MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 7
dana7mi spune:
mamii, cate petreceri!!!!!!!!!! Ai uitat sa specifici si ziua lui fiu-tau
, grande festa!!!!!!!!
Spor la treaba si ... distractie placuta!
Safari parc
Botanic
dana7mi spune:
salut toate mamicutele, ma duc sa mai iau o cafeluta ... si la munca 
Safari parc
Botanic
mamii spune:
dana ai dreptate ...nu am specificat cu gandul ca mai e 'muuuuuuult' timp pana atunci
si pe care cred k o voi petrece intre rufe si calcat pentru ca tocmai venim din vacanta..Oricum sper sa ii fac o mica petrecere pe cinste..nu imi vine sa cred ca e puiul meu de aproape 1 an...ma coplesesc emotiile..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
mamii spune:
dana ai dreptate ...nu am specificat cu gandul ca mai e 'muuuuuuult' timp pana atunci
si pe care cred k o voi petrece intre rufe si calcat pentru ca tocmai venim din vacanta..Oricum sper sa ii fac o mica petrecere pe cinste..nu imi vine sa cred ca e puiul meu de aproape 1 an...ma coplesesc emotiile..
Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
daraban spune:
ciao fetelor
noi murim de cald,nu ne putem odihni noaptea,Delia nu papa mai nimic,numa lapte 
Martea de obicei am grija de 2 fetite de 5 si 7 ani,sunt ff obosita intotdeauna dupa ziua respectiva.
Ele sunt super cuminti,se joaca singure,nu-mi dau batai de cap.
Daaar,mergem in parc,sau in vizita,facem plimbari pe jos si Delia merge inceeeet pe jos,nu mai vrea in tricicleta.
Ca sa inaintam putin ,o iau in brate ,nu vrea,se zbate,o pun jos...tot asa.
Ma doare spatele de numa
Apoi fetele se obosesc si ele saracele,ma tot intreaba mai avem mult?mi somn,cand ajungem?
Ce ma oboseste pe mine...nu pot sa o las pe Delia sa se joace cum vrea si unde vrea,strig la ea,o cert,nu am rabdare cu ea...pt altii(ca sunt obosite,ca vor in parc,ca vor nu stiu ce...)
sper ca ati inteles ce ma doare![]()
dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
Raluk31 spune:
Am venit de la plimbare,Doamne,ce caldura...
Mamii,adica ce sa inteleg,ca daca n-o sa mai fi casnica o sa ne parasesti?Si unde planuiesti sa te angajezi,in tara?
Eu nu sunt dezamagita de forum,e bine ca stim persoane in aceeasi situatie cu noi si ne putem consulta..ma refer la statul in Italia.O prietenie are si nevoie de timp si deschidere si constanta si un fel comun de a vedea lucrurile si eventual si de "punere in aplicare",adica sa ne vedem,sa devina real..Ca la urma urmei,netul e doar un alt mod de a cunoaste oameni,insa ce faci mai departe cu aceasta cunostinta depinde de fiecare.
Dana,dar nu te mai stresa,draga,si n-o mai stresa nici pe Mamarutza.Explica-le fetelor ca ea e mai micuta si asta-i ritmul ei,iar ele sunt mai mari,mai intelepte si pot sa inteleaga
Pentru mine,cum zicea si cealalta Dana - hm,cum sa va diferentiez?!..cred ca tu ramai "microbista"
- pentru mine,copilul e pe primul loc!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
mamii spune:
raluca sper sa nu parasesc forumul sunteti singura mea gura de aer si singurele persoane cu care mai comunic in afara de sotz...
din pacate va trebui sa ma angajez aici ..nu shtiu unde..nu shtiu ca ce..habar nu am imi e tare greu nu imi vine sa ma duc sa ma angajez oriunde..nu sunt genul dar sper ca voi gasi cva care sa imi placa catushi de putin..
sper sa reushim sa ne mutam ori undeva unde e o chirie mai mica...ori...Doamne ajuta la anu sa ne luam o casuta a noastra ( visez si eu na!)..
daraban...cred ca iti e tare greu...
Alex
bidonsky spune:
Buna dimineata fetelor.Scuzati-mi absenta dar am avut ceva pr cu internetul.In sfarsit a rezolvat-o sotul.
Eu inca nici un semn de nastereeeee.
nu stiu cat o sa mai rezist.Sunt constienta ca nu mai dureaza mult dar simt ca innebunesc.Si caldura astaaaa.
VA UREZ SI EU LA TOTI SARBATORITII "LA MULTI ANI".
Si azi am mai imbatranit si eu cu un an"26".Ce batrana ma simt.V-am zis eu asa ca nu stiu sa trec pe lista ziua mea de nastere si varsta.
De ieri am tot sperat ca poate bebe vrea sa imi faca vreo surpriza chiar de ziua mea dar nimic.
Asta e se pare ca bebe meu e mai puturos si sta bine la mine in burtica.
MaI puteti cu caldurile astea ca eu sincer nu mai rezist.Se mai acumuleaza si asta la starea mea de ccc.Nici noaptea nu pot sa mai dorm si asa mai departe.Hai ,cred ca v-am plictisit cu vaicarelile mele.Sper ca data viitoare cand intru sa va dau vesti mai bune.
Sa aveti parte de o zi frumoasa.
CORINA
IN 39 SAPT CU ANDREI
AMR 3 ZILE
mamii spune:
bidonsky si eu eram ca tine imi era frik sa nasc putin dar nici cu burta nu mai reuseam sa traiesc muream de cald simteam k pocneste pielea p mine faceam dushuri non stop...spalam p jos mereu k sa simt rece la picioare....era groaznic...DAR MERITA! mai ai putin capul sus!La multi ani !

Alex
Berarpiri spune:
stefania ma bucur ca sunteti bine.Sunt de acord cu tine,daca asta inseamna sa fii linistita,fa ceea ce iti place...Felicitari pentru pitica nazdravana...ti-am zis eu sa te astepti la asta,ca va gatona repede.
La multi ani!!!corina
Stai ca nu e gata ziua de azi...Te inteleg perfect,si eu eram cu burta pana la gura pe calduri mari..si picioare si maini umflate...Sper sa vina cat mai repede Andrei pe lume!
mamii in aceeasi situatie sunt si eu,in afara de voi mai schimb o vorba doar cu sotul.Nu e usor...dar decat sa merg in Romania,prefer sa fac aici sacrificii.Chiar am noroc cu mutatul,ca altfel o ,,luam pe ulei".Asa macar mai trece timpul,si la inceputul lui august mergem in Rom.Mi-e dor de toti,nu am mai fost acasa de 1 an jum.
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''