MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 13
dana7mi spune:
fetelor aveam un chef nebun sa calc ... faza este ca fierul de calcat nu a rezistat
... mamii acum nu glumesc. nu am reusit sa calc nici jumatate din mormanul de haine
... asta este, se poate intampla si la case mai mari .. ma apuc sa dau cu aspiratorul, pe urma ma ocup un pic de mine ...
Safari parc
Botanic
katiapam spune:
Ciaooooooo
Mamii-felicitari pt Aleeeee
scumpul de el ce frumos merge,si-a dat drumul
a mea e inca lenesa
Raluk-ce bine ca afaci plimbari matinale si ce bine ca te ajuta noaptea sotul,nu prea se aude in giro,ai un sot minunat
Dana-tot cu calcatul saraca de tine pe caldura asta....
Berarpiri-aseara am stat pina tirziu
a venit sotul acasa si eu imi pregatisem in bucatarie in dulapior toate sa nu vada nimic,cit era la dus am prgatit masa cu luminare sampanie rece pahare de ocazii
cina romantica
pe cind a iesit de la dus a gasit surpriza,cadou nu am luat ca nu-i place sa primeasca,al meu e de genul asta nu-i place sa isi sarbatoreasca ziua dar totusi ceva ceva tot am zis ca fac ceva ceva
Bidonsky-cu toate scuzele de rigoare 

multa sanatate si fericire si sa nasti repede si usor
sc ca am intirziat ![]()
Cristina-felicitari pt examene
un pupic micutei sa nu fie nimic grav,sa ne spui si nou cum a fost la pediatru
mai citesc si revin
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
Micio-ai facut poze la teatru?
Dana-cred ca esti emotionata pt serbare
asteptam pozici![]()
Roxali-cam ce locuri bune sti pt mutuo sa acorde usor strainilor?
Mamii vrea casa dar si eu ma cam orientez sa vad cam cite posibilitati ar fi
asta mai incolo,in septembrie incepe Giulia la asilo nido cu inserimento apoi sa vad de vreun servici bun deocamdata merg unde eram asa am ocupatie si scot un ban ![]()
daca ai ceva sfaturi indruma-ne si pe noi in ceva directii
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
fetelor ce ma dispera Giulia de citeva zile iar e in faza cind se simte abandonata
daca fac 2 pasi si nu ma zareste e jale ce plinsete incepe de nu pot face un pas sa nu ma vada ca crizeaza
mor de ciuda ca nu pot misca dintr-o camera in alta din hol in baie in bucatarie nu ma pot invirti ca se apuca
sper ca isi revine ca in septembrie nu stiu cum fac cu ea daca continua
daca e Adi acasa nu are treaba de mine dar cred ca are teama ca ramine singura
vi se intimpla si voua?
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
dana7mi spune:
katia, cunosc perioada cu abandonul ... o ve-ti depasi si pe aceasta, va veni alta . si tot asa. Ale al meu si acum ma urmareste mai tot timpul, de cele mai multe ori dusul il fac cu el
. daca nu ma vede incepe: mammaaaaaaaaaaa, mammaaaaaaaaaa .......
Safari parc
Botanic
katiapam spune:
Dana-mamma mia ce ma zapaceste,mai demult a facut iar asa dar a depasit acum iar a inceput
e asa aiurea ca de fac 2 pasi si m-a piedut din vizot urla ca din gura de sarpe de nici aer nu ia 
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
mamii spune:
yuhhuuuuu ati fugit cu toatele??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
Roxali spune:
Cristina poate a fost doar un episod trecator...daca apare tusea poate e o faringita cum a avut fimea...in orice caz cand ii ies dintisori pot sa devina mai sensibile...ex a mea si acum baleste la greu cred ca mai apar 2
Micio dupa vreo 9 zile de supozitoare a scapat,cauza,cum am spus si mai sus sant dintisori ...acu baleste din nou la greu si e agitata,e alba jos langa ceilalti...numai mama sa nu fi![]()
Katia si al meu la fel e...numai ca cinele romantice sant aglomerate de copchi...asa ca ii mai cumpar cate ceva de valoare:un parfumel,cesulet..
Mami pacat ca nu puteti sa o luati in rate...pana la iarna iti va trebui sa o achizitionati ,ca nu se mai usuca as repede rufele
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Raluk si pe la noi dim au fost ceva nori razleti,dar au fugit mai tarziu
Katia cum sa nu acorde mutuo...depinde ce fel de salari au si mai ales daca sant 2 buste paga e ok...pai bancile din ce traiesc...toate prietenele mele au deja mutuo ptr casa...una chiar a lasato sotul ei de dupa ce anascut fata si daca ar fi avut un salariu mai acceptabil ii dadeau si ei chiar da era singura
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
mamii spune:
aolo roxali pana la iarna??eu ash vrea sa o iau acu in 2 3 saptamani maxim vrei sa imi cada mainile??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe