Bucurii de sept-oct 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 19
Monique_new spune:
Adriana, am uitat sa-l felicit de Dudu pt olita. Ma bucur ca este mai bine si nu are nimic grav. Sa sti ca si Cosmi a avut niste bubite, care erau mai mult ca sigur de la caldura. Nu am retinut ce apa i-ai luat .....poti sa mai spui o data sa iau si eu plsss.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

anangel_lexi spune:
Neata!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
itzy-bitzy spune:
Neatza...
Ma bucur ca v-a placut ce am cumparat impreuna cu Lilina. Intr-adevar Roxana radiaza de fericire...am ramas si eu secunde in sir cu ochii la pozele lor...si apoi le-am tot revazut![]()
Sephora sanatate in continuare si mult spor in bussines.
Mirabela ...am omis sa iti spun ca nici eu nu stiu nimic despe ce ai postat tu...
----
Si acum offtopic...
Eu aseara am ajuns ravasita acasa...la ora 21...Am participat la un eveniment organizat cu prilejul "Zilei Natiunilor Unite in sprijinul Victimelor Torturii". Toata ziua m-am vaicarit ca tb sa stau pana seara la serviciu...pt ca apoi sa mi se para extrem de interesant dar si fff trist ...Am vazut un film documentar ...cutremurator...despre victimele din inchisorile comuniste...detinuti politici (elita intelectuala de la acea vreme care trebuia eradicata)...si experientele de tortura ale acestora...Persoanele care au participat ieri la eveniment erau acum batrani de 70-80-85 de ani. Ma uitam la ei si nu imi venea sa cred ce povesteau...una e sa auzi la orele de istorie, sa citesti in carti si alta e sa auzi experientele de viata ale unor oameni de care te lovesti zilnic pe strada...Mi-a atras atentia un batranel (semana cu bunicul meu) ...am aflat ulterior ca avea 83 de ani...n-as fi crezut...fusese in 33 de inchisori...mi-a povestit fff multe lucruri ingrozitoare...mi-a aratat documente,...fusese si coleg de celula cu cineva din garda personala a lui Hitler...si mi-a povestit exact cum a murit H....Parca era ireal ce-mi povestea nu realitate...O batranica isi nascuse la acea vreme, copilul in inchisoare....acum abia mergea...venise insotita de nepoata ei...o tanara f frumusica...
Ajunsa acasa nici nu am putut sa-i mai povestesc si sotului ca as fi plans...Am luat-o in brate pe Ana-Maria si ma gandeam cat de norocosi suntem ...cel putin pana in prezent...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Adriana mica spune:
Monica, noi am luat spray cu apa termala de la AVene, dar cred ca se gasesc si d ela alte firme.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Gata! S-a terminat, a trecut acum vom vedea ce va fi! Multumesc de sustinere! Atat am fost de stresata ca n-am putut dormi noaptea dinainte si aseara am luat somn la 19 si m-am trezit acum!
Imi beau cafeaua si recuperez din urma!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
itzy-bitzy spune:
Adriana...felicitari lui Dudu...Azi papusica mea a iesit afara cu bunicile si nu i-au mai pus pampers
...doar chiloteii...sunt curioasa cum s-a comportat...desigur a avut si alti chilotei de schimb si pampers la ele...Pt tuse nu stiu ce sa iti spun in afara de STODAL...nu mai stiu cine spunea de un alt sirop - Plantusin ....
Itzy-Bitzy
cu
ramomar spune:
itzy tare trista povestea despre detinutii acelor vremuri. Trist, dar adevarat!
Felicitari papusicii ca iese la plimbare fara pampers, uite ce fetita mare are mami
! Dar acasa cere olita? caci a mea nu vrea nici cum, imi arata dupa ce a facut!![]()
beatrix ma bucur ca ai scapat cu bine. Felicitari!
Adriana felicitari si lui Dudu pt olita!![]()
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Ramo
....eiii...o cere cand si cand...se lasa pe vine si spune ca face pp sau kk...si atunci sa ne vezi cum alergam la baie dupa olita...fuga -fuga...ca daca o are prin preajma se joaca cu ea....si-o pune in cap...
sau isi pune jucariile- catei si papusi sa faca si ei
...Alteori vine si imi spune deja dupa ce a facut....sa o schimb.
Dar astazi era in rochita si putea merge doar cu chiloteii...insa cum v-am spus a avut inca o pereche de schimb la ea + pampers in caz de nevoie...![]()
Beatrix bravo, felicitari ...o sa fie bine sunt convinsa
Itzy-Bitzy
cu
Monique_new spune:
Adriana ,merci m-am uitat un pic pe net dar o sa dau o fuga si la farmacie sa vad ce gasesc.
Alina, ffff trist ce ai povestit dar din pacate au existat cazuri
si cate or mai fi si noi nu stim.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

itzy-bitzy spune:
Da intr-adevar sunt fff multi, multi au murit atunci, altii au ramas cu sechele si acum...In film povestea cineva ca si acum daca l-ar opri politia ar simti cum il cuprinde frica... avea peste 85 de ani cred...Si cand te gandesti cat au indurat ...iar acum in loc sa isi traiasca batranetile cu demnitate...mor in mizerie cu niste pensii amarate...de cateva milioane de lei. V-as povesti eu mai multe insa ma opresc aici...am vrut doar asa sa ma descarc oarecum...
Itzy-Bitzy
cu