MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 11
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by mamii
dana 7 mi daca e valabil si raspunsul meu..:D ale se culca pe la 10 10 juma pana la calduri se culca la 8 juma 9...si pana la 6 luni se culca la 1 noapteasper sa nu ajunga sa adoarma iar la 23 24..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
cum sa nu fie valabil?

Ale al meu, uneori se trezeste din patut, se urca pe bicicleta si se plimba prin casa ....
ma surprinde faptul ca la parc aud mamici care povestesc ca reusesc sa adoarma copilasii inainte de ora 21 ...
Safari parc
Botanic
Raluk31 spune:
Dana,a mea ar dormi de pe la 6,dar ma mai chinui eu s-o tin treaza inca o ora sa-i mai dau o masa
Cristina,felicitari!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
mamii spune:
dana m a gandeam k noi suntem prea mici si nu te interesa!faza e ca sunt sigura ca aceasta ora se va decala mai incolo pana la un 11 sper!Poate celelalte mamici au aer conditionat sau casa la umbra|
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Roxali spune:
La multi ani Corina!
Raluka multumim de aprecieri...a ta creste si mai repede...cat altele in 8 luni...are deja 6,2 a mea 7,2...deci e super...ma bucur ca si celelalte analize sant ok
Micio e un scumpel baiatul
Berarpiri cand ai terminat sa pui niste foto cu casa cea noua
Va tineti de "nebuneli"...Mami binenteles ca trebuie s te duci si tu la chef...lasa ca te pricepi tu cum sa-l pacalesti...si porma ziua lui poate sa fie in fiecare zi...ca si a noastra de altfel![]()
mami daca vei reusi sa-ti gasesti un serviciu...mai ales unul care sa-ti placa ar fi superrrrrrr truper...si mai ales ptr banci daca vreti sa va "luati" casa
Cristina ma bucur enorm ...oricum eram convinsa ca vei lua
...a sotul mi se pare cam smecheras ca ti-a luat celular...ii e frica cumva ca nu mai esti de gasit??
Caldura e si la noi,dar noroc ca avem o casa racoroasa....cum am mai spus mai nasol la iarna
Mami masini de pslat poti gasi si la mana a doua sau cumperi in rate si de la ipercoop...o poti plati si intr-un an
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Bidonsky cred cabaietii se lasa asteptati...ex fimiu...te inteleg perfect caldura e mare si nerabdare si mai siiiiiiiiii
Dana a mea e plina de brobonele de la caldura...caldura avem cand plecam cu camperul ,dar parcam langa mare si adie briza...daca e cald fug in pineta sai dau papica sau sa o adorm
poze
Roxali spune:
Sant singura pe aici fug la nanic
o zi bun fetelor
poze
daraban spune:
ciao fetelor
noi ne-am distrat azi,iar![]()
Am fost la L.di Garda,ff frumos,ca de obicei.
Ne-am mai bronzat,am stat mai mult in apa,pe saltele gonflabile.
Delia statea in barcuta ei gonflabila.
De data asta nu mai vroia sa stea in piscina,cred ca s-a saturat de ea![]()
Asa bine e acolo,pe malul lacului,seara e racoare,se poate sta bine nu ca si in casa.
dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
Berarpiri spune:
roxali e o scumpica Sonia!Acum am reusit sa vad si eu pozele,data trecuta nu le incarca.O sa pun poze cu casa noua
.Sper sa ne mearga netul chiar cand ne mutam,sa nu avem probleme.
dana7mi si Ambra cam are probleme de cand a dat caldura.Adoarme f.greu seara,intr-o seara a plans o jum. de ora,nimic nu-i convenea.
cristina felicitari!
mamii asa facea si Ambra pana pe la 6 luni,adormea dupa 1-2 noaptea.Ea avea probleme cu burtica,si de cand mananca pappine,si face kk pe vasino,nu a mai avut asa mari probleme(decat cand i-au iesit dintii).Te-ai decis ce vei face pana la urma?(petrecerea burlacelor sau nu...?)
katia sa ne spui cum ati petrecut
.
Noapte buna la mamici si pitici!
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
mamii spune:
neata fetelor!
Roxali nu putem lua mashina de spalt in rate pentru ca nu avem contract unde stam...suntem ospiti...deci nu avem bolette pe numele nostru...
.
Am ales sa nu ma duc la chef pentru ca am inteles ca nu o sa fie asa chef...adik o cina impreuna cu fetele si probabil dupa aia se duc ele in discoteca!am sa raman cu iubi.
Azi de dimineata m.a mushcat alex de un tzatzic....am rani ma doare ingrozitor!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
Raluk31 spune:
Neata si de la noi!
Ne-am intors de la plimbarica,a fost mult mai bine ca sunt niste norisori razleti,poate da DD ploaie.
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais

sper sa nu ajunga sa adoarma iar la 23 24..