MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 9
katiapam spune:
neatza
din cind in cind dau cafeaua ![]()
Raluca-tare scumpa e Anais a crescut mult
deja are 3 lunite
vezi cum zboara timpul
Mamii-ce faci vi la cafà?
vezi ca in curind mergem la mare cu piticii sa ii punem in piscinuta la jucarei ![]()
Micio-pe unde mai umbli????
Stefania-inainte erai mereu pe forum,acum nu mai esti.
cine te-a dezamagit asa tare? noi incercam sa ne fim alaturi care cum putem,cine nu se simte bine la subiectul acesta nu scrie am observat si eu dar asta e ce sa facem? noi mai apelam fetele care lipsesc dar dara nu vin...
Bidonsky-noi deja eram cu gindul ca ai nascut
fa cumva sa stim si noi,lasa datele la cineva cine vrei tu,nr de tel sau mess
daca il are vreo gagica dintre noi sa stim sa tinem galerie
Ginger-te-ai aprovizionat pe o buna perioada
bine faci ca sint tare comode
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Fetelor unde v-ati ascuns...pe la umbrica...a mea a inceput sa patruleze si eu pe langa ea.
Am mai pus si eu pozici..ca aseara nu s-a incarcat deloc
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali-ce a mai crescut Soniuta!!
e o sumpa felicitari pt dintuci
p.s. ce bine seamana cu Enrico
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
Daraban-te cred ca te obosesti
nu e usor cu 3 dupa tine
de ulte ori e destul unu singur
incearca sa nu te mai agiti ca asa sufera si Deliuta,stiu cum e ca si eu mai striga si mi ciuda pe ea dar ce stie ea? apoi imi pare rau
dai dai aduna fortele si trece,bun?
Berarpiri-cum e cu mutatul? mai ai?
imediat incepi despachetatul.spor la treaba
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
mamii spune:
uff am trimis un mesaj da time expired..
multam de cafea katiapam deabea astept sa ne vdm la mare ...trece rpd timpul si ajungem sa ne si vdm..sau poate doar la mine zboara asa timpul??
simonicuta unde esti??
bidonsky ....mai bine iti lasam noi un nr de tel ..alege tu o fata sa ne anunti si pe noi cand se produce minunea!![]()
raluca ti-am zis eu ca ai fata mare !GATA DE MARITAT!!!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
dana7mi spune:
Buna dimineata! am trecut sa va salut
m-am trezit dis de dimineata (nici nu prea am dormit din cauza caldurii) cu gandul sa calc ... am pus ceasul sa sune la ora 6.30 ... insa nu am avut nici o putere sa pun masa de calcat ... ceva bun tot am facut. Am cusut 2 litere, pregatesc prosopele pt. fetitele prietenei mele (merg peste o luna, 2 saptamani ,in prima tabara de vara, si eu le pregatesc cate 2 prosoape cu initialele).
o zi buna!
Safari parc
Botanic
mamii spune:
dana ce idee super cu numele pe prosopel!Cred ca te apreciaza foarte mult prietenii tai!dana vroiam sa te intreb ca am uitat!Cand e nascut alex al tau??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Raluk31 spune:
Neatza,ne-am intors de la plimbare,facuta in Reggio de data asta,dupa ecografia soldurilor..Totul e bine,ma bucur ca am mai rezolvat ceva.A trebuit sa mergem de dimineata,asa ca am prins si un pic de racoare. Aveam un chef sa colind magazine, sa stau la vreo terasa..Dar jumatatea mea trebuia sa se intoarca la serviciu,iar noi sa ne pitim de soare!![]()
Katia,ce fain de voi ca aveti planuri de mare...
Mamii,nu-mi dau eu fata asa usor!![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
katiapam spune:
Raluca-ma bubcur ca toate sint ok
si mie imi mai vine cheful de plimbari prin magazine
pacat ca nu a putut jumatatea ta,ce sa facem? ei lucra la servici noi acasa
ne-am planuit deja de o vreme iesirea asta ca nu stam chiar asa departe
Dana-imi place ideea cu prosoapele 
lasa calcatul de seara ca e putin mai bine daca ai timp
fetele stasera trebuie sa pregatesc o cina romantica,e compleanno di maritozzo
m-am gindit sa pun o sampanie la rece asa fara sa stie si sa fac o cina romantica,nu-i place sa isi sarbatoreasca sau cadouri,e genul ca pt el e o zi ca oricare dar ceva tot fac eu ca nu-mi place sa treaca ca oricare alta zi ![]()
ceva idei?????![]()
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
micio spune:
la cafea, pe fuga ca ma izgoneste barbatu de la calculator, are examen peste o saptamana si tine computerul ocupat...am mai fost o dupa-amiaza la mare, in rest pe langa casa, afara iesim dupa 8 seara pana pe la 10 ca este mai racoare, Eduard cand vede ca se face intuneric zice "buiu aceamo nana", dar numai chef de somn n-are, se agita pana la 11 nopatea...
Corina,