Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
X-ray spune:
am vazut poze cu filip care seamana cu mami fantastic de mult,e tare dragalas,cu lorinuta ce ma omoara cu ochii ei si ce bine merge,felicitari!am admirat doi suberbi strumfi ai lui anto,victor e demential,asa de "smecher" si ochii lui mai topesc iar sonia e o bombonica dulce cu ochi negri,sa-ti traiasca anto!si am aruncat un ochi si prin albumul stefaniei,am vazut-o pe dragalasa de catarina,Doamne ce a mai crescut,e superba!apropo mamico cine e pasionat de fotografie ca sunt superbe pozele!
apropos de relaxare...eu mi-am reluat vechea pasiune,fotografia,acum mi-am permis si eu o investitie in ceva mai bun si citesc carti despre asta,mai stau pe net....in finedeastea...
fug la ea ca e cu caca pana in gat, asa adulmec in camera.am pus poze si cu "puscariasa"....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
X-ray spune:
...in legatura cu mancarea...eu incerc sa o integrez pe eli la noi la masa,ma chinui de o luna.la pranz de ex ieri am facut ciorbita de vaca cu legume.am aruncat prima apa in care a clocotit carnea cam 15 min ,am pus si putina sare si apoi legumele pe rand.elisa adora ciorbita acum,adica de vreo luna.felul doi pulpe de pui la cuptor cu cartofi si cativa graunti de usturoi aruncati ici-colo.am pus si 2 bucati de cartofi dulce,i-am zdrobit cu furculita si cu carnita si gata si felul doi.
eu dimineata ii dau sandwich,cateodata mai pun si sunca de pui,sau crema de branza de la almette sau esquisa,in fine daca am ceva facut de mine bine daca nu macar iau ceva de calitate.peste o luna de zile plecam in concediu si ma bucur ca am descoperit ca mananca si 3 tipuri de borcane cu curcan.
ma duc ca e in cap aprope ,mai dau eu pe aici....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Simo esti tare cu cartea.
Asta cu nu-i voie de ce te streseaza? Ti s-a spus mult sau repetat in trecut? Intreb ca pentru mine ori ca zici NU ori Nu-i voie inseama acelasi lucru.
Monica Karligutza este madam hook, de la karlig=hook in engleza.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
diferenta e ca, atunci cand zic nu, explic si ce nu si de ce nu. pe cand nu-i voie, folosit la toate alea e ca "da-mi si mie aia de acolo"...nu are logica si nici insemnatate
![](icon_smile_big.gif)
Edit: Si eu tot cu distrasul atentiei
![](icon_smile.gif)
Simo
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Va citesc zilnic sa vad ce mai spuneti dar ma stiti, sunt timida si mi-e jena sa scriu
![](radtare.gif)
Simo
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Salutari.
Revin si spun - cu intarziere - LA MULTI ANI pentru Sonia si Mihnea. Sa cresteti mari si frumosi.
LA MULTI ANI si pentru Karli. Muuuuulta sanatate.
si pentru Adela, asa mucoasa cum e, noi tot o iubim.
Am citit cate ceva din subiectele trecute. Mi-a placut mult discutia despre "educatie". Am mai bagat la cap ce nu stiam, am mai consolidat ce trebuia consolidat. O idee insa mi-a mers la suflet. ( valen) "Regulile impuse NU trebuie sa fie incalcate NICIODATA!!!". Si, oarecum in legatura ce ce s-a discutat: Atentie mare la bunici!!! Pot sa strice tot. Ca daca merge cu bunica, de ce sa nu imi incerc norocul si cu mama?
Eu am bunici din cele doua extreme: ai mei care il cam alinta pe Stefan, sub pretextul: "de asta sunt bunicii" Si socrii care din "NU!!! NU PUNE MANA! STAI LOCULUI!!!" nu-l mai scot pe bietul copil.
Am vazut si poze. Nu mai are rost sa spun cat de frumosi sunt copilasii nostri.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
violetan spune:
Anto, carla, multumesc mult!
Va pup pe toate!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
Anya20 spune:
anto, astept adresa ta pe pm.
alinuto, am vrut sa-ti scriu in privat, dar nu ma pot opri sa nu remarc la scena deschisa ca ai o familie minunata, un copil extraordinar, iar tu arati superb! petrecerea a fost pe cinste...sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul...rar vad asemenea oameni carora li se citeste fericirea pe fata.
a, si inca ceva: milly, daca citesti (daca nu, iti va spune alina), esti frumoasa tare. cred ca-ti spune toata lumea, dar nu m-am putut abtine sa n-o fac si eu.
oana (ghinetz)
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana2007/Diana2007.jpg)
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Chiar Mada, astept pozici multe!
Ma intrebam acum vreo doua seri ce-o fi cu Ioana, Paticut, Diana de Canada (Valen stii ceva?), le-am suparat noi cu ceva? SI mai sunt dar am uitat eu acum.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Nu, eu nu m-am suparat pe nimeni, doar ca la un moment dat am simtit ca parerile exprimate aici nu mai mergeau cu ceea ce cautam eu pe acest forum, asa ca am devenit doar un cititor selectiv al forumului, dar unul activ (adica si folosesc informatia utila).
Ca sa ma leg de subiectul deschis de Valen, pentru mine citirea forumului a devenit un mod de relaxare, de la ceva cotidian la ceva saptamanal, si asta pentru ca sunt intr-o continua cursa contracronometru intre servici, universitate si casa.
Victor a devenit veteran in ale creselor, e deja la a doua, la care in doua saptamani a contactat deja doua virusuri, ultimul descoperit azi dupa trei zile de urlete infernale pe care noi le-am pus pe seama dintilor. Se numeste "hand-foot-mouth" si se manifesta prin niste bubite care apar numai pe picioare, maini si in gurita (de-aia plangea si nu mai manca saracutul, saliva excesiv), febra moderata, scaderea apetitului, lipsa energiei, si pentru care bineinteles nu exista tratament...
Nu mai continui cu istoriile mele, ca pierd timpul in care as putea termina de citit restul mesajelor.
Continuati !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Miillyy spune:
Buna Dimineata!Salutari de la Arad. Acum ca am iesit din vizuina, incep sa ma dau in petec
Anya20 (Alina), am citit, am citit ... si m-am bucurat de compliment, mai ales ca vine din partea ta ... o persoana pe care eu o admir foarte mult - frumoasa, desteapta, stilata si cu o familie pe masura.
Azi tinem petrecerea pentru Mihnea de 1 anisor si abia astept sa ne intanim iarasi cu Elisa , parintii ei si cu ceilalti prieteni si rude.
Referitor la subiectul mancare, Mihnea mananca destul de diversificat cand e fara infectie urinara(respectand regulile de baza - fara sare, carne porc, prajeli, etc.).Asta din fericire. Din nefericire nu prea bea lapte si lichide in general (ne chinuim toata ziua cu cateva guri de apa, ceai). Acum, dupa 1 an il integram si noi in familie dpdv al mesei.Dar cu lichidele ....nu stiu ce o sa facem (ma minunez si eu cateodata de copilashii care beau cate 500, 600 ml ceai/apa pe zi + lapte)...el nu vrea sa bea neam nici cu biberonul, nici cu canita ...si mi-e cam frica de deshidratare...plus ca lipsa lichidelor favorizeaza infectia urinara. Eh, ne descurcam noi!Ca acum suntem baieti mari.
M. si Mihnea
M. si Mihnea Gabriel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
Ola, hola si de la noi!
va pupicim dulce si transmitem la toata lumea sanatate si aniverari frumoase!
despre noi ce sa zic: andrei mai are putin si face un an, ne-am mai revenit si noi - adik eu- nu mi se mai pare asa greu, ne distrm f bine impreuna iar baietii sunt scumpi foc impreuna.
Mi se par tare scumpi la varsta asta, andrei la fel, ii vad cu alti ochi toate nazdraveniile care le face
Va pupic si sper sa revin printre activiste cat de curand!
REf la masa, andrei prefera sa manance numai ce mananca si fra-su, altfel e jale...deci adieu mancare de bebici.Ofcorz, preferatul este iaurtul, ceea ce e fff convenabil pt mine
O pajiste de pt voi toate!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)