, sa scape; ma bucur ca analizele sunt bune.
Lilina, pupam micul bucatar! Bine ca nu am fost pe faza si nu stiu despre ce accident e vorba, tare ma deprima chestiile astea.
Lexi, bafta cu gradinitele!
Monica, am facut negresa
Alexandrina 26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Uitam, am dat gata pozele de la Telega, dar nu m-am saturat, cred ca o iau de la capat Lilina, felicitari socrului, e superba proprietatea lui! Mi-a placut mult, asa ca o sa mai vizionez odata pozele, ca-s splendide! Cred ca si celor mici le-a placut acolo.
Itzy, pana intra Roxana poti sa stergi postarea cu bonurile (eu nici nu aveam nevoie sa le vad, te cred pe cuvant).
Mirabela, am citit despre acel caz, din pacate eu nu stiu nimic despre aceasta boala. Sper sa gaseasca o solutie acei parinti; sanatate multa fetitei!
Gety, azi ai lipsit...
Alexandrina 26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
neatza
xandrutza, ramo,lexi si toate cele care ati admirat gradina socrului - multumesc din suflet
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
ramomar spune:
Buna dimi,
lilina si itzy multumim ca va ocupati de tot si ma bucur mult ca i-ati facut surptiza Roxanei
. Abia astept sa-l vad pe Victoras
. Cat despre transparenta, poti sa stai linistita ca eu te cred
si acum sa-ti raspund la intrebari: Patry doarme intr-un body si mai pun o paturica subtire din bumbac pe spate, pe care o da jos sau o ia daca i-o trebuie. Nu o las in pielea goala, mi-e frica sa nu raceasca pt ca eu de multe ori ii las geamul deschis (oscilobatant)in camera.
Limonada nu i-am dat, dar cred ca poti sa-i dai linistita Anei nu are ce rau sa-i faca, daca ei ii place si o bea.
Mira din pacate nici eu nu stiu, dar nici nu am auzit pana acum de acea boala. Of ce rau imi pare de puiul mic. Sper sa se gaseasca o rezolvare si multa sanatate ii doresc!
alexutza ce mai face Gabriel? dar bb-lina mica
Cristina sper sa scapati repede de durerea dintisorilor
festina de cateva zile ma tot gandesc la tine! sigur sunteti in concediu, asa ca un concediu minunat va doresc !
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)