Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mamii spune:
neatza
Fetelor am si eu nishte nedumeriri in privinta cu integrarea lui ale la masa noastra!Ce inseamna defapt 'poa sa manance ce mancati voi'??
Putem sa le dam bulion, varza, tocanita de 'n' feluri, chiftele...sa ii fac ciorba asa cum mi-o fac mie( cu mai putina sare bineinteles)??Poate vi se pare stupida intrebarea mea ..adica sigur vi se pare stupida..da eu una am o multime de retineri..
eu ii mai dau sa guste...dar foarte putin...parca imi e frica cu trecerea asta la mancarea noastra a adultilor...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
mamii eu i-am dat Marei tocanita de pui, facuta special pentru ea, adica nu am prajit ceapa, am fiert-o cu carnea, cu putina pasta de ardei facuta in casa, am pus si un morcovel si la sfarsit am facut sosul cu faina si lapte ... e un fel de "ciulama" si Marei ii place tare mult ... chiftelute nu i-am facut, mie nu prea imi rausesc chiftelele, cred ca poti sa faci din carne de pui, am facut si ciorba de perisoare din carne de pui, i-am facut si o mancarica de fasole verde, cu carne si cu bulion, ii fac dovlecei umpluti, doar ca in mancarurile ei nu pun sare sau pun chiar un strop, i-am dat si supa de taitei, ciorbele le acresc cu zeama de lamaie, i-am facut si cartofi frantuzesti, cu ou si iaurt, am ras si putin cascaval ... oricum o pregatesc pentru trecerea treptata la mancarea "de adult"
am editat sa spun ca eu mi-am cumparat o carte de retete culinare pentru copiii intre 0 si 3 ani si ma mai inspir de acolo, sunt multe retete gustoase
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
oaana spune:
La multi ani strumfilor care au serbat zilele acestea si desigur pt. doamna Hook...
Alina de la Arad
Ile mai vino pe la noi.
Anya,eu sunt hotarata 80 la suta sa nu-i fac vaccinul lui Aaron,dar am inteles ca tu i-l faci Arinei,Asa este?Ma refer la ROR.
Aaron a fost tare bolnavior,am avut zile teribile numai cu mieunat si numai in brate deci nu sunt prea coerenta..Sa va spun cate ceva despre Aaron.A inceput sa faca cate doi pasi singurel dar cade jos,spune:nani,papa,apa,pui pui,ham ham,de fapt toate animalele sunt pentru el ham ham,vorbeste cu tati la telefon...cred ca vorbeste mai repede pt ca il copie pe Iosua...In rest e un sump,vrea alintat si stie sa ma iubeasca cand ii cer..Acum ne luptam cu trei dinti care pari tare lati
VA doresc o zi frumoasa.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Anya20 spune:
millyy
oanaa, eu nu-i fac ror-ul arinei; anyei i-am facut doar antirujeolos, dar arinei ma mai gandesc daca i-l fac.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Salut.
Am ramas de ieri restanta la un subiect: relaxare. Pai eu ma relaxez numai si numai cu copiii. Nu ca nu as vrea si altfel, dar...Mi-am facut un program de somn de 6 ore ca sa pot sta seara mai tarziu, cu sotul, la un film, un pupic...de astea. In rest, copiii sunt cu mine peste tot. (chiar si acum, cand scriu, ca atunci cand dorm mai apuc si eu sa strang prin casa sau sa calc/spal/etc). Voiam sa raspund ieri la subiect, dar am zis sa-mi amintesc cate iesiri am avut anul asta fara Victor. Le-am asternut pe hartie si mi-au iesit 17. Din care 4 la cumparaturi, 2 nunti si un botez (adice venit acasa din 3 in 3 ore) si de vreo 5 ori am mers dupa Stefan la gradi. A! Sunt 19, ca am uitat doua sedinte cu parintii la gradinta. Propriu zis am iesit de doua ori la relaxare; o data cu Radu si o data singura la o prietena. Si vreo doua-trei ture la cosmetica. "si cu 4 la primarie...", vorba lui Pristanda
Mai voiam sa spun ca simt si aici pe forum ca a venit vara. Nu stiu cum, dara parca mesajele voastre emana mai multa caldura, mai mult optimism. Anya, in special la mesajele tale simt asta.
Simo, scrie mai des. Sau si tu esti timida?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Oana, la timiditate cred ca ma situez imediat sub doamna jadi
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Simo, deci mai sunt sperante? (adica "imediat sub" inseamna mai putina sau mai multa timiditate?)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
X-ray spune:
mamii hai sa-ti zic cum fac eu supele sau ciorbele de mancam toti:respect 2 reguli arunc prima apa in care a clocotit carnea 5 minute si pun sare mai putina.felul 2 nu ii dau tot timpul azi am facut mancarica de fasole boabe dar cu afumatura
,asa ca ea a papat jumatate de borcan de orez cu curcan in care am mai pasat 2 morcovi ce i-am fiert din supa.eu cu siguranta nu-i voi da prajeli sau alte chestii de genul asta.nu ii dai chiftele dar poti sa-i faci ciorba cu perisoare si sa-i dai perisoare.
mare chestie ca a iesti milena in asa forta "din barlog" domnule!
uite a scos-o vremea buna si pe diana....
oana cred ca nu mai sunt restructii vizavi de nimic in legatura cu pruncii nostri si asa nu mai avem pe ce sa ne contrazicem...si toata lumea e hapy!
ilenuta bine ai revenit!
alinutzo azi te sun poate te prind ca ma chinui de o luna sa vorbesc cu tine.
mie mi-ar placea sa ne mai dea luna niste retete de papa pt copii,ea si nu numai....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
andreea c spune:
Buna fete dragi!
Le urez si eu cu intarziere sarbatoritilor de pana acum si le doresc multa sanatate si viata lunga si fericita alaturi de cei dragi.
Ma bucur sa vad ca sunt fete care chiar daca nu scriu prea des, nu sau desprins de grup si mai vin din cand in cand cu mesaje.
Imi lipsesc si mie Andutzy, Jeni, Jadi, AndraZ, Carmena, Lia, Mada si sunt sigura ca mai sunt si alte fete care scriau frumos si mult.
Am admirat o multime de puiuti ...imi place la nebunie sa-i vad cum cresc.
Mai scriu si maine ca trebuie sa plec acasa.
Anya as vrea si eu carticica pe andu0579@yahoo.com.
Merci
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
mamii spune:
alina ms la asta ma referam.cam care sunt alimentele care ar fii bine de evitat ink o perioada.Nici eu nu vreau sa ii dau jumari porc prajit in untura sau chestii deastea ...nedumerirea mea era ca pana unde sa ma extind cu meniurile...Adik pot sa ii dau sa manance o portie de varza calita?fasole?mazare?vinete?nu mai imi vin acu in minte..in fine sunt cam buimaca cu trecerea asta la asha zisa mancare a adultilorl.
P.S am inceput sa mergem pe distante lungi si chiar sa fugim de mami ca ne 'prinde ne prinde ne prinde'
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe