Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
Andrea..Citesc tot dar nu mai am timp sa scriu...sunt tot intr-o fuga...ma intreb daca o sa reusec sa ma organizez mai bine pe viitor sau asta e starea normala de mamica tot timpul cu ceva de facut... Ma rog ca eu mai sunt si cu capul...sunt pe ultima suta de metri cu masterul, am inca socrii in vizita (..a trecut decat o luna...mai am inca una ), in afara de servici mai am de facut un fel de lucrare de diploma + Emily + consortu' ... deci duc o viata cam sportiva in ultimul timp!!!
In schimb nu uit a va citesc! Am vazut pozele cu Eliza a avuto super petrecere ca pentru o mica printesa ce este !! L-am remarcat in poze si pe Mihnea care are niste ochii sa te pierzi in ei!!

Alina as vrea si eu cartea despre vacciuri, daca ai timp sa mi_o trimiti! mad_about2003@yahoo.com

Stiu ca vorbeati de cum ne relaxam...eu cel mai mult ma relaxez in cele 20 de minute cat fac in masina spre casa, dupa servici...sunt singura, am muzica la maxim, geamul dschis si vantul in plete..tocmai am terminat partea mea de zi de femeie activa si am 20 de minute pana intru in rolul de mamica atentionata: joaca+preparat papica+baita+dragalit+in pat...cu Emily ca eu mai am sa il dragalesc si pe taica-su ca o sotie iubitoare ce sunt... Si asa se scurg zilele de luni pana vineri, noroc cu weekenduri-le care mai variaza...De exemplu weekendul asta cred ca o sa variez prin magazine ca au inceput SOLDURILE!!!

MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

deabea acum am reushit sa vad pozele cu elisa de alina si cu mihnea de la petrecerea elisei..SUNT SUPERBE.Alina ai o curte superba!Pozele astea ma fac sa vreau si mai mult sa ma intorc in tara sa aiva si alex o curticica cu un loc de joaca!Te invidiez!Elisa e o minunatie de fetita
Mihnea are nishte ochishori ...de invidiat si deja are fetishoara de baietel ...au crescut shtrumfii noshtrii

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am intrat sa va zic ca eu i-am dat si fasole. Bag retete candam timp. Acum fug ca vin socrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Nu stiu cate ore mi-ar trebui pe zi sa reusesc sa fac tot ce imi propun, dar clar ca 24 nu sunt suficiente.
Drept urmare, ultimile luni au trecut parca intr-o secunda, nu am timp deloc pentru mine, de multe ori ma intalnesc cu al meu la usa, el vine de la munca, eu plec...
e greu...
insa, ca tot vorbeati de relaxare, zilele astea(e soacra in vizita la mine) ptr prima data de cand am nascut am avut timp sa ma relaxez....sa merg la sala, la salon, sa fac o baie, sa vad un film, sa citesc pagini pe DC, sa admir poze, si muuuulte altele.
Sapt viitoare plecam in Filipine intr-o mica vacanta de o sapt, si dupa care... oluam de la capat!
Despre Albstrel...merge in piciorute pe langa sofa, din cand in cand mai pica in botic in incercarile lui de a "fugi" pe langa pereti, sofa,masa...cade, rade, se ridica, si tot asa...
iar face nazuri la mancare, de vreo sapt. nu prea mananca, nu doarme, insa banui ca vinoavti is cei 3 dintisori ce s-au gandit sa sparga gingiuta in acelasi timp...
spune mama, tata, NU, papa, tipa cat il tin puterile daca nu ii dai ce vrea, se trage de par, face adevarate crize de isteriece mai...
se ascunde pe sub masa, intra pe sub pat, face un adevarat show cand suntem amandoi acasa, iar daca il ingnori cumva in timpul demonstratiilor, te cadoriseste cu un mare tipat,pana e bagat iar in seama!
Cam atat de la noi, merg sa mai admir ceva poze, si revin cum am timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nikole, bine ai revenit, intrebam saptamana trecuta despre voi, cele din Japonia, ca am auzit de cutremurul acela mare.

Multumesc tuturor pentru vorbele frumoase despre pozele Sabinei. Multumesc si Alinei pentru comentariul de la o poza, spre rusinea mea nu stiu carei Aline ii multumesc , stiu vreo 6 .

Am admirat pozele de la petrecerea Elisei, ma roade invidia . Sper ca la bb2 sa avem si noi curte si organizare frumoasa. Voiam sa spun ca si Saby papa Exquisa simpla ca si Elise, de mult timp, ii place la nebunie.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

O! Nikole, ce lume noua! Tare dor mi-era de tine si de povestile despre Albastrel...

Eu am intrat, de fapt, sa va zic ca oricat de ciudata/amuzanta/curioasa v-a parut enumerarea mea "a la pristanda" - cum o numeam - am avut mare nevoie sa o pun "pe hartie", caci altfel nu reuseam sa-mi justifica nevoia tembela de a scapa macar o ora de copil. "Mama denaturata" - spuneam. Dar parca nu ma incadram. Asa ca am gasit cauza.

A! La capitolul mancare....noi inca suntem pe vechiul meniu. Piureuri de legume (fara sare si carnea fiarta separat), carnita de pui sau vita, ou, ficat, obligatoriu un iaurt pe zi si fructe (cam 2 portii/zi). Borcanele nu-i plac neam, desi am incercat diverse. Nu stiu ce o sa facem in concediu. Eu astept pragul de un an sa trec, treptat, la meniul nostru.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Stefania, aici la cresa se da mancare gatita, la cresa noastra le da sa bea o supa un jur de 10, la pranz o carnita cu 2-3 legume iar dupa somnul de dupa-amiaza ceva pe baza de fructe si/sau cereale. Mie mi se pare f ciudat sa-i tina pe sandvisuri toata ziua, mai intreaba si la alte crese.

Ilenutza, ma bucur ca sunteti bine, vino mai des pe la noi.

Nikole, vacanta placuta. Ce bine ca ai timp sa te rasfeti un pic.

Mada, esti wonder-woman la cate faci, bafta la master.

Mamii, poti sa incepi sa-i introduci treptat o alimentatie similara cu a voastra, dar cu moderatie, bineinteles. Normal ca trebuiesc in continuare evitate prajelile, alimentele grase, alergene si cele greu digerabile. Eu nu m-as grabi cu varza si vinetele, dar o mancarita de pui cu legume si putin sos de rosii poti sa-i dai.

Pe de alta parte si noi suntem inca la piureuri mixate. E timp suficient sa treaca pe mancare de "oameni mari".

Oana, multa sanatate lui Aron.

Alina.a, mersi pt ca mi-ai admirat comorile. Ma repet, ati organizat o petrecere minunata.

Oana(ghinetz), mersi de urari.

Milly, asteptam poze de la petrecere. Si eu am remarcat ca esti frumoasa "rau".

Somn usor la strumfarie,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Heeei, e 27 iunie, deci azi sarbatorim x 3 !
Deci

La Multi Ani, Filip, baietel de Andicu!

La Multi Ani, Vlad, baietel de Andreea_z!

La Multi Ani, Tudor, baietel de duamna Jadi!

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! Fericitelor mamici le doresc petrecere frumoasa, sa va traiasca baietii si sa fiti sanatosi si fericiti, muuuuulti ani de acum inainte.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

LA MULTI ANIsarbatoritilor de astazi, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi sa va bucurati parintii, si sa aveti mereu in suflete puritatea de acum.

Carla, ce frumos a crescut Saby, si ce frumoasa e in rochita ei ciresica!cati dintisori are?
Cutremurul a fost departe de noi, nu l-am simtit, insa a facut ravagii in Iowata, unde a fost epicentrul, groaznic....
noi deocamdata avem de astea mici, ce te leagana usor, insa...va veni si cel mare cu siguranta, ce se intampla in jurul Japoniei e stigator la cer!China, Thailanda, Philippine, au fost f afectate de dezastre naturale, te ingrozesti ce vezi la posturile locale...

Ghinetz, vreau sa-ti vad piciul! Mi-l arati si mie??

Anto, m-am delectat si cu pozele copiilor tai, Sonia e toata un zambet, e o dulce cu ochisorii ei rotunzi
Si Victor va rapi muuuulte inimi cat de curand, e un baietel f prezentabil!

Astept sa se deschide si alte poze...

referitor la mancare, si noi suntem cam in urma, tot pe vechiul meniu... inca fierbem carnea separat de legume,tot pasat papam(dar nu avem decat doi dinti jos, si 3 ce se lupta sa iasa acum, zilele astea), prefera ficatelul si somon la gratar, cu legume.
Adora iaurtul(al de la Danone binenteles, cel facut de casa nu-i place), si vad ca incepe sa faca nazuri la fructe, el care numai asta manca la inceputuri...ma gandesc ca or fi faze si faze, motiv ptr care incerc,perseverz, dar nu insist.

Supa nu vrea deloc, am incercat sa-i dau si cu lingurita, i-am facut-o crema si i-am pus-o in biberon,ba simpla ba cu lapte amestecata, nu ii place si pace...

Mamii, super pozele voastre, ce fain ca aveti unde iesi pe o plaja....ohhhh, abia stept sa merg in Filipine, sper sa fie vreme buna.
Alex e un strumf rasfatat...de voi, de razele soarelui, de atingerea nisipului...ce frumos descopera el lumea...mi-au placut la nebunie pozele vostre...

astept sa se deschida si pozele Alinei, revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

nikole ma bucur tare mmult ca ti-ai facut putin timp sa ne citeshti si sa ne scrii!Felicitari pentru micile momente de relaxare cred ca iti prinde tare bine!cu'i nu i-ar prinde?Multam de aprecieri la pozici...astept si eu pozici cu Albastrel.Si da intradevar e cam rasfatat asa alex dar nu ma prea deranjeaza inca

Antoanela mercic mult de pont.Nu shtiu de ce dar imi era asa frica de momentul asta ca nu am sa ma descurc sa ii fac mancarica cum ii trebuie lui.

Luna eu una astept retetele tale cu nerabdare

noua ne-au ieshit 2 maselici de sus drept urmare azi de dimineata m-a mushcat atat de rau de tzatzic ca mi a dat sangele in 3 locuri ma doare ingrozitor!Shtiti cumva cu ce as putea sa imi dau??Bepantene nu am

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput