MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

pai mai idee de atat ce vrei??Cumpara si o carte kamasutra

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by mamii
Cand e nascut alex al tau??

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

6 august 2006

Safari parc
Botanic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Sa-ti traiasca,Katia!Fa o tarta cu fructe ca desert,se potri cu sampania; las-o pe Mamii,perversa

Dana,inca un pic si sarbatoriti si voi!

Oana,te asteptam inapoi!Revendica-ti drepturile

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

hai mah raluk k daca eram perversa ii ziceam sa cumpere direct bici..trici...catuse...si altele

Alex 9-12 luni

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

katia stii tu bine,am inceput sa duc cutii dincolo si sa le despachetez.pana la urma i-am dus girello la Ambra,si asa ma lasa sa lucrez.

raluca sa va traiasca scumpetea.Creste f. bine!Cum mai e cu burtica?Ambra nu a mai avut probleme.Cat despre sarbatori...nu mai mergem acasa de 3 ani..nici nu se simte ca sunt sarbatori.Ce sa facem..asta e viata;nu putem avea tot.Nici anul asta nu vom merge,ca stam in august 3 sapt,si nu ii mai ramane vacanta la sotior.

dana esti o gospodina model,te trezesti cu noaptea in cap sa calci...imi place de tine.

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

salut fetelor de azi sunt liberaaaaa!!!!! azi dimineata am dat ultimul examen (oral)iar pe 5 iulie se vor afisa rezultatele, eu sunt foarte ottimista ptr ca m-am descurcat bine . Sotul mi-a cumparat gia cadoul de promozione un telefonino nuovo, iar saptamana viitoare sau dupa afisarea rezultatelor imi cumpar cartiile ptr admitere la universitate. Fug la dus si la nani ptr ca m-am trezit la 05 dimineata..stresul era devina. Ciao ciao!

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =9 luni+
poze povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micio
Eduard cand vede ca se face intuneric zice "buiu aceamo nana", dar numai chef de somn n-are, se agita pana la 11 nopatea...

credem ca doar Ale se culca tarziu ... mai ales pe caldurile acestea.

chiar vroiam sa va intreb cum se comporta copilasii vostri pe aceste calduri

Safari parc
Botanic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina85ss

salut fetelor de azi sunt liberaaaaa!!!!! azi dimineata am dat ultimul examen (oral)iar pe 5 iulie se vor afisa rezultatele, eu sunt foarte ottimista ptr ca m-am descurcat bine . Sotul mi-a cumparat gia cadoul de promozione un telefonino nuovo, iar saptamana viitoare sau dupa afisarea rezultatelor imi cumpar cartiile ptr admitere la universitate. Fug la dus si la nani ptr ca m-am trezit la 05 dimineata..stresul era devina. Ciao ciao!

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =9 luni+
poze povestea nasterii

Felicitari!!!!!!!!!!!!

Safari parc
Botanic

Mergi la inceput

cristina felicitari!La ce universitate vrei sa dai?
dana 7 mi daca e valabil si raspunsul meu..:D ale se culca pe la 10 10 juma pana la calduri se culca la 8 juma 9...si pana la 6 luni se culca la 1 noaptea sper sa nu ajunga sa adoarma iar la 23 24..

Alex 9-12 luni

Mergi la inceput