MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Corina,la multi ani,sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos!Vine ea si clipa cu pricina!
Mamii,te cred,nici eu nu as face orice,sper sa gasesti ceva ce-ti placeDar daca vreti sa va intoarceti intr-o zi in Ro,cum de va ganditi sa va luati aici o casa?Daca te enerveaza intrebarile mele,imi spui si tac,ok?
Andreea,si cum au fost sarbatorile departe de casa?Eu aici n-am senzatia ca sarbatoresc ceva,oricat ma straduiesc

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca nu ma deranjeaza ca ma intrebi!noi in tara ..am avea casa noastra faza e ca iubi e aici de 7 ani de zile si ...am vrea sa luam o casa aici pentru Alex..nu se shtie niciodata ..Sa mai stam putin in ea apoi sa o inchiriem iar cu chiria sa platim rata la casa iar noi sa ne intoarcem in ro sa traim si noi mai ca oamenii nu ca batranii de 80 de ani care nu au ce sa faca(aici in it).
Eu m-am muta in ro si maine...dar cu siguranta in ro nu ash putea sa mai imi cumpar o casa..om trai si om vedea cel putin momentan asta este visul nostru

As avea si eu o intrebare..Ce ati alege intre..ziua sotului(adica sa o petrec cu el ) sau sa ma duc la seara burlacitelor (cumnatamea) ??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Interesanta ideea cu casa,Mamii..e adevarat ca ar fi niste bani,numai ca trebuie sa iei in calcul si impozitul pe care-l platesti pt ea si ca o sa tot trebuiasca pusa la punct in timp,deci alte cheltuieli,alta distractie!
Eu m-as duce la chef! Sa stea si tati o seara cu Alex,ca n-o fi foc Ar prinde bine nervilor tai surmenati,te mai relaxezi si tu

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

raluca ai dreptate habar nu am cat e impozitul la o casa aici ! Oricum chiria ar fi mai mare decat rata la casa nu cu mult dar putin mai mare.....la ce chirii sunt aici in roma...nushu oricum asta este singurul motiv pentru care accept momentan sa stau aici O CASA ...daca nu o sa reushim sa facem mutuo ...plecam nu stau sa arunc banii pe o chirie...bani care nu sunt deloc de ici de colo..

Da dar si pe domnul sot cum il impac?Este totushi ziua lui..il las singur asa..cu bebe..

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Helooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
Cu intarziere LA MULTI ANI ! la toti/toate sarbatoritii-le si tuturor fetelor noi bine ati venit printre noi !Noi pe-acasa...am cumparat luni un conditionator portatil si n-a mers(era facut aproape tot in China ,se pare) ,ieri l-am schimbat pe altul(am luat made in Italy-DeLonghi)sper ca asta sa reziste si saptamana viitoare cred ca ne punem aer conditionat in toata casa ca nu se poate asa...
Copii nu au pofta de mancare din cauza asta,incerc sa le dau cat mai mult lichid,ceai,nectarel si le fac frullat de fructe proaspete cu lapte,ala le place mult.Supica le dau dar putin...
Ieri am fost la Ipermercato Pellicano ca aveau Nestle omogenizzati la oferta cu 40% discount ,am luat vreo 60 de borcanele de fructe si carnita,prosciutto etc.
Dana si noi am fost la Safari acolo,e super.Pupici lui Ale.
Va las ca ma uit la Inima de tigan,imi place tare mult...

Pupici

Mergi la inceput

Ei,ii lasi felul lui preferat de mancare pt cina si il impaci tu mai apoi,ca doar vii acasa bine dispusa

Da,chiriile sunt criminale...Noi deja visam cu ochii deschisi la Ro. Primavara viitoare mi-am propus sa fiu acolo

Randunica mea azi:
http://www.flickr.com/photos/16885827@N02/

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

superba anais!Ce mare a crescut nu imi vine sa cred!si are nishte okiiiii m-am indragostit!
Mi-ai pus si poza cu sibiu ca sa imi fac sangele amar??

Nushu eu una chiar am o problema..nu suport singuratatea!Trebuie sa am mereu p cineva cu care sa ma conversez..altfel simt ca ma sting ushor ushor...e tare nasol

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

Mergi la inceput

Nu,iubita,poza cu Sibiul am lasat-o,pe celelalte le-am sters
Si eu la fel - dar nu cred ca e o problema,e o nevoie vitala,precum hrana sau somnul..Si cand nu sunt pe forum sau pe mess (pe cine intere..redjade15 e adresa mea),vorbesc la telefon cu careva de-acasa!Comunicarea e cheia
Gata,fug,ca tre sa hranesc copilu' si sa-l duc la vizita obisnuita la pediatru.
V-am pupat!

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ce mareeee si dulceee e Anais

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput

Gata,am revenit,totul e ok!Are 6,2 kg si 62 cm si "cresce molto bene"!

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput