MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 15
slimatei spune:
imi cer scz
nu mai raspund la toate ca ma simt asa inoportuna si cu lipsa de timp ... dar va pup pe toate
am vazut poze cu copliasi frumosi..cu totii 

un we placut ..noi speram sa mergem la mare..oare???
o vedem anul asta![]()
micio spune:
Neata fetele!
Si eu repede pana nu se trezeste...sa-mi beau cafeaua in liniste
Stefania, probabil dintii si caldura nu o lasa sa doarma? Distractie placuta de mergeti la mare...
Dana, inseamana ca nu-i un copil timid Ale daca "s-a dat in spectacol"...asteptam pozele. La noi la cresa nu s-a facut serbare, astazi aveau excursie intr-un oras vecin, in program modelat argila, calarit ponei, servit masa la restaurant...dar nu l-am trimis pe bimbo ca ii ducea cu pulmino si trebuia sa-i luam noi, masina e la mecanic, tati lucreaza...oricum nu stiu de ce nu ma prea incanta ideea sa-l trimit, tipele sunt brave dar el e mai ciudatel cand il duc intr-un loc nou, pana i se obisnuieste putin ochiul ![]()
Katia, Mamii, multa bafta sa reusiti sa obtineti imprumut pt casa... Oare nu exista nici o societate specializata in asa ceva care sa va indrume spre anumite banci ?
simonicutza spune:
Buna fetelor,
dau si eu o
maaaarrrreeeee, asa cat sa ajunga la toate !!!!
va salut si
pe toate mamicile si bebelasii ptr. inceput.
am venit si eu la apel, am sa citesc si din urma, iar daca e cazul voi raspunde si eu..... va
si un week-end placut la toate, iar ptr. cele care merg in vacanta drum bun si distractie placuta.
P.S. voi face botezul (unul atipic dar misto
) luna viitoare.
revin cu detalii imediat ce reusesc.
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!! 
micio spune:
Va spuneam ca l-am inscris din septembrie pe Eduard la gradinta de stat unde merg copiii din 2005 plus ianuarie 2006, dar am decis sa-l mai tin o perioada la cresa, pana in ianuarie cand face 3 ani...apoi o sa vad ce progrese face, daca incepe sa vb mai bine, sa faca pipi la olita...daca nu o sa-l dau cu cei din anul lui...ca nu vreau ca el sa nu poata participa la activitati ca ceilalti copii, fiind cel mai mic...Ii cam stiu pe copiii cu care ar trebui sa fie in grupa, clar nu e la nivelul lor, fetitele de varsta apropiata lui sunt mai svelte...Am vb cu tipele de la cresa , mi-au zis ca nu-i pr, il primesc si dupa 3 ani... vai de buzunarul meu ![]()
dana7mi spune:
buna dimineata!
nu va vine sa credeti .. cand m-am trezit era un frig in casa. A dat drumul la amandoua conditionatoare si s-a facut racoare. pana acum tineam deschis doar unul si nu se racorea, ar fi trebuit sa inchid si geamul de la bucatarie (casa mea, ii mica si nu am pereti divizori ... doar la baie
). Nu stiam eu de ce se doarme atat de bine
.
Safari parc
Botanic
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by micio
Va spuneam ca l-am inscris din septembrie pe Eduard la gradinta de stat unde merg copiii din 2005 plus ianuarie 2006, dar am decis sa-l mai tin o perioada la cresa, pana in ianuarie cand face 3 ani...apoi o sa vad ce progrese face, daca incepe sa vb mai bine, sa faca pipi la olita...daca nu o sa-l dau cu cei din anul lui...ca nu vreau ca el sa nu poata participa la activitati ca ceilalti copii, fiind cel mai mic...Ii cam stiu pe copiii cu care ar trebui sa fie in grupa, clar nu e la nivelul lor, fetitele de varsta apropiata lui sunt mai svelte...Am vb cu tipele de la cresa , mi-au zis ca nu-i pr, il primesc si dupa 3 ani... vai de buzunarul meu
si Ale merge la un nido privat, dar am reusit sa ne incadram in posturile conventionate si platim reta statale.
dupa cate am inteles la scuola materna, ti-l primeste si inainte de a implini 3 ani, dar trebuie sa fie autonom. Am o amica care are copilul nascut in ianuarie (cam in aceeasi perioada cu Eduard), i l-au primit la materna inainte a implini 3 ani, copilasul purta inca pannolino, insa vorbea si facea cat 2 de patru ani ...
Safari parc
Botanic
mamii spune:
dana unde le-ai introdus?![]()
Imi place asa de mult de Alex al tau ....
face cate o fata deaia de nevinovat asa...ca (,) cred ca uiti de toate nazbatiile.Cred ca o sa faca o gramada de prostioare si capcane pentru voi parintii
.Il vad ceva gen baietelul din singur acasa!Inteligent si fara stare
.Super pozele cred ca esti mandra mandra mandra de el
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
daraban spune:
quote:
Originally posted by dana7mi
am introdus cateva poze
Prima serbare
Safari parc
Botanic
frumos ale la serbare,se vedea ca e in centrul atentiei!
dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
daraban spune:
Am avut si noi, ieri un fel de serbare.
La parco giochi unde mergeam cu Delia am facut o festa ieri.
Parinti ,copii,maestre,toti ne-am distrat frumos.
Am dus fiecare de mancare, de baut.
Noi am dus o pizza mare mare si o praji romaneasca de care ,italienii au fost f incantati!ma bucur![]()
Copiii s-au jucat,au dansat,au facut urme cu manuta pe o plansa mare,sa le ramana amintire.
Delia s-a speriat putin cand si-a vazut manuta toata rosie![]()
dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA