MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 14
mamii spune:
roxali ce inseamna un salariu mai acceptabil??Shti cumva sigur ce acte iti trebuiesc?Este deajuns sa pui casa pe care o cumperi ca ipoteca in caz ca nu ai sa plateshti ?Daca shtii mai multe pls zi si mie ![]()
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
katiapam spune:
Roxali-de busta paga lui Adi nu e problema o face si de 2000 de trebuie eu tre sa imi fac da nu stiu nici macar la ce banca sa merg
noi avem la unicredit,eu vreau sa stiu cit ce cit la care pot merge care dau la starini ca sa nu ceara garant ca nu poti cere nimanui si nici nu ai cui
zic de garant ca fostul sef a lui adi adica fratele lui i-a trebuit garant si a mers mama lui cu tabacheria
pe aici cam cer asa se aude boooo
sper sper sa ne indreptam spre calea buna
cam cit ar trebui sa fie bustapaga amindoua-?
scz ca te zapacesc cu intrebarile
cind ai ceruut tu cit au zis ca e mimin pe busta paga sau prietenele tale cit au avut?
cit avans cer? sau mutuo 100%?
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
chiar asa acum sarim pe tine cu intrebarile
se paote ca in ro? adica ipoteca pe casa ce o cumperi?
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
mamii spune:
roxaliiiiiiiiii spune-mi ca mai esti ca mi-ai dat sperante mai mari naibi ![]()
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by mamii
roxali ce inseamna un salariu mai acceptabil??Shti cumva sigur ce acte iti trebuiesc?Este deajuns sa pui casa pe care o cumperi ca ipoteca in caz ca nu ai sa plateshti ?Daca shtii mai multe pls zi si mie
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">Alex
daca faci imprumut pt. casa-credit ipotecar (mutuo), casa cu siguranta o pui garantie.
Salariu (salariile cumulate) trebuie sa acopere minim 60-70 % din valoarea ratei. Acum depinde si de relatiile cu banca, de cat timp aveti cont la ei, daca in cont iti intra regular bani (salariu lunar), daca cineva garanteaza pt. voi.
Safari parc
Botanic
dana7mi spune:
maine pun poze in albumul cu serbarea, astazi nu mai am putere (am exagerat cu munca
).
Va anticip doar ca Ale a fost mascota serbarii, mereu in miscare 
Safari parc
Botanic
Roxali spune:
Dana ce bine ca le-ai raspuns la fete ca eu le lasasem in suspans![]()
Mami si Katia cu tupeu ...ca nu va manca va duceti la banci si vedeti ce si cum ...e si interesul lor.
Katia e bine daca ii poate face si busta paga de 2000...prietenelor mele fara nici un avans tot mutuo.
Noi am facut imprumutul acum 8 ani si mai avem 7
...ne-a trebuit si giranti(socri),deoarece lucram amandoi in acelasi post...deci periculos,daca da faliment cadem 2 dintr-o lovitura
...conteaza si varsta sotului,al meu n-ar mai intra la nici o categorie...ca sa luam mutuo tot(intreg) am bagat valoarea casei mai mare(geometru platit)de 285 ca sa luam 225...lire fetele ,nu va ganditi la prosti.
Daca mai in vin in minte alte chesti va mai spun...dar in principiu de umblat la toate bancile ca sa va expuna ei posibilitatile...stiu ca sant nelimitate ptr tineri
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Mami scumpo ,credeam ca-ti place sa duci rufele la rau
...ducea ,ducea rufeleee la rau...atunci strangi cureaua mai tare si o cumperi...off cu copii mai greu
poze
Roxali spune:
numai eu somnambula pe aici??
imi astept sotul si asta seara nu-mi scapa...nu va ganditi la prosti
,ca era tare suparat ca nu i-am luat ochelari de soare...ii ac eu naturel...trebuia sa probeze si el la fata locului...
poze
slimatei spune:
daca tot am indraznit sa deschid computerul..aici am ramas de pe la 5 dimineata..nu ma intrebati ce faceam pe atunci.. ca somnul nu mi-e somn de muuult timp..parca mai bine dormea cand era mai mica..
dau cafeaua

si sper sa ma bag la somn pana nu se trezeste la joaca
![]()
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :) ...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...