MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 12
dana7mi spune:
Buna dimineata! Veniti la o cafea?
astazi sunt acasa, mi-am luat o zi de concediu; termin de baut cafeluta si ma apuc de treaba 

.
la ora 16.00 Ale are serbare 
. De saptamana viitoare incepe gradinita de vara.
zilele trecute ma gandeam la o prietena (nu o mai auzisem de cateva luni), dimineata ma suna ... tare-i frumos cand reauzi o voce cunoscuta sau cand o persoana isi aduce aminte de tine.
hai ca trec la treaba. O zi buna va doresc si o adiere de vant!!!!!!!!!
Safari parc
Botanic
micio spune:
Buna dimineata!
Dana, petrecere frumoasa la serbare...
Katia, La multi ani pt sotul tau!
Mamii, nu aveti pe nimeni care v-ar putea ajuta sa faca rate pe numele lui si sa le platiti voi, proprietarul casei sau un amic?
Cristina, felicitari...ma bucur ca ai trecut de examene cu bine! De Giulia ce mai povestesti?
Daraban, va racoriti deci...bine de voi!
Roxali , a trecut Soniei tusea?
Raluca, tare matinala esti ...eu abia puteam sa ma trezesc pe la 10 cand eram cu bb mic!
Aseara am avut teatru pt copii in aer liber, Peter Pan...Eduard a stat destul de cuminte si s-a uitat la actori, ii placea cand cantau la chitara...
mamii spune:
oana din pacate nu avem...
dana bafta la serbare!
si acum... asa mergem noi http://www.youtube.com/watch?v=J-4KD2TosUA
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
cristina85ss spune:
Multumesc fetelor ptr felicitari. Aseara am fost cu sotul la un restaurant chinezesc ptr ca e multisor deccand nu-l mai "vizitam", apoi azi noapte am avut probleme cu Giulia. Nu am dormit aproape deloc. Pe la 2 noaptea s-a trezit plangand, am crezut ca-i este sete, am vrut sa-i dau apa si a inlaturat biberonul cu manutele. Atunci m-am gandit di attaccarla al seno, dar cand am luat-o in brate m-am inspaimantat..ardea din cap pana in picioare, i-am luat t° cu termometrul acela cu senzor la atingere si indica 38.1 L-am trezit pe sotul meu sa fuga in farmacie si sa cumpere o alta sticluta de tacchipirina ptr ca nu aveam incredere sa-i dau vechea solutie. Zilele astea au fost destul de calde si-mi era frica sa nu se fi stricat solutia. In cele din urma a ajuns si sotul cu medicamentele, i-am dat vreo 15-16 picaturi de tacchipirina cu lingurita si a vomitat..apoi am incercat cu biberonul dar nu vroia deloc sa deschida gura, intr-un final m-am prefacut ca vreau sa-i dau laptic, a deschis gurita si i-am strecurat o alta lingurita de taccipirina...iar ca sa nu vomite am "complectat" cu lapte. A dormit cu noi azi noapte attaccata a me...nu aveam curaj sa o asez in patut. Astazi mergem la pediatrie sa vedem care-i problema. de racita nu-i racita ptr ca nu are nasul infundat, nu tuseste..nimic-nimic. Dar oricum e stranita, nu prea rade si nici nu prea se joaca..offf..off
Acum va las fetelor ca am de spalat pe jos in balcon, de dezinfectat baia si de curatat bucataria.Toate astea le am de facut pana nu se trezeste bamboletta. Buona giornata a tutte
p.s. Roxali
probabil ai dreptate in ceea ce priveste cell.
CRISTINA mamica
de
GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =9 luni+
poze povestea nasterii
micio spune:
Cristina, de ce nu folosesti supozitoare...sunt mai practice pt bebelusi, chiar daca face kk imediat ii pui altul, le poti tine in frigider...sanatate, sa nu fie nimic grav!
mamii spune:
cristina ar fi bine sa ai in casa supozitoare pentru copii cu tachipiria nu ishi face asa rpd efectul dar nu exista riscul sa ti-l elimine(vomite).Sanatate multa
Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
mamii spune:
multam oana pup
Alex
Raluk31 spune:
Oana,sa stii ca eu sunt o mare somnoroasa,dar daca noaptea se ocupa Lio de fata,de dimi pot si eu sa fac un efort si sa o scot la plimbare cat e aer proaspat
Cristina,sanatate celei mici,sper ca nu e nimic grav
Mamii,plimbari placute!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by mamii
dana bafta la serbare!
si acum... asa mergem noi http://www.youtube.com/watch?v=J-4KD2TosUA
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">Alex
merci!
mi-a placiìut filmuletul; la inceput timid, timid se tinea de pat .... e vaiiiiiiiiii
felicitari pentru primii pasi. la cati mai multi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Safari parc
Botanic